Şimdi Ara

ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
22
Favori
20.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Evet kaskın içinde boğuk ses oluyor. Bir de yukarıdan suikast yaparsanız sersemletici bir alan saldırısı yapıyor otomatik. Güzel yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 25 saatte %100'ledim ben de. Müzikler ve atmosfer çok hoştu, zaten bunların hatırına oynuyorum artık, tarihte böyle otantik yolculuklar yaptıran başka bir seri yok. Hikâye ve oynanış orta seviyeydi. Diyaloglar ve sunum kalitesi kötüydü. Umarım yeni oyunda formülü baştan aşağı elden geçirirler.



    ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]
  • Güzel oyun %50 sine geldim hiç beklentim yoktu sardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 15 Ekim 2023; 20:25:12 >
  • Bazı ana görevler kapalı gözüküyor neden acaba arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt

    Benim de oynamaya niyetim yoktu. Fiyatı 450 TL diye ön siparişle almıştım.


    15 saat oynadım. Beklediğimden iyi çıktı. Atmosfer, müzikler ve Abbasi tarihi hakkında detaylı bilgiler vermesi güzel olmuş. Özellikle müzikler çok iyi.


    Oyunun hafiften Prince of Persia nostaljisi yaşatması da hoşuma gitti. Binbir Gece Masalları'na bu sefer tarihe dayanan bir oyunla dönüyoruz. Ubisoft PoP serisini yıllardır umursamasa da, en azından bir selam çakmış oldular.


    Oyunun eksileri var, ama eksiler benim gibi, sadece AC1, AC4 ve AC Origins'i bitirmiş, AC2 ve Odyssey'i bir süre oynamış birinin gözüne batmıyor. Hatta uzun bir aradan sonra klasik AC oynattığı için iyi bile geldi. Son üçlemeden eklemeler yapılması da güzel olmuş.


    Bazı incelemelerde (Konsolüssü gibi) oyunu gereğinden fazla gömmüşler. Eksiklere o kadar odaklanmak iyi değil. Biraz tat almaya bakmak lazım. Oyunda, büyüleyici oryantal müzikler eşliğinde Abbasi tarihini okumak bile bana tek başına keyif verdi. Mesela, Abbasilerin, yolları develer sayesinde Romalılar kadar geniş yapmaya ihtiyaç duymadığını bu oyundan öğrendim. Dar yollar sayesinde binaların birbirine yakın olması, şehirlerin de serin olmasını sağlamış vb.


    Ben de hardcore oyunları seven, bütün Soulsborne oyunlarını melee karakterle platinlemiş biriyim, ama AC Mirage gibi oyunlardan da keyif alıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Ekim 2023; 15:4:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt

    sırayla açılıyor hocam siz açık olanlardan devam edin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac bu ölüsü oynattırıyor ama son çıkan oyunların çok gerisinde bir yapım olmuş.

  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    AC serisini yerin dibine sokmak artık bazı yayıncılar için spor oldu. Ama işte firmaların kabahati, herkese key dağıtıyorlar. Eskiden sadece kurumsal incelemecilere giderdi. Şimdi 30-40 bin abonesi olan kanallara bile inceleme kodu gönderiliyor. Konsolüssü incelemesini ben de izlemiştim. Hikaye için klasik templar-assassin kavgası işte deyip geçiştirmişler. Halbuki oyunda bu iki örgütün henüz kurulmadığını dahi bilmeden inceleme yapmışlar. Zaten inceleme başında oyunun %60'ını bitirdim diyordu ki yani burada kasıt senaryo ise durum daha fena.

    Ben şunu anlamıyorum, seri çıkalı 15 yıl oldu. Artık oyunun kemikleşmiş özelliklerine her yenisi çıktığında "Bu neden böyle?" demek bana abes geliyor. Kardeşim bu seri böyle işte, seveni bu haliyle oynuyor bu kadar basit. Souls serisi neden zor demek gibi oluyor bazı ifadeler artık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu oynuyorum ama sanki mobil oyunu konsola çıkartmışlar gibi. Bi türlü içine giremedim oyunun. Ac Unity öyle güzel oyundu ki hala açıp arada oynuyorum çok özledim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysn61 kullanıcısına yanıt
    15 20 saatlik oyun hocam ne bekliyorsunuz tam olarak, valhalanin genişletilmiş ek paketi olarak düşünün zaten 50 dolar satış fiyatı ile çıkarıldı bana göre o Bağdat haritasını bile gezmek yeter arada çalan güzel muzikler ezan sesi bağlıyor oyuna on yargili yaklasmayin ufak ufak açılıyor oyun sonradan...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valhallayı oynamadan şu oyunu oynamayın tek başına hikaye ruhsuz gelir. Final tırt falan dersiniz bilmeden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26 saatte bitti, hikayeyi merak etiğimden sonlara doğru saldım açık dünya etkinliklerini. Yoksa 35 saati filan bulurdum gibi duruyor. Ben beğendim oyunu, daha önce de dediğim gibi biraz da beklentiyle alakalı. Ne vereceğini biliyordum, tam olarak da beklediğimi aldım.

    85/100



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 19 Ekim 2023; 4:2:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bölümde burada bug oldu ve karakterleri dinlemem lazim dinleyeniyorum bunu nasıl gecebiliriz.. The Great symposium find fazil the great scholar bölümü

    ASSASSINS'S CREED: MIRAGE [PS5 ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeanBack kullanıcısına yanıt

    Hocam bazı yerlerde "Eavesdrop" işaretini tam olarak göremiyor."Blend in" yaptığınızda odaklanıp eavesdrop yapın isterseniz.Yine olmazsa bir önceki load yerinden devam etmeniz gerekecek maalesef.

  • 2-3 tane yeni armor buldum daha önce farklı armorlar taktığım zaman üstümde gözüküyordu smdi costume yerinden master assasin costume seçmişim ne takarsam takayım bu şekilde gözüküyor nasıl açıp kapatıyorduk bunu bulamadım bir türlü.

  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Outfit kısmındaydı galiba. Üstüne gelip X'e basınca çıkartıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun ana hikayesini 15 saat 20 dakikada bitirdim.

    Bence gayet tadında kısa-öz bir oyun olmuş.

    Müzikler 10 numaraydı.Çöl tarafındaki grafikler iyiydi.

    Onun dışında biraz ipucu araştırma Order'dan birini öldürme olayı Odyssey ve Valhalla'dan çok tanıdık.

    Diğer herşey eskiye dönüş gibiydi.Sinan Akkol "Baba evine geri dönmüş diyordu."doğru bir yorum bence de.

    Diyalog sahneleri resmen PS2 oyunu gibiydi.Çok tırttı. Klasik ubi işte dediğim yerlerdendi.


    Yine de bence oynayanı üzmüyor.Kardeşlikle alınır,oynanılır.1-2 aya unutulur gider .

    Öbür türlü 899-TL gibi fiyat vermeye gerek yok.


    7/10

  • Yan görevleri ile 30 saat de bitirmiş bulunmaktayım oyunu. bir yerim boşlukta kaldi resmen, sıkı ac hayraniyim. özellikle müzikleri aldı götürdü beni. oyunun akşamları çalan ezan sesini söylemiyorum bile. bana göre senaryo da fazlası ile başarılıydı. ama net bir gerçek var ise şarkilar mükemmel,Bağdat haritası ilmik ilmik işlemiş adamlar bir ac serisini daha bitirdik. umarım bir sonraki ac oyununda eksiklikleri giderip çok daha iyi bir yapım yaparlar. ancak halı hazırda tutan bir oyunun mekaniği bozmazlar diye tahmin ediyorum. hiç problem değil benim için tarihi yapılı oyunlar gelsin böyle alır oynarım. oyuna puanlama yapmayacağım benim için 10/10 dur ne kadar bug vs olsada en beğendiğim oyun serisi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haktan24 -- 23 Ekim 2023; 19:54:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ana ve yan görevler nasıl belli oluyor.İnvestigarition kısmından görev seçip ilerliyorum.Sadece ana hikaye görevi olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.