Şimdi Ara

Assassin's Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
16
Favori
26.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gameplay görmeden bir şey söylemek zor lakin ben umutluyum, hem Mirage hem de Japonya temalı oyun beni fazlasıyla heyecanlandırdı.

  • Lawsford27 kullanıcısına yanıt
    Aynen ama fiyat üzdü puanlar iyi olursa alabilirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım patlamaz oyun. Bir AC fanı olarak her oyunda umutlanıp hayal kırıklığına uğruyorum. Aldım ama bu sefer kötü çıkarsa hiç acımayıp basacağım iadeyi. Bu arada Ubisoft'un %20 coin indirimiyle 263,20 TL'ye geliyor oyun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özellikle sadece sinematik fragman gösterip geçmeleri benim için hayal kırıklığı yarattı. Tamam sızıntılardan vs bir nevi New Dawn gibi yan bir oyun olduğunu biliyorduk ama en azından 4-5 dk'lık temiz bir gameplay önsipariş içinde iyi kafa açardı. Şahsen 329'luk (100 Ubi puanınız varsa %20 indirimle 263 TL oluyor) fiyat oldukça iyi ama gameplay gösterilmeden almak istemedim şahsen yine de alan arkadaşlara şimdiden iyi oyunlar.

  • Valhalla fragmanında da herkesin ağzının suyu akmıştı. Adamlar ekmeği fragmandan kazanıyor bence dereyi görmeden hemen ön siparişe atlamayın.

  • Mirage sinematik fragmanı Ubi' nin her fragmanında olduğu yine çok güzel ve gel beni satın al diyor ama 2023 açık tarihi nedeniyle bekletiyorum. 2023 ama ne zaman Ocak mı Aralık mı bu belli olsun mutlaka oynayacağım. Daha Valhalla' yı bitiremedim birde ona ücretsiz ek paket duyurdular. Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}  Mirage fiyatı güzel ama oyunun bir ara oyun olduğu fiyatından az çok belli, asıl Japonya' da geçecek oyun daha heyecan verici o zamana kadar boş geçmeyelim diye bu oyunu çıkarıyorlar.Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023} 

  • Ben oyunu ön siparişten satın aldım. Açıkcası o coğrafyadan günümüzde o kadar bıktım ki geçmişi de ilgimi hiç çekmiyor.

    Fakat Asssasins creed olmadan da zaman geçmiyor. Oynayacak oyun bulamıyorum. Fiyatı da şu anki koşullarda uygun geldiği için aldım.

  • Deluxe paketde neler veriyor standart alsam neler kaybederim ? yüzde 20 indirimim var bu arada...

  • gereksiz.

  • derlemeler kullanıcısına yanıt

    Farklı kıyafetler, kartalın için farklı görüntü, değişik silahlar filan veriyor. Genelde oyunun başında işe yarayan şeyler oluyor. İlerde amazon prime ücretsiz verir bence zırh, silah vs...

  • freqX kullanıcısına yanıt

    Standart aliyim o zaman silahı ilerletip degiştiririm zaten deli gibi her yeri lootluyorum :) Tşkler...

  • Hocam oyunun simgesi kütüphaneye ekleniyor mu ön sipariş geçince ? Bildiğim kadarıyla sönük olarak eklenirdi oyun simgesi kütüphaneye, yanlış hatırlamışsam affola.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda level sistemi gibi çoğu RPG elementi olmayacağı için loot olayının veya silah seviyesi olayının olacağını sanmıyorum hocam. Bu arada Deluxe içeriğinde Prince of Persia temalı karakter kıyafeti, kılıç, at ve kartal görünümü var. Değmez bence aradaki fiyata.

    @freqX farklı kıyafetler, çeşitli silahlar falan demiş ama hepsi tek çeşit bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Frost -- 11 Eylül 2022; 3:4:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dawn of ragnarok dlc si 40 dolardı halbuki 25 dolarlık standart dlclerden daha iyi değildi. Bu oyunda ragnarok benzeri bir durumda olacak gibi zaten asıl nokta valhallayı geliştiren tecrübeli ekip başka bir büyük ac üzerinde çalışıyormuş.

    Kod adı Hexe almancada cadı anlamına geliyor.

    Muhtemel tema ve geçeceği yerler.


    Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
    Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}en.wikipedia.org
    Witch trials in the Holy Roman Empire - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/Witch_trials_in_the_Holy_Roman_Empire


    Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}IGNyoutube
    Checkout the reveal trailer for Assassin's Creed Codename Hexe, one of the two brand new Assassin's Creed games under the brand new AC: Infinity umbrella. This trailer unfortunately reveals nothing about the setting or main character. It does, however, hint towards an unusual direction for the series: the Assassin’s triangular logo, made of twigs and twine, was shown hanging from a tree branch, much like a witchcraft talisman. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=woLzWI85scc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 11 Eylül 2022; 3:21:22 >




  • Mucittesla kullanıcısına yanıt
    Bende eklenmedi hocam. İlerleyen günlerde eklenir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pre-order yaptık bakalım tosla'yla. ilginç birşey oldu. ubisoft yüzde 20 indirim için ta 2 sene önce kod oluşturmuştum sonra kullanmaktan vazgeçmiştim galiba. pc'de not defterine kaydetmiştim kodu. tarihi de not etmişim 30.11.2020 olarak. kod sadece 3 ay geçerlidir yazmasına rağmen çalıştı: "This code is available for 3 months on most of the Ubisoft Store catalogue."

  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

    Valhalla'yı hiç beğenmedim. Aynı görevleri yapıyoruz. Bölgeyi ele geçir yeni bölgeye git. Odssey de ki gibi süper hareketler de iyi değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt

    Oyna oyna bitmiyor harbiden, artık hikayeyi hiç dinlemeden geçiyorum.

  • Öyle yada böyle alıp oynayacağım. Fiyat ucuz gibi görünürken verdim siparisi 263 ten. Memlekette malum hiçbir fiyat yerinde durmuyor. 3 Ay sonra bu oyuna 399 yada 499 da diyebilirler.



    Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}


    Benim kütüphanede seri tamam şimdilik eksik kalmasın.

  • Reddit te gördüm eleman bizim store da 15 şubat 2023 yaziyor tarih diyegörüntü atmış.



    Assassin&#39;s Creed Mirage {PC ANA KONU} {Çıktı/2023}
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.