Şimdi Ara

[ARŞİV] HALF-LiFE 3 - (Söylenti: 2014'de Gösterilecek) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Half Life 3'ün Geliştirme Sorunlarına Açıklama

      Valve'ın yöneticisi Gabe Newell, Half Life 3'ün geliştirilmesiyle ilgili içinde bulundukları sessizliğin nedenini açıkladı. Oyunun geliştirilme aşamasında karşılaşılan bazı beklenmedik durumlar oyunun çıkışını erteletmiş.

    Oyunun geliştirme evresinde yaptıkları çalışmalar sırasında bazı fikir değişikliklerine gitmeleri gerekmiş. Karşılarına çıkan beklenmedik değişiklikler projeyi pozitif ve negatif olarak etkilemiş. Oyun hakkında herhangi bir açıklamada bulunmamalarının nedeni ise projenin değişim içerisinde olmasıymış. Yani Valve sessiz kalmak yerine olanları basına duyuruyor olsaymış oyunun hayranları çok daha fazla çılgına dönermiş.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Half_Life_3un_Gelistirme_Sorunlarina_Aciklama-27000.htm




  • Valve'dan Half-Life 3 açıklaması geldi

    E3 başladı, birçok oyun duyuruldu, birçoğu da duyurulacak, ancak Half-Life hakkında bir bilgi gelecek gibi görünmüyor. Şimdiye kadar birçok söylenti haber çıktı ve hiçbiri de doğrulanmadı. İşte Valve'ın yeni açıklaması, bu söylenti haberler ve onlara inanmamamız gerektiğiyle alakalı.

    Valve'dan Chet Faliszek, "Half-Life 3'ü duyuracağımız zaman, bu bir t-shirt'teki logo veya bir forumdaki resimle olmayacak. Oyunu kendimiz duyuracağız" diyerek, etrafta devamlı çıkan söylenti haberlerin gerçeği hiçbir zaman yansıtmayacağını ima ediyor. "Peki siz ne zaman duyuracaksınız?" diye sorduğumuzda ise, henüz bu sorunun cevabı bilinmiyor.

    Yalnız dikkat ettiniz mi, "Half-Life 3" ibaresi kullandı Faliszek. Acaba sıradaki oyun, Episode değil de Half-Life 3 mü olacak?

    http://www.merlininkazani.com/Valvedan_HalfLife_3_aciklamasi_geldi-haber-52135p1.html

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yazida oyunu kendimiz duyuracagiz demis acaba Steam box ile beraber mi duyurucaklar bilemedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana pek inandirici gelmesede paylasmak istedim.

    Half-Life 3 icin sözde internete Sızan Resmi olmayan, onaylanmamış atwork görüntülerin oldugu soyleniyor. Görsellere asagidaki linkden ulasabilirsiniz.

    Half-Life 3 concept art allegedly 'leaked'

    Kaynak

    http://www.computerandvideogames.com/355616/half-life-3-concept-art-allegedly-leaked/
  • Half Life 3'ten Sızan Tasarımlara Açıklama Geldi! Gercek

    Bildiğiniz üzere dün itibariyle Valve Time isimli siteden bazı konsept tasarımları yayınlanmış ve bu tasarımların yeni Half Life oyununa ait olduğu belirtilmişti. Gerçek mi, yalan mı tartışmaları sürerken yapılan eklemede de, "Gerçek olduğunu bilmeseydik yayınlamazdık." cevabı gelmiş, yine de Half Life hayranları inanamamıştı. Fakat görünüşe göre bu tasarımlar gerçek!
     
         Steam forumlarında açılan konularda Valve ile yakından ilişkisi olan gönüllü moderatörler, sızan tasarımlara yönelik bir açıklama yaptı. Forum moderatörlerinden 'smash', "Bu tasarımlar gerçek. Bugünün geldiğine inanamıyorum!" yorumunu yazarken devamında gelen soruya "Gerçek olduğunu biliyorum çünkü kaynağı biliyorum. Fakat Steam'in haberler sekmesinde bu bilgiler çıkmadıkça daha fazla açıklama yapmamız imkansız." eklemesini yaptı.
     
         Smash isimli forum moderatörünün haricinde Sierra Oscar isimli başka bir forum yetkilisi de, "Evet bunlar gerçek.

    BSC




  • Söylenti: Half-Life 3 Source Engine 2 İle Geliyor!

    Yıllardır ses soluk çıkarmayan Half-Life 3'ün geliştirildiği söyleniyor fakat bu yönde elimizde net bir bilgi olmaması da oldukça üzücü. Bugün söylenti kategorisinde değerlendirebileceğimiz yeni bir raporda ise Half-Life 3'ün neden bu kadar geciktiğiyle ilgili bir bulgu verildi.

    Valvetime.net adlı bir sitede keşfedilen yeni rapora göre Valve'nin 'Filmmaker' programında bulunan bazı dosyalar stüdyonun yeni nesil bir oyun motoru üzerinde çalıştığını gösteriyor. Kod dizini arasında "yeni nesil 'Source'" sözlerinin bulunduğu belirtilirken otoriteler şimdi Valve'nin yeni nesil oyun motoruyla Half-Life 3'ü geliştirdiğini konuşmaya başladı.

    Yoksa Valve devamlı güncellediği Source oyun motorunu bir kenara bırakıp yeni nesile Source Engine 2 ile yapılmış Half-Life 3 ile mi girecek?

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_HalfLife_3_Source_Engine_2_ile_Geliyor-30204.htm




  • Valve files name next-gen Source 2 engine

    http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-06-valve-files-name-next-gen-source-2-engine

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapor: Half Life 3, 2013'ten Sonra Çıkacak

    Resmi olarak duyurusu halen gelmese de, şimdiye kadar birçok söylentisiyle karşılaştığımız Half Life 3 adına yepeni bilgiler geldi. Valve'a yakın bir kaynağın ünlü Fransız site Journal du Gamer'a yaptığı açıklamalar, ses getireceğe benziyor.

    Yapılan açıklamaya göre Half Life 3'ün yapım süreci aktif olarak devam ediyor fakat epey karışık bir hal almış durumda. Valve oyunu 2013'ün sonrasına, yeni nesile çıkarmayı planlıyor. Ayrıca ismi verilmeyen kaynağın dediğine göre Half Life 3, serinin önceki oyunlarına göre tamamen yenilikçi bir sistemde işleyecek. Bu yenilikler arasında oyunun açık dünya oynanışına sahip olacağı, RPG tarzında bazı NPC'lerin yer alacağı ve görev sistemine kurulacağı söyleniyor.

    İnanıp inanmamak size kalmış fakat alınan rapor, resmi Xbox dergisinin internet sitesine kadar çıkmış durumda.

    BSC

    http://www.oxm.co.uk/45973/half-life-3-is-open-world-will-release-after-2013-valve-source/

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • [ARŞİV] HALF-LiFE 3 - (Söylenti: 2014'de Gösterilecek)

    RUMOR: Half Life 3 will be open world, will release after 2013

    http://gamingeverything.com/29526/rumor-half-life-3-will-be-open-world-will-release-after-2013/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 21 Eylül 2012; 0:00:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • GDC etkinliğinde Half Life 3 mü gösterildi?

    Kapalı kapılarda olay var.

    Yıllardır bekleye bekleye bir hal olduğumuz, Half Life 3 ile ilgili hala Valve cephesinden olumlu veya olumsuz bir açıklama gelmedi.



    Fakat, son gerçekleşen GDC etkinliğinde kapalı kapılar ardında yaşanan gizli bir proje durumu söz konusu. Payday 2 adlı yapımda çalışan, David Goldfarb isimli geliştirici, kendine ait bir Twitter hesabından, Valve ile görüştüğünü ve harika bir projeleri olduğunu söyledi. Cevap olarak ise, Minecraft'ın yaratıcısı Notch, ''Half Life 3 mü duyuruldu?''şeklinde bir tweet attı. Bu konu hakkında  David Goldfarb'tan cevap gelmedi. Yoksa bu sefer gerçekten de Half Life 3 duyurusu mu geliyor?

    http://www.merlininkazani.com/GDC_etkinliginde_Half_Life_3_mu_gosterildi-haber-60383p1.html




  • İnsallah hikayeden kopmazlar episode 2nin devami olsun istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan yeter be allahsız valve çıkarmazsan çıkarma dedirtecekler insana en sonunda.episode 2 de öyle bir yerde bittiki insan merak ediyor :)
  • Umarım ömrüm yeter görmeye
  • bi dedikodu vardı bu adamlarda konsol cıkartıcaklardı

    bence half life 3ü yeni konsollarına ex yaparlar eğer doğruysa haber...
  • Valve bu aralar F4P oyunlarinin item satisina kasiyor, cok da sevdiler bu isi. Steam ayri bir sey zaten, umarim cikartirlar su oyunu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Episode 2 nin cikisinin uzerinden 6 sene gecti vicdansizlar halen bekletiyorlar milyonlarca HL hayranini.yukarlarda oyunun 2013ten sonra cikacagi yazilmis..eger bu dogruysa Allah bu valve nin ve gabe newell in bin turlu...baska birsey demiyorum.Salak salak oyunlarla yillarca milleti oyaladilar durdular.

    2013 yilinda steam uzerinden halen deli gibi HL 2, HL ve HL Opposing force oynayan binlerce kisi (ben dahil) habire bu newell ve valve taifesinin kulaklarini cinlatiyordur eminim.

    En azili Valve yandasi,fedaisi bile savunamaz sunlarin HL serisine reva gordukleri muameleyi.FPS turunu kendi elleriyle teslim ettiler digerlerine,bizim gibi eski usul FPS cileri de onlara mecbur biraktilar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.oyun gelmeden şu seriyi oynamak lazım. Evet yanlış duymadınız yıl 2013 o kadar oyun oynadım şu seriyi oynamadım daha. Yıllarca kafede online oynadık gel gelelim singleyi bitirmedim hiç.
  • Ne desek bos ciddi anlamda soyleyecek birsey kalmadi.Tek dilegim umarim hayal kirikligina ugramayiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm çok basit, Bütün dünya steam'dan oyun almıycak, bunların diğer oyunlarınıda HL3 cıkana kadar almıycaksın, süründürcen bunları.

    İlk E3 fuarında HL3 videosu izleriz. Sonbaharda da oynarız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    3.oyun gelmeden şu seriyi oynamak lazım. Evet yanlış duymadınız yıl 2013 o kadar oyun oynadım şu seriyi oynamadım daha. Yıllarca kafede online oynadık gel gelelim singleyi bitirmedim hiç.

    Hl1 çok iyiydi hl2 ve ek paketleri ise çok çok daha iyi kaçırma sakın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.