Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
31
Favori
105.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kalemistik kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam yeni oyunlarının optimizasyonları çok iyi. Fc6 ve valhalla’da ultra-high arası sabit 60 fps veren sistem origins gibi bir oyunda medium da bile stabil çalışmıyor. E grafikleri kıssam zaten rx570 ile bitirdiğim hale denk gelecek oynamaktan vazgeçtim bu yüzden.
  • arkadaşlar oyunun gideri var mı sizce ps5 te oynayacağım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigbooss

    arkadaşlar oyunun gideri var mı sizce ps5 te oynayacağım

    Oyun baya güzel hocam. PS5 Exclusive'leri oynadıysanız ve oynayacak oyununuz yoksa net yükleyin. En kötü o güzel Antik Mısır atmosferini yaşarsınız. Ayrıca en az 50 saati var haberiniz olsun.

  • Eywallah hocam.

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    bende 70 uplay parası var ama görevi nasıl açıcam

  • Oyunun ana hikayesini yeni bitirdim. Ana hikaye 22 saatte bitti. Çok güzeldi. Bu oyun neden sevilmiyor anlam veremedim. Hikaye desen var, grafik desen var, teknik sıkıntısı da yok. Oyunda aşk var, intikam var, ihanet var, kan var, gözyaşı var. Kleopatra var Sezar var. Seriyi baştan başlayarak sırasıyla oynuyorum ve Origins AC2'den sonra en sevdiğim yapım oldu. İlk başta RPG AC nasıl olacak sanırım sevmeyeceğim diye düşünürken takribi 5 saat sonra dünyasında kaybolmaya başlamıştım bile. Sanırım yan görevler sebebiyle oyun sevilmedi ama bu oyundaki yan görevler önceki AC oyunları gibi değil yani sürekli tekrar etmiyor aksine o dolu haritayı yavaş yavaş yediriyor. Hatta ben şimdi The Hidden Ones ve Pharaoh DLC'lerine başlayacağım bitirdikten sonra ana oyuna geri dönüp yan görevleri yapmaya devam edeceğim. İlk kez bir oyunu bitirdikten sonra keyfime yan görev yapacağım. Çünkü gerçekten sarıyor. Yaklaşık olarak bi' 45 saat vermiş olacağım. Her türlü değer. Forumlarda görüyorum işte origins almayın çöp odyssey alın diye. Benim tavsiyem bunu kesinlikle atlamayın Odyssey ne kadar sevildi bu yanında çöp kalıyorsa açıkçası benim de Odyssey için beklentim yükseldi. AC evrenine biraz ara verip özledikten sonra Odyssey başlayacağım.


    Oyun ilk suikastçilerin doğuşunu anlatıyor. Onlar kendilerine suikastçi değil de, gizli olanlar diyorlar ilk örgütlenmeyi falan kuruyorlar. Çok güzel bir yerden yakalamışlar. Oyundaki piramitler, antik mezarlar insanı içine çekiyor. Bir ara görevleri falan bırakıp devemle tüm haritayı turlayıp şehirlere göz atmıştım.


    Bu oyunu dandik diye atlamayın arkadaşlar en azından ana hikayesine şans verin.



     Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]




  • Oyunun atmosferi açık dünyası konsepti çok güzel.Ama dövüş sistemi berbat.Ben ilk odssey oynadım odsseyden originse geçince origins gerçekten oynanmıyor.Dövüşemiyorum origins de karakter pozisyon alamıyor.Mekanikler kısıtlı.Daha yeni başladım oyuna bloklama hareketi bile yok anladığım kadarıyla.Shift f ye basınca özel animasyon giriyor o kadar.Combatlar falan kısıtlı.Keşke dövüş mekanikleri üzerine bira daha çalışılsaydı.
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt
    Kalkan kullanıldığında bloklama yapılabiliyor diye hatırlıyorum. Benim en sevdiğim oyun bu olmuştu.

    Origins>Odyssey>Valhalla
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Evet e ye basınca blok hareketi yapılıyor.Ama başka bir özel hareket göremedim veya ben bulamadım.

    Odseyden güzel olduğunu düşünüyorum bende odsey açık dünyasını sevmemiştim originste mısır atmosferini çok güzel yansıtmışlar.

  • Hocam oyun güzel zaten ama hikaye sunumu kötü.Yeni başladım oyuna bundan once odsey oynamıştım o da aynıydı.Rdr2 witcher 3 le falan kıyaslayınca ac oyunlarının hikayeleri zayıf kalıyor.

  • Oyunlar sırasına göre oynanmalı, bu hangi oyun olursa olsun böyledir. Yenisi, eskisini yavan bırakır.

  • Arkadaşlar.v1.51 var olan tüm versiyonları yükledim.İngilizce iken hiçbir sıkıntı yok ama TR yama yapınca bazen 15 dk bazen 45 dakikada oyundan atıyor. En az 5 6 siteden farklı yama yükledim sonuç nafile. Oyun oynarken aniden atıyor. Çözüm var mı
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt
    Ubisoft bir taraflarını yırtsa rockstar cdpr dlclerinin kalitesinde bile oyun yapamaz
    Bu firmanın oyunları ancak büyük firmalar oyun çıkarana kadar o aradaki boşluğu kapatmak için oynanır
  • xbr kullanıcısına yanıt

    Orijinalde hiç oyundan atma yaşamadım.

  • xbr kullanıcısına yanıt

    1.60 ubisoft sürümüne sahibim tr yama ile oynuyorum oyundan atma olmadı. Korsan sürümde remove drm kürek var ise onun yüzünden yapıyor. Arkadaşımdan biliyorum.

  • Origins grafikler tasırımları falan Valhalla kadar iyi nerdeyse şuan 3 oyunda kurulu bende oynanış birazdaha iyi olsa Origins açık ara daha iyi gibi
  •  Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]


     Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]


     Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]


     Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]


     Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]


     Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]




  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    AC Origins, Oddysey,Vallhall, Far Cry 3-4-5-6 ,Ghost Recon Wildlands, Breakpoint, Watch Dog Legions hepsi aynı oynanış mantığında sıkıcılıkta ruhsuz oyunlar. Watch Dog1-2 de sıkıcı. 10 yıldır aynı oyunu yapıp durmaktan ne anlıyorlar. Yapay zekada gelişmez. Çok sağlam yapay zekalı yine sıkıcı olan Metal Gea Solid 5 oynayın bunun yerine daha iyi. En azında hikaye,karakter,sineamtik tasarımı iyi. Horizon Zero Down ,Days Gone Ubisoft formulunu 1-2 tık iyisi. Kötünün iyiler. Ubisoft zon zamanlarda çıakrdığı tek muhteşem oyun R6 siegedi. Onuda rezil etmeyibaşarıp Valorant 2.0 a dönüştürüp hilecilerin doluşmasına göz yumdular. Batmayı piaysadan silinmeyi öyle hakettilerki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 27 Ocak 2023; 15:5:56 >
  • Bu firmadan bir tek ac serisini oynuyorum
    Origins odysey yine iyiydi kendilerini oynatıyordu
    Fc serisi aşırı sıkıcı bana hiç hitap etmiyor ghost recon serisi de aynı
    Dediğiniz gibi her sene aynı oyunu çıkarıp duruyorlar
    Bu kafayla batmaları kaçınılmaz
  • Kaç sene önceki oyun 10. Nesil işlemci ile oynuyorum şimdi iskenderiye şehir içinde ne yaparsam yapayım fps 50 60 larda takılı kalıyor gerçekten çok ilginç
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.