Şimdi Ara

Assassin's Creed: Origins (2017) [ANA KONU] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
31
Favori
105.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evohan kullanıcısına yanıt

    3-4 sene önceki driverlerden birini kurmayı denediniz mi?

    Ben güncel driverle AC Odyssey oynarken ciddi takılma ve çökme sorunları yaşıyordum, yabancı kaynaklarda biri eski driver kurmayı önermiş, 2019 de çıkan kararlı sürümlerden birini kurdum sonuç tatminkardı.


    Ekran kartları ve driverler yeni oyunlara göre çıkıyor, böyle 5+ sene önceki oyunları rahat oynatacağı zannediyoruz ama öyle olmuyor özellikle Ubisoft oyunlarında.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ubisoft oyunları bu konularda çok sorunlu, oyunun yeni olduğu dönemde dahi nvidia driver güncellemesi yüzünden 15-20 dk'da bir çökme yaşamıştım, sorunun driverdan olduğunu anlayana kadar birsürü de uğraşmam gerekmişti. Bir önceki sürüme döndüğüm gibi düzelmişti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt

    Deneyebilirim doğru olabilir ama başka oyunlarda oynadığım için pek uygulanabilir değil sanırım benim için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu güncel sürücülerle oynayabilen var mı? Dünden beri anam ağladı çökme sorunlarıyla uğraşa uğraşa.


    Veya bir şey mi yapmak gerekiyor anlamadım. İlk 3 saat bir şey yoktu ama 3. saatten sonra çökme sorunları benden daha çok oynuyor gibi geldi.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Güncel sürücülerle oynayan var mı bilmem ama korsan versiyonda hafif kasmalı şekilde oynamıştım 1.51 versiyon kırıldıktan sonra yani gene bi 3 4 sene öncesi olmuştur hiç çökme sorunu yaşamamıştım ama şu aralar orijinal oyunda bu çökme sorununu yaşayan çok var gördüğüm kadarıyla. Kurulduysa TR yama çökme sorunu yaratıyor olabilir. Valhalla da oyuna üst üste 3 4 kere giremediğim çökme yaşadığım ve oyun içinde hata vermeden direk oyunun kapanması gibi gibi şeyler yaşamışlığım var . Oyunu düzeltelim derken de batırmış olabilirler orijinal oyun elimde yok olsa da ubisoft oyunları ya optimizasyon ya da bug lı oluyor valhalla son güncelleme aldı hala bug yaşıyorum oyunda mesela ve direk görevi etki eden bir bug.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlowZone -- 21 Mart 2023; 17:23:45 >
  • GlowZone kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı sürücüsü kaynaklıymış problem.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Güncelledin mi eski sürücü mü kurdun ?

  • GlowZone kullanıcısına yanıt
    Güncel sürücü vardı hocam. Sildim oyunu. Uğraşamam eski sürücülerle falan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Anladım dostum. VOİDU da indirimde de 73 tl ye mi ne geliyor şuan gold paketi oynayıp bitirsem de alasım geldi ama işte yaşanan o çökme sorunlarından dolayı kararsız kalıyorum. Konudan hariç COD MW 1 Remastered mesela driverdan dolayı olabilir bilmiyorum fatal error hatası veriyordu oyun chapter 3 te gpu alakalı bir hata alıyordum bende silmek zorunda kaldım. GTA 4 oynuyoruz sorunsuz o kadar eski oyun. 2016 yılında çıkan oyunu oynayamıyoruz. Yeni nesil oyunlar da hogwarts ın optimizasyon rezaleti gibi aşırı derecede çok çıkmaya başladı oyuncu olarak ne yapıcağımızı şaşırdık artık. Sistem alıyorsun toplaması osu busu ayrı dert oyun alması ayrı dert oynaması ayrı dert.

  • Hafta ici elimdeki uc Call of Duty oyununu bitirip buna baslayacagim haftasonu. Cok bile erteledim bu son Ac uclemesini. Gold surumunu de fiyati artmadan almistim steamden. Acaba Turkce yamasi var mi? Ucretli de olabilir fark etmez. Dlcleri falan kapsayan iyi bir yama olursa harika olur. Animus ceviriyordu galiba kapanmadan once.

    İki oyunu toplamda 120 saat oynamayi hedefliyorum bu da beni 1.5 - 2 ay kadar goturur gibi. Aslinda cok sararsa her seyi yapmaya calisacagim bitirmek icin oynamaktansa. Oyunlarin cilkini cikarircasina oynamayi ozledim yahu. Vakitsizlik yuzunden sirf bitirmek icin bitiriyorum baska oyuna geceyim diye. Umarim bunlarda da aynisi olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki günde 14 saat oynadım. Aya ile daha yeni buluştum, 22 level, bütün yan görevleri yapıp gözlem noktalarını açarak gidiyorum. Bu haliyle 2 hafta suyunu çıkararak oynayıp bitirmeyi planlıyorum ama zamansızlık başa bela, bir süre sonra ana görev rushlayabilirim. Ne zamandır başında bu kadar takılı kaldığım bir oyun oynamamıştım. Ac serisinin önceki oyunlarını geçen yıl bitirmiştim peş peşe ve müthiş keyif almıştım. Kaldığı yerden devam ediyor aldığım keyif. Ubisoft eleştiriliyor falan ama çok sağlam karakter yaratıyor ve diyalog yazıyorlar. Bayek de feci sempatik bir ana karakter olmuş. Kim ne derse desin bu serinin muadili yok.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Bu türe geçiş yaptıklarında güzel iş çıkarıyorlar odysey ile nirvanaya çıkıyorlar
    Ama valhalla ile kalite magmaya iniyor :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaReD22 -- 2 Mayıs 2023; 9:45:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 saat 38 level ile bir update çakayım kendime. Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU] Geçen hafta misafirler doluştu bir 20 saat kaybettirdiler bana. 40 saatin ise tamamını soru işaretleri ve yan görevlere ayırdım. En son Kleopatra ile görüştük sonrası yok. Ana hikayeyi unuttum diyebilirim, ne yapıyorduk sahi. Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]  Devasa bir haritası var. Boğulacak gibi oldum bir ara ama eritiyorum ufak ufak. Adım başı bir şey koymuşlar. Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU]  Bitirmek için değil de yayıla yayıla oynamak da ne kadar keyifliymiş yahu, unutmuşum bu hissi. Keşke Rdr 2'yi de yaya yaya oynasaymışım ocak ayında. Neyse. Şeyi soracaktım, dlclere en son mu gireyim? Ana hikaye bitince girebiliyor muyum? Haritala hep açık mı yani dlc ve ana hikaye arasında git gel yapabilir miyim?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 14 Mayıs 2023; 20:9:15 >




  • 58 saatte 47 levelda bitirdim. Deli gibi soru işareti kovaladım bir süre filleri falan kestim paso ona rağmen görece kısa bir sürede bitti sanki ne diyorsunuz? Ana hikaye pek öyle uzun değil gibi. Rushlasam 20 saatte biterdi gibi hissettim. Benim favorim hala Rogue galiba.


    Dlclere geçeceğim şimdi. Oyunu epeyce sevdim. Girince çıkasım gelmiyor. Ama Odyssey'e hemen başlamam gibi, araya bir iki ufak oyun sokarım hem pc'de yer açmam lazım. O sıra yaz indirimi gelir Valhalla alırım falan derken anca.

  • 71 saatte dlcleri de yüzde yüz görev oranıyla bitirdim. 47/67 de başarım yüzdesi. Dlcler müthiş sıktı bir süre sonra bitse de gitsek moduna soktu. Hatta bir ara bu akşam bitmeyecek diye korktum ama bitti neyse ki. Son oturumum tam 360 dk sürmüş, bugün bütün günümü buna ayırdım. Dlc içeriği fanteziye kaymasaymış iyiymiş. Dlc işini neden sevmediğimi bir kere daha anladım. Bunun istisnası The Witcher 3 olacak kalacak herhalde. Standalone olmayıp da ana oyunun kalitesine erişen dlc gelmedi başka aklıma. Dahası lineer oyunları open world oyunlara tercih etmemin sebebi de ayyuka çıktı bir kez daha. Zaman kaybı demek istemiyorum ama daha kısa ve rafine bir deneyimi tercih etmeye başladım oyunlarda. Gerçi bu seri yapısı itibariyle tam da turistik gezi simülasyonu gibi olduğundan ayrı bir yere konulabilir ve daha önce de söylediğim gibi muadili olmayan, epik bir seri ama işte 71 saat de çok uzun bir süre be abi.  Assassin's Creed: Origins (2017)  [ANA KONU] Şaka maka 21 gündür aralıksız bu oyunu oynuyorum. Bizim köyün minaresinden komşunun samanlığına bir inanç sıçraması gerçekleştirsem mi diye düşünüyorum.





  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Son cumleye bi kahkaha patlattım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet oyunu korsandan sonra orijinal edindim. 43 saatte 1 kere çökme sorunu yaşadım siva tarafında yan görevde kartal a geçip hedef belirlemeye çalışırken. Oyunla alakası olmayan Nvidia güncellemesi gelmişti onu yaptık ondan sonrasında çökme falan hiç yaşamadım. Oyunda tek problem işlemci kullanımı yüksek eskiden de böyleydi hala böyle. İşlemcide yer yer %80 - %95 işlemci kullanımları gördüm ama oyunda droplara sebebiyet vermiyordu bu.

    Eski çıktığı gibi vasatlığı yok performans konusunda tek problem yukarıda da söylediğim gibi işlemci kullanım oranı yüksek oyunda bu da işlemcinin sıcaklığını yukarı çekiyor baya bi. 50-60 derecelerde gezdiğim işlemciyle bu oyunda 75 derecelere kadar çıkmışlığı var sıcaklığın mobil işlemcilerde anasını ağlatır işlemcinin. İndirimde alınır gamebillet voidu tarzı yerlerden direk 70 - 100 tl bandına gold paket alın geçin ortalama hemen hemen 70-80 saat sürer DLC ler dahil her şeyi keşfetmek yapmak istersen. Ana hikaye zaten 40 saati görmeden bitiyor oyunu uzatan da açık dünya yaptığın şeyler aynı klasik şeyler. Yan görevler yani beyaz ünlemler başarılı hikaye yazılmış bağımsız olarak.





  • 52 saat 55 level de tüm dlcler ile birlikte oyunu bitirdim. Oyun güzeldi ama kontroller çok kötüydü. Kontrollerde iyi olsaymış oyunun kalitesini bir iki kademe daha yukarı çekermiş.


    Yeri bura değil ama belki bu sorunla karşılan biri vardır. Oyun donduğu zaman kapattığım zaman ubisoft connect'de tekrar oyna seçeneği çıkmıyor ve oyun tekrar açılmıyor. Oyuna tekrar girmek için reset ya da oturumu kapatmam gerekiyor. Oyundan çıktıktan sonra bile ubisoft connect'de oyna seçeneğine tıklanmıyor neden oluyor bu anlamış değilim.

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    Valhalla da yaşamışlığım var sebebi belli değil. Oyun ansızın çöküyordu tekrar girmeye çalışınca oyna kısmı dediğin gibi oluyordu ubisoft connectlik bir problem olabilir ve cidden sinir bozucu bir olay.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10400f den, 13600k ve ddr5 e geçince sonunda şu oyunu kaymak gibi sıfır stutter la oynar hale geldim,
    nasıl bir grafik motoru ise ben çözemedim valla 😃

    Bu arada oyuun gamepass daki sürümü kaç bilen varmı arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Haziran 2023; 13:21:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.