Şimdi Ara

ashran queue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • an itibariyle 2 saat 15 dkdır sıradayım. şaka mı bu? 2 gündür böyle, daha öncesinde 3-4 dk bekletip alıyordu içeri.



  • BurnInMyFire B kullanıcısına yanıt
    Yeri değil ama konusu açılmışken sorayım ashran battle'ın olayı nedir tam olarak? 4 defa girdim bittiğini hiç göremedim 1 saat uğraşıp çıktım hep
  • acrofurki1 A kullanıcısına yanıt
    valla ben prepatch sonrası girmeye başladım tam bilmiyorum ama 40vs40 pvp oluyor,fightlar bitmiyor, eventler varmış eskiden honor vs veren onları işlevsiz hale getirdi blizzard. şuanda tek olayı benim bildigim; 200 tane karşı ırktan adam öldürüp mark of honor alıyorsun ve birkaç title achievementi vs var.
  • Ashran biten bir savaş alanı değil. Ashranın ortasında bir bayrak bulunur, bu bayrağı hangi taraf alırsa, karşı tarafa doğru ilerleyip başka bir bayrak daha alması gerekir. İkinci bayrağıda aldıktan sonra karşı tarafın bölgesinin hemen önündeki bayrağı almaları gerekir. Bu bayrakta alındıktan sonra kapıdaki güçlü guardlar ölür ve karşı taraf daha savunması hale gelir, ayrıca boss ortaya çıkar. Bu boss öldürülürse belli bir miktar conquest gelirdi. Bayrak savaşları 30 dk civarında sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam.

    İkinci olaraksa özel eventler olur. Event başlamadan 3 dk önce bir uyarı gelir, herkes ona göre giderdi. Eventler çok uzun sürmüyor, zaten genelde bir taraf çok ağır bastığı için büyük mücadelelerde olmuyordu. Eventin sonunda yine conquest ve honor gelirdi.

    Genelde bir taraf eventlere, diğer taraf bayrağa yönelirdi ve bu iki taraf nadiren karşılaşırdı. Bu yüzden Ashran çok beğenilmedi, PvP den çok PvE yapılarak honor ve conquest alınan bir yerdi.

    Nemesis questleri içinde boost ekipleri kurulduktan sonra Ashran tamamen amacını yitirdi. Kolay yoldan honor ve conquest toplanan bir yer ama PvP haritası olarak başarısız.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.