Şimdi Ara

Asla Yüksek Ücretler İle Monitör Almayın (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
15
Favori
21.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • lg usa
    27" Gaming Monitor - 27GR95UM | LG USA
    https://www.lg.com/us/monitors/lg-27gr95um-gaming-monitor

    Lg nin bu modeli eğer gelirse yüksek fiyattan satarlar, yazılım güncellemesiyle fald algoritmasında düzeltme yapılmış halo-blooming efekti azaltılmış yama notlarında vardı yazmışlar iyileştirme yapılmış.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 11 Mart 2024; 17:2:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • doğru monitörü buldunuz mu. bende sony tv nin ips modeli var. renkler çok güzel. başka monitörlerde o kaliteyi yakalayamadım. hp nin renk kalibreli monitörünü kullanıyorum. renkler çok mat cansız geliyor. yeni uygun fiyatlı monitör arayışına girdim.

    sony ips ekran da çok ince 0,6 mm yok ince ekranların hepsinde ışık sızması var. benim sony de de hep vardı. ama renkler yada görüntüye bir etkisi olmadığı için umursamadım. olay kırmızıda bitiyor kırmızıyı doğru veren monitör yok. sony bu konuda aşmış. diğer bütün markalar turuncumsu veriyor. hp msi mönitör var ips onlar da turuncu veriyor. sony kullananınca farına varıyorum. düzügün kırmızı olmayınca renkler çok farklı çıkıyor. bir türlü aradığım monitörü bulamadım.

    şu da var sony ekran 10bit. şu an en iyi monitör 8bit çoğu 6bit. renk gamını buda etkiliyor olabilir.

  • Nano IPS ile düz IPS çok fark oluyor mu arkadaşlar? Bir de Nano IPS 300 cd/m² parlaklık ile düz IPS 350 cd/m² parlaklık ne fark eder? Hangisi tercih edilmeli. LG'nin 27 inç ultra gear modellerinden birkaç seçeneğe bakıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claswan kullanıcısına yanıt

    Full karanlık odada performansı nasıl onunda bilgisi yok. Çinli inceleme sitesine yorum atabilsem ilk şunları isterdim. Makinan var kardeş 60 hz ve 120 hz performanslarınıda ölç bundan sonra derdim. Birde ışıklar full kapalıyken monitörün siyah ekran performansı nasıl onunda testini yap derdim.


    Sizin bakabilme şansınız oldu mu incelerken hocam? 60 Hz'de nasıl? Siyah sahnelerde nasıldı monitör hatırlıyor musunuz? Full En yüksek Hz'de memnun kalmışsınız ama renkleri begenmemişsiniz.

  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    gecikme yok, black smearing yok gibiydi. performans olarak iyi ama tn panel gibi görüntüsü var renkler aşırı soluk.. arkadaşımda en ucuz fhd 144hz monitörlerden olan rampage var o bile cap canlı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.