Şimdi Ara

AsıL Terör PKK Mı? Yoksa Türkiye Cumhuriyetini Yöneten Zihniyet Mi!!! Kararı Siz verin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÜLKEMİZ HER GEÇEN GÜN YABANCI SERMAYELERİN ELİNE BIRAKILIYOR...!!!

    ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BUGÜN TERÖRİZME YATAKLIK EDEN ÜLKELERİN DOLAYLI YÖNDEN ELİNE BIRAKILIYOR...!!!

    ÖZGÜR İFADE VE TARAFSIZ HABERCİLİK OLARAK ADLANDIRILAN MEDYA ÖRGÜTLERİMİZ İÇTEN İÇE EMPERYALİST KÖPEKLERİNE SATILIYOR...!!!

    TÜRKİYE CUMHURİYETİNE AİT EKONOMİMİZ İÇİN ÖNEMİ OLAN BANKALARIMIZI YABANCILARIN ELİNE BIRAKIYO...!!!

    TÜRKİYENİN TELEKOMİNİKASYON İHTİYACINI ELİNDE TUTAN KENDİ KURULUŞUMUZU ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BİRİLERİNE SATIYORUZ...!!!

    ÜRETİM FAALİYETLERİMİZE FIRSAT VE IMKAN YARATMAZKEN YABANCI MARKALARIN ÜLKEMİZE GİRİŞİ İÇİN TEŞVİK İMKANI SAĞLIYORUZ...!!!

    MİLLİ İRADEYİ VE BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ İFADE EDEN MECLİSİMİZE KÖPEKLERİ SOKUYORUZ...!!!

    AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETİNİN TASMASINI TAKTIĞI KUKLA GİBİ OYNATILMAYA FIRSAT VERİYORUZ...!!!

    YILLARDIR TEK TEK VATANI MİLLETİ UĞRUNA ÖLEN BİNLERCE ŞEHİTİMİZİ UNUYOR,BİR ANDA 30-40 ŞEHİT VERDİĞİMİZDE HEPİMİZ MİLLİYETÇİ OLUYORUZ...!!!

    TERÖR ÖRGÜTÜNE YATAKLIK EDEN İNSANLARI BAŞKENTİMİZDE ÖNEMLİ YERLERDE GÖREVLENDİRİYORUZ...!!!

    ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ HİÇE SAYARAK SIRF POLİTİK AÇIDAN DİPLOMATİK ÖNEM TAŞIYOR GEREKÇESİYLE AKILALMAZ KARARLARA İMZA ATIYORUZ...!!!

    TÜRKİYE CUMHURIYETININ DIŞ BORCU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR..( çünkü biz hala ülkemizin soyulmasını keyifle seyredıyoruz...)...!!!

    ÜLKEMİZDE İŞSİZLİK ARTMIŞ,KİŞİ BAŞINA DÜŞEN GELİR'İN 3 KAT DÜŞÜĞÜNE TALİM OLUYORUZ...!!! (çünkü paraya doymayan ülkelerin casuslarını etrafımızdan çıkaramıyoruz )...!!!
    MERKEZİ İRADEMİZİ AVRUPA BİRLİĞİNİN ELİNE VERMİŞİZ..NE DERLERSE ONU YAPIYORUZ...!!!

    BİR KIBRIS SORUNUNA DAHİ ÇÖZÜM YOLU BULAMIYORUZ...!!!

    TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ASIL KORUYUCULARI OLAN KOMUTANLARIMIZIN SÖZLERİNİ HİÇE SAYIYORUZ...!!!

    AVRUPA BİRLİĞİNE GİRELİM DERKEN YAKINDA TÜRK BAYRAGININ OLMADIGI BI ULKEDE YAŞAMA DOĞRU İLERLİYORUZ...!!!

    TÜRKİYENİN GAZ VE MADENLERİNİ ÖZELLEŞTİRME ADI ALTINDA BAŞKA TOPLUMLARA YOK PAHASINA HEDİYE EDİYORUZ...!!!

    HATIRLA GÖNÜLLE SİYASI BİLGİSİZLİKLE,POLİTİK APTALLIKLARLA ANLAŞMALAR YAPIP KENDI ALEYHİMİZDE KARARLAR ALIYORUZ...!!!

    2004 YILINDA KIŞIYE ÖZEL SIGORTA ADI ALTINDA YABANCI SERMAYELERDEN 100 MILYON DOLAR LIK PARA SOKULMASINA GÖZ YUMUP,BUNU YAPANLARA IZIN VERMEK YERINE HESAP SORMAMIZ GEREKIRKEN 2007 YILINDA 295 MILYON DOLAR OLARAK GERI ODUYORUZ...

    ERMENİ HESAPLAŞMALARI SIRASINDA ÜZERİMİZE GELEN ÜLKELERE SİYASI AÇIDAN CEVAPLARINI VEREMIYOR..YAPILAN GİZLİ ANLAŞMALARLA HALKA DUYURMADAN ÖNLERİNDE BOYUN EĞİYOLAR...




    BUNLAR BENIM AKLIMA GELEN ARAŞTIRDIĞIM,KENDİ ÖZGÜR İFADELERİMLE ELE ALDIGIM DÜŞÜNCELERDİR...TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAKLARI UZERINDE HER GEÇEN GÜN YAPILAN GİZLİ ANLAŞMALAR ARTIK BİTSİN..ARTIK UYANMA ZAMANI... HERKES KENDI DÜŞÜNCELERİNİ ÖLÇSÜN BİÇSİN,OLANI BİTENİ DÜŞÜNSÜN!!!NEREYE DOĞRU GIDIYORUZ GORSUN ÜLKENİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜN ARTIK BÖLÜNDÜĞÜNÜ GÖRSÜN..Yüce öNDER M.KEMAL ATATÜRK'ün bize EMANET ETTİGİ BU ÜLKEYE SAHİP ÇIKMAK İÇİN KİM NE VEREBİLİR Bİ DÜŞÜNSÜN...BIRAKALIM ARTIK ÖZENTİ OLMAYI!!! ÜLKEMİZİ SATANLARIN KARŞISINA CIKALIM..BİZİM ÜLKEMİZ AMERİKANIN DEĞİL,BİZİM ÜLKEMİZ AVRUPA BİRLİĞİNİN DEĞİL,BİZİM ÜLKEMİZ İNGİLTERENİN DE DEĞİL,BİZİM ÜLKEMİZ ÜÇ BEŞ İT'in,SATILMIŞ KÖPEKLERİN HİÇÇ DEĞİL....BİZ FATİH'İN TORUNLARIYIZ,DÜNYA'ya HAKİM OLABİLEN TEK TOPLULUĞUZ...! BİZ KURTULUŞ SAVAŞINDA ÜLKEMİZİ KURTARMAK UĞRUNA BİNLERCE ŞEHİT VERDİK..BÜTÜN DÜŞMANLARIMIZI ÜLKEMİZDEN DEFETTİK.BİZ BU GÜNLERE KOLAY GELMEDİK..BİZİM ÜLKEMİZİ BU HALE GETİREN ZİHNİYETLERE LANET OLSUN...ARTIK UYANIN!!! HEPIMIZIN KİMLİĞİNDE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI YAZIYOR...HEPİMİZ BU TOPRAKLARIN NİMETLERİNDEN FAYDALANIYORUZ...HEPİMİZ BİR OLALIM.GEREKİRSE CANIMIZI YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYALIM..BUNUN İÇİN TOPLANALIM ARKADAŞLAR YÜCE Hak VE ADALET BU TOPRAKLARDA BİRİLERİNİN ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA İŞLİYORSA,BİZ DE KENDI HAK VE ADALETLERİMİZİ ORTAYA KOYALIM...SATILMIŞ ZİHNİYETTEN KURTULALIM....


    Ulu önder M.KEMAL ATATÜRK diyor ki;

    "Son günlerde mutlaka Avrupa'dan nasihat almak,bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak,bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi : Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatlari ve planlarıyla yükselsin!" Mustafa Kemal Atatürk




    Hüseyin AnıL...

    oncevatannn@mynet.com







  • Sen resmen propaganda yapıyorsun.Burada siyaset yasak arkadaşım.Yazmazsam patlarım diyorsan çık dışarı avazın çıktığı kadar bağır.
  • kendi nüfusun hızla artıyor öz kaynakların yetersiz hızla tüketen genç ama bilgi anlamında niteliksiz bir toplumsan senin yetmediğin yerde birilei işbirlikçi o lup yetecektir.karga peynir hikayesi gibi.şöylede bakılabilir senin yapmak isteyip ihtiyaç duyduğunu yapamıyorsan başkası gelip yapıyor.buna yabancı sermaye deniyor.
    senin zamanında iyi niyetle kurduğun o günün ihtiyaçlarınıkarşılayan ancak devlet malı olduğu için seçimlerde oy deposu olarak görülen ve kullanılan işlevini yitirmiş halkın kanburu haline gelmiş kurumlarınıhalkın sırtından kaldırmak için özelleştirme yapılıyor.peşkeş çekiliyo diyorsan artık ihaleler şeffaf sende gir sende katıl ve kurtar acıdığın kurumu.sana basit bir örnek vereyim o kurumlarda çalışıp yıllarac maaş alan ne yaptığı belli olmayan insanlar varya o insanlar akşam yastığa kafayı koyduğu zaman acaba ben bu parayı hakettimmi diye düşünseler ne o kurum zarar eder nede benim sırtımda kanbur olur.babalar gibi satılsın
    ayrıca bütün ülkeleri düşman gibi görmek onlardan nefret etmek deyilde onları bu hayat oyununda nasıl geçerimi hesab etmek daha doğru olur.
    size basit bir misal vereyim öyle talihsiz bir milletizki aymazlığımızla dünyaya nam salmışız.tek gayemiz iyi ve rahat standardı yüksek bir hayat sürmek fakat bu hayat için ne yapmalıyım sorusuna bile cevap aramak bize zor geliyor.onu bile başkalarından bekliyoruz.başkaları gelip kendi kurallarını dayatıp işletmeye başlayıncada isyanın en büyüğünü ediyoruz.sende çalış başkalarına muhtaç olma.
    senin medya olarak gördüklerin zaten emperyalist diye yorumladıklarının türkiye ditirbütörleridir.her hangi bir şey oldumu afetten kaçan yahudi gibi en önde gider sıra dereyi geçmeye geldimi benim ayaklarım ıslanır al şu parayı sırtına bineyim der sana bu 1640 taki işgalden beri böyledir.
    gelelim bankalara bankaların dünyadaki işlevi nedir türkiyedeki işlevi nedir.dünyadaki bankalar müşterisinin kredisine göre müşteriye kredibilite tanıyıp uygun fiyatla ona pasif yaratır.türkiye böylemiydi.tefeci mantığıyla çalışan bir banka sistemi hep aktif hemde hiç acımasız ve fahiş
    bankacı diye gördüğümüz insanların orijinlerine bak dibini araştır.adı ahmet mehmet ama kökü başka yerlere dayanır.ve bunlar tefecinin reklam vereni.bu ülkede en iyi kazanan sistem katma değer yaratan sistemlerdir. adam fatura kestiği için para kazanır.bunu istemem dersiniz kabul etmez sistem böyle der kısaca savuşturur.müşterisinden munzam ayırmadan mevduat toplar bakkal defteri kullanır vergi vermez ve sonuçta arsen lüpene şapka çıkarttıracak düzeyde milli hırsızlarımız oluşur.sonuçta bunlar milli olur geride kalanlar gericilik yaftası ile karalanıp örtülürler.
    telekomünikasyon konusunda evet özelleştirilmiştir ancak serbest rekabete dayalı ikinci bir kuruluşa fırsat verilmemiştir.bu da bu anlaşmada ki bir maddeden kaynaklanmak tadır.2 yılı kalmıştır bu maddenin hükmü 2 yıl sonra kalkacaktır.bu da rekabetten ötürü devletin taksitleri aksamasın diye konulmuştur neticede faturası halka çıkmaktadır.
    gelelim üretim faliyetlerine
    bü ülkede müteşebbis olupta soymayan bir tane milli sermaye adı söyleyin . yoktur. çünkü milli sermaye deyildirler. çünkü kendi paralarını finansman kaynağı olarak kullanmazlar.malvarlıkları onlara finanman kaynaklarını ve imkanları sonuna kadar açmıştır.düşünün bir kalem üretiyorsunuz bundan tefeci mişon bile para kazanıyor ama kaybeden hep siz oluyorsunuz.çünkü o malı almak zorundasınız.yukarıda bahsettiğim bir takım katma değerler yüzünden 1 liralık malı 10 liraya almak zorunda kalıyorsunuz.neden milli müteşebisin kıvraklığı ve bizim mecbur bırakılışımız nedeniyle.şöyle düşünsenize eğer ithalat kapalı olsa
    ve bizde bir bilgisayar kasası yapmak zorunda kalsak milli sermaye bize bunu kaç paraya imal edip satardı.milli sermaye diye tabir edilen gurup hep birbiri ile akraba ve süsiad çatısı altında birleşip paslaşıyorlar.onların isimlerinden başka milli olan hiç bir şeyleri yok. bu ülkeyi bir hıyar tarlası gibi görürler bu tarladan kaç ton hıyar çıkar onlar sadece onun peşindedir.bu ülkenin bekası o da ne geçiniz efendim.onların paraları zaten bu ülkede deyildir ve mal varlıklarıda zaten yurt dışına ipoteklidir.acil durum olduğunda bir özel hava alanından hazır bekleyen uçakları ile başka bir hıyar tarlasına uçup tezgahı kurarlar oradada süsüiyad çatısı altında birleşirler aynı dümen oradada geçerlidir.
    gelelim köpekler meselesine kürt diye tanımladığımız insnların kahır ekseriyeti vatanına bağlı insanlardır.onların bizim gözümüzde kürt veya başka bir kimlik ayrımı olmaksızın vatandaşımız olarak görüyouz.meclise girenleri aynı şekilde tanımlıyorum.fakat kürtleri incitmeden.çünkü vatanına bağlı olan kürt milli iradeye saygılı zaten onun siyasi bir sorunu yok.bir gün bu konudada uzun uzun yazacağım.
    şuna katılmak mümkün değil amerika bize tasma falan takmamıştır.sadece kahrolduğumuz iki hadise yaşanmıştır birisi muavenet bir diğeri çuval hadisesi. yüz yıllar geçsede bu millet kinini unutmaz elbet bir gün bunun karşılığını misliile alırlar.bunun biz altını çizdik.devlet ömürleri için 10 yıl 50 yıl yüz yıl gibi süreler kısa sürelerdir.
    bu intikam ateşi bizde oldukça elbet bir gün bir yerde bir tenhada inşallah
    malesef trendi yükselen ve baskı gücü az olan milletlerin kaderi bu.bunları kavgayla deyilde aklı selimle zamana yayıp bertaraf edebiliriz.
    elbet amerika ordan gider bizde gerçek muhataplarla aynı çuvala gireriz.
    akıla almaz kararlar dan kasıt 8 milyar dolar hibesi ise zaten hükumet kullanmıyacağını o karadan 2 ay sonra açıklamıştı
    ülkenin işsizliğine gelince görece bir kavram çünkü nufus artış hızımız çok yüksek ve bu nedenle her yıl 500000 yeni istihdam yaratılması lazım
    bunu yaratamadığımız zaman asıl o zaman işsizliğin geçek manada arrtığını görürüz.bu ülkeye gönülden bağlı olupta işsizliğin artmasını kabul edecek hiç kimse yoktur.dünya piyasalarındaki daralmaya paralel olarakbizdede bir takım olumsuzluklar olmaktadır. bakın almanyaya orada bile işsizlik son 5 yıldır had safhadadır.ki avrupanın lokomotifidir.
    merkezi idare miz avrupayı çok önemsememektedir ancak ihracatının yarısını avrupa birliğine yapmaktadır.yani para kaynağı
    kıbrıs konusunda cesur adımlar atıldı kapalı politikadan açık politikaya dönüldü merkezi idare olumsuzdan olumluya doğru bir manevra yaptı
    neticede ne oldu rumun planı ortaya çıktı hiç bir çözümü kabul etmeyiz kıbrıs bizimdir tezi ortaya çıktı.ne liman ne hava alanı açılmadı. ve sabırla geçmesi gereken bir yıldırma süreci başladı.
    bu hükümet komutanlarının değerini iyi bilir fakat dışarıdan manüple eden medya böyle bir şey varmış gibi hep kavgalı göstermek istiyor. çünkü endini fasülye gibi kuvvetten saymış mevzi kaybedince var gücü ile saldırmıştır.sakın unutmayın osmanlıyı 300 yıldır zaafa uğratıp yıkıp parçalamak isteyenler kimlerse bu gün bu fasülye kuvvet aynı adamların torunlarıdır. onlarında derdi müslüman kimliği anadoludan söküp arzı mevud hayalini gerçekleştirmektir.türk milletinin hedefi avrupa birliği deyildir ve olmamalıdır.siz hiç dünyada hangi dönemde olursa olsun
    efendi ile uşağın aynı şartları paylaştığını. ben duymadım görmedim.
    ama konjonktürel olarak öyle devam etmek gerekir diye düşünüyorum.
    bu birliğin koşulları bizim için iyimidir. asla insan hakları kısmını al gerisini çöpe at.ama bu iktidardan önceki iktidarların goygoyculukları ve adam sendecilikleri sonucunda kaybedilmiş mevziler şimdi imkanlar nispetinde geri alinmaya çalışılıyor.ha bu hükümetin eksiği yokmu elbette tonla saymak gerekirse iyiniyetli olupta yapılanlar var tecrübesizlikten yapılanlar var ayrıca şunuda dikkate almak lazım her devrin adamı olan aymazlar bir yere gitmediler onlarda bu ülkenin içindeler ve vatandaşlar bunlarında iktidara mal edilen yıpratıcı etkileri var elbet.bizim burada yapmamız gereken sabırla kılı kırk yararak itidalli bir şekilde hareket etmek olmalıdır. yoksa birilerinin yarattığı suni gündemlerle tartışmaların özünü kaçırarak bize servis edilmeye çalışılan şeylere inanmak olmamalıdır.bence çok karamsar olmamak lazımdır.bu ülke gerçekten çok güçlü bir ülkedir.dna larında savaş kanı daima dolaşmaktadır.o nedenledirki tükiye öksürdüğü zaman bütün dünya kulak kesilmektedir.
    her şey olgunlaşır sırasını beklemek lazımdır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.