Şimdi Ara

ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
21
Favori
20.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Biz de onun onayını bekliyorduk sevdiğimiz oyunu oynayabilmek için.

    Souls olsun, jrpg cart curt olsun tamam knk goty olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boş beleş tipleri bilirkişi ilan ettiler ya yazık valla insanlar bir şeyden keyif alabilmek için başkasının onayına ihtiyaç duyuyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 😄 beğenmediğim oyunlar var tabiki hocam mesala souls tarzı oyunları bir türlü sevemedim veya spor oyunlarını sevmem nba fifa vs..


    Bunların konusuna giripte ben oyunu sevmedim alınmaz paranıza yazık vs. tarzında asla bişey yazmam hatta konularına bile girmem çünkü benim tarzım oyunlar değiller. Hal böyleyken oyunu sevmeyip almayıp tüm gün burda takılanlar çok garibime gidiyor 😄


    Benim genel olarak oyunlara bakışım değişik. Dünya meselesi tarzında yaklaşmam hiçbir oyuna beğendiğim tarz ise alıyorum kendim değerlendiriyorum iyi kötü diye. iyide olsa kötüde olsa bitirip satarım amaç hoş vakit geçirip kafa dağıtmak.


    Oyun denilen şey zevk meselesi kişiden kişiye farklıdır. renk değilki herkez siyaha siyah desin bu yüzden hiçbir oyun yorumu izlemem hele hele bu yukarıda yazan kişilerin. Hala durumu işleyişi farkedemiyenler var bu youtuberların işi video çekip para kazanmak en çok ektileşimi nasıl alıyorlarsa o şekilde içerik çekiyorlar daha fazla para kazanmayı hedefliyorlar. söylediklerin doğru yanlış hiçbir önemi yok. Ne kadar agrasif veya ters köşe video çekerlerse o kadar çok izleniyor mesele bu yani..


    yazı biraz uzun oldu kusura bakmayı herkese iyi oyunlar 🙋🏻‍♂️


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Ne alakaya maydonoz gel bize bazı bazı :D biri japonya da geçiyor diğeri Bağdat iki oyununda kendine has ozellikleri var ama iki oyundan birbirinden bağımsız su örnek olmuş sizin ki Tofaş a binme Mercedes e bin :D ghost of tsushima çıkalı 3 4 sene olmuştur ya da daha erken ama iki oyunda aynı değil sanatsal tasarımları bile farklı her oyundan kendi kulvarında çok iyi ancak aynı oyunlar değil :D :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    Assasins creed de japonya da geçsin sanatsal olarak aynı olsun gene gameplayi ghost kadar olamaz malzeme belli yapımcı her sene ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor valhallayı ön siparişle almış birisi olarak oyunu kaç senedir tam manasıyla bitiremedim o kadar sıkıcı bir oyundur benim için ve yapay zekası berbattır mirage da valhallanın dlcsi gibi olmuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Sıkı ac hayranıyım tüm oyunlarını oynayıp bitirdim valhalada 200+ gommusundur serinin 3 lemeden bahsediyorum origins odsyy valhala en iyisi valhala çıktı ghost of tsushima da bitirdim kalitesine lafım yok exlusive oyun ancak mirage oynamayin bunu oynayin demen tuhaf aynı yerlerde bile geçmiyor oyun aynı mekanlar olsa örneğini anlarım kısacası mirage da ghost of tsushima da ayrı ve kendi bünyesinde kaliteli yapımlar ama aynı degiller...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt
    Mirage ile aynı yerde geçen oyun varmı ki?? Bnmde 200+ saatim vardır defalarca bu kez bitiireceğim dediğim oyunu bitirememe rağmen 200+ saat oynayabildim ama kaç kere baştan başladım hatırlamıyorum teleport hilesiyle bile katlanamadım valhallaya hidden bladei alınca oyunun tüm ciddiyeti yok oluyo keşke farklı bi ip ile çıksaymış gizliliği çok severim ghostuda öyle oynuyorum ama viking olarak suikast yapmak hiç içime sinmiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir hata oldu, yazılanlar yanlış anlama gelebiliyor,sonuna “ diyor” kelimesini ilave etmemişim fark edemedim. Dost diyor almayın paranıza yazık , ben değil. Oyunu aldım oynuyacam. O yüzden konudayım. Dost un inceleme ve fikrini paylaştım, sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 7 Ekim 2023; 15:49:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Anlama sorunu var büyük ihtimalle sende, ben zaten diyorum mirage farklı ghost of tsushima farklı yerlerde geçiyor sen bana tekrardan mirage nin geçtiği yerde başka oyun varmı ki diye soru işaretleri ile tekrar soruyorsun pes gerçekten sen oyun oynama kardeşim iki farklı oyun arasında kiyaslamalari doğru yapabildiğin zaman tekrardan bu konuyu tartışabiliriz senle...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyuna yeni başladım gayet iyi gidiyor bazı editörler eleştirmiş bakalım nasıl devam edecek meral ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu az önce bitirdim. Sıcağı sıcağına da görüşlerimi paylaşmak istedim.

    Ben oyunu beğendim arkadaşlar. Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Bu oyunu yeni bir AC ana oyunu olarak düşünmemek lazım. AC:Rogue gibi değerlendirmek gerekiyor. Ana oyunun kalıbında oluşturulmuş bir yan oyun gibi. Sonuçta evet Basim Valhalla'da önemli bir karakter hatta belki sonraki oyunlarda çok daha önemli rol alacak ama bu oyunun kapsamı sınırlı.

    Benim oyunda en çok sevdiğim şey tekrar Assassin evrenine dönmek oldu. Son üç oyundur (Origins, Odyssey, Valhalla) hep bireysel intikam hikayeleri üzerinden gidiyorduk. Bu bir noktadan sonra sıkıyor. En azından konsepte geri döndük diyebiliriz. Oyunun başında Alamut Kalesi yazısını ve inşaatını görünce tüylerim diken diken oldu valla.

    Oynanışta bence söyledikleri kadar yenilik yok. Savaş sistemi de aşağı yukarı aynı. Sadece parry biraz daha öne çıkarılmış. R1'e basıp karşındakinin işini bitirmek bir tık zor ama parry yaparsan tek hamlede alıyorsun. Ekipmanlar aynı, 16 yıldır seride uyutan dart, fırlatmalık bıçak, sis bombası taşıyoruz. Her zamanki gibi bıçak dışında hiç birini kullanmadım, eksikliğini de hissetmedim. Gizlilik konusunda pek değişen bir şey yok. Yapay zeka zaten kötü, üstüne Hitman serisinde olduğu gibi gizliliğe elverişli bölüm tasarımları da yok. Bir noktadan sonra sıkılıp çatır çutur kesiyorsun önüne çıkanı.

    Harita küçük ve bence çok ama çok iyi böyle olması. Valhalla'da artık fenalık geçiriyordum haritadan. Açık dünyada küçük ama dolu ve orjinal içerik her zaman daha iyidir.

    Hikaye güzel ama Order of the Ancients üyelerinin arka planları biraz daha doldurulabilirdi. Hiç birine karşı kinlenemedim oynarken hatta liderlerine bile.

    Basim'in dublajı niye değiştirmişler bu arada ya. Valhalla'daki sesi efsaneydi, burada daha sıradan biri seslendirmiş.

    Dediğim gibi ben beğendim genel olarak. Serinin hayranı olarak puanım 8/10 olur ama genel bir oyuncuysanız bu puanı 7 veya 7.5 gibi düşünebilirsiniz. Ben ilk ön siparişte 450 tlye almıştım, parasının karşılığını fazlasıyla verdi.

    Oyunun sonu ile ilgili tüm soru işaretleri için:


    Valhalla'dan biliyoruz ki Basim aslında İskandinav Mitolojisindeki Loki'nin reenkarne hali. Oyunun sonunda hayali bir karakter olduğunu öğrendiğimiz Nehal aslında Basim'in içinde kalan Loki anılarını temsil ediyor. Kelime anlamı olarak Nehal ağaç fidanı anlamına geliyor. Önceki oyunlarda Isular tüm bilgilerini Yggdrasill isimli mitololojik ağaca yüklemişti. Yani Nehal'in ismi tesadüf değil. Nehal bu ağacın tohumundaki Loki parçası. Basim'in sürekli gördüğü ve Jinni dediği kabuslarında işkence gören ve onu döven iki kişinin hologramı görünüyor oyunun sonunda. İşkence gören Loki (yani önceki hayattaki Basim), onu döven ise Odin (Yani Valhalla'daki Eivor!). İskandinav mitolojisine göre oğlunu zehirlediği için Loki Odin tarafından bir mağaraya kapatılıp işkence görmüştü. Basim ve Nihal'in birleşmesi aslında Loki'nin dirilmesini temsil ediyor. Zaten dikkat ederseniz, sonrasında kartalımız bizi tanımıyor onu çağırdığımızda suratımızı yaralayıp uzaklara uçuyor. Sen artık benin sahibim olan kişi değilsin mesajını veriyor. Basim'in daha doğrusu Loki'nin en son sahnede kendisine işkence edenden intikamını alacağını söylemesi de Valhalla hikayesinin başlamasını simgeliyor. Yani Eivor'un (Odin) peşine düşmesi.

    Bu arada Roshan aslında ilk oyundaki Altair'in büyük atası, bunu da oyunun sonundaki Mentor'un kendisine vedasından anlıyoruz (Edit: Adı Roshan bin Lahad diye geçince öyle düşünmüştüm ama bin Lahad hiç kimsenin çocuğu demekmiş. Altair de aynı ismi taşıyordu. O yüzden bu madde net değil).




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisyphus -- 7 Ekim 2023; 17:6:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Merhabalar, normalde rtx 3060 lı kasam var fakat evden uzağım şuan yanımda ps4 slim var. Bu oyun sizce ps4 slim de güzel oynanır mı? Youtube'dan biraz baktım fakat grafiklerini falan pek anlayamadım low ayarlarda mı açıyor? Ps4 Slim makineye alınıp oynanır mı?


    Saygılar.

  • Daha oyunun başlarındayım ama çok beğendim oyunu. Pc platformunda oynuyorum. Optimizasyon ve grafikler de şahane olmuş. Umarım hikaye de keyifli gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde dost'u pek kaale almam ama bu defa onun gibi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 7 Ekim 2023; 21:54:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Captainprice34 C kullanıcısına yanıt
    30 fps de anca oynatır ps4 platformunda, bana soracak olursan bekle PC de oyna grafik kalitesi netlik açısından PC her daim bir tık önde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler üstad.

  • Ps5 im var ama şöyle söyleyeyim pc sahipleri için. Ubisoft + indirin Türkiye’de aktif değil gibi görüne bilir , windows store den Xbox store üzerinden Ubisoft + 1 aylık üyelik alın. Xbox hesabınızı da Ubisoft + hesabınızla ilişkilendirin. Hooppp Ubisoft + aktif oluyor ve mirrage açılıyor. Oynayın bitirin üyeliği iptal ediln. Türkçe yamasında cabası. 160 TL ye işi çözdüm ben. Verdiğim paraya acımadım.

    https://www.youtube.com/watch?si=N3t8ywLVGp0DgK4a&v=Yr42THHbsdo&feature=youtu.be

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alınık ps5 pri yada sec

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.