Şimdi Ara

Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
399
Cevap
34
Favori
31.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bathurst çok zor ama çok keyifli bir pist.. Bende monza (artık bıkkınlık geldiği için) ve paul richard'ı hiç sevmiyorum.. Zandvoord, bathurst gibi çok hız düşürmediğin pistler çok keyifli.. Aston, ferrari, mclaren, porsche gibi araçlarda favorim.. Nette bazı yarışlar görüyorum 40 ile 90 kişilik arası yarışlar.. O odalara bi ulaşamadım :)
  • Bathurst gerçekten çok zor. Ben daha çok Kyalami ye bayılıyorum. Resmî oyun olduğu için çok fazla takvimde olmayan pistleri ekleyemiyorlar anladığım kadarıyla. Mesela bi nordschleife, Le mans, road America gibi pistleri inşallah eklerler. Dh acc Discord yok mu lobide takılsak forumdaki arkadaşlarla?
  • Hedefe yaklaşıyorum ama setup şart. Aracın bazı yerlerde çok ağır kaldığı ve yanal kaydığını hissediyorum. Porsh gibi tutmuyor ama dengeli. Bu setupla Özellikle ilk viraj ve son viraj kafadan 800ms kaybediyorum düzgün bi setupla orta bölümden 600ms alsam 2.01 e gelebilirim diye tahmin ediyorum.





  • Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum, Assetto Corsa'yı alıp çok memnun kalmıştım. Fakat şuan bir Assetto Corsa Competizione gibi bir yarış oyunu arıyorum. Biraz yanlış oldu "gibi" kelimesi fakat bu tarzda yarış oyunu arıyorum gibi. Piyasada bilinen bir kaç oyun var tabi ki GT3 olarak en iyisi iRacing fakat onda da aylık ücret olduğu için sıkıntılı. Şuan ACC, GT Sport, Project Cars gibi oyunlar var aklımda fakat aklıma en çok yatan ACC şuan sizce ACC alayım mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BigBangZero

    Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum, Assetto Corsa'yı alıp çok memnun kalmıştım. Fakat şuan bir Assetto Corsa Competizione gibi bir yarış oyunu arıyorum. Biraz yanlış oldu "gibi" kelimesi fakat bu tarzda yarış oyunu arıyorum gibi. Piyasada bilinen bir kaç oyun var tabi ki GT3 olarak en iyisi iRacing fakat onda da aylık ücret olduğu için sıkıntılı. Şuan ACC, GT Sport, Project Cars gibi oyunlar var aklımda fakat aklıma en çok yatan ACC şuan sizce ACC alayım mı?
    Bana göre GT3 klasmanında en iyisi ACC. O yüzden kesinlikle almalısın..
  • Suzuka mücadele açısından en zevkli pist . Bu arada mountta sonunda 2.01 leri gördüm. Setupı videoya ekledim. İsmimi trol gibi değiştiriyorum artık)








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flonky -- 5 Mayıs 2020; 15:16:0 >




  • Setup dosyasından pek birşey anlayamadım, video yada ss olarak atabilirmisin deniyim bende :)
  • DriveMaN kullanıcısına yanıt
    Belgeler\Assetto Corsa Competizione\Setups\ferrari_488_gt3\mount_panorama

    İnen dosyayı buraya atacaksın çok basit.

    Klasör görünmüyorsa oyun içinde bir tane boş setup kaydet klasör otomatik oluşur.
  • Teşekkür ettim..
  • BigBangZero kullanıcısına yanıt
    Bence deneyin ama ben raceroom'a çok sardım. Onda da competitions var ama birçok içerik ücretli.
  • Sonunda 1.4 güncellemesi yayınlandı. Daha önce yayınlanan küçük patch lerle azalttılar fakat yine de bir kaç tane iyi yenilik var. Bakalım Online da server dam atma sorunu çözülecek mi?

    İngilizce olmayanlar translate e koyabilir

    GENERAL:
    New special event system allowing the creation and management of special events independently from client updates.
    GAMEPLAY:
    Adjusted track limit penalty tolerances for straight-away DT and SG penalties.
    Post-time DT and SG conversions revised.
    Fixed crash in the last round of the official IGT championship when playing with the Walkenhorst entry.
    Removed invalid lap message for outlap.
    UI/HUD:
    Brand-new special events page with leaderboard history.
    Brand-new driver customization UI page. Accessible from the Driver page and by pressing on the driver tile in the car showroom when viewing a custom car.
    Allows player to customize player outfit and also fictional team mates for Single Player game modes.
    Player outfits are also applied in Multiplayer.
    Added rating summary on MP pages.
    Updated track status and weather status indicators to provide a better indication of track conditions and weather forecast.
    Added communication message for track limits without further action.
    PHYSICS:
    Improved automatic Setup UI system.
    Fixed wrong pressures and consequent wrong rod lengths and ride heights when returning to the setup after a long wait in the classification screen.
    Fixed excessive suspension oscillation while performing setup changes.
    Front Aero Variation values are now more stable and reliable.
    Fine tuning of slick tyres wear.
    Fine tuning of slick tyres tearing/graining.
    Fine tuning of wet tyres wear.
    Improvements in Lamborghini Huracan GT3 EVO suspension.
    Improvements in BMW M6 GT3 aero.
    Fine tuning in Lexus RC-F GT3 aero yaw sensibility.
    Improvements in Bentley GT3 2018 inertia and engine values.
    Improvements in Aston Martin GT3 V8 turbo lag.
    Core engine work.
    CONTROLS:
    Fixed potential hang issue with Thrustmaster wheels.
    Keyboard-controlled gear shift bindings now pass through while using a DirectInput device.
    GRAPHICS:
    Fixed missing spark generation on certain cars.
    Re-added opponent sparks to MP gameplay.
    AUDIO:
    FMod Studio: random offset for exterior idle sounds (removes phase shifting).
    FMod Studio: fixed idle pitch reference for Lexus RC-F.




  • SA puanini multiplayer'da artirmak tam bir iskence
  • Sorma SA yi artirmak gercekten zor. Ben AI ile artirmaya calisiyorum. Bir de SA hemen dusuyor dikkat etmek lazim. Gecen hafta 83 olan SA iki gunde 73 e dustu. Kazaya karismadan hafifce araca deysen bile SA negatif etkileniyor. MP de hele o kadar kazma varken SA yi yukseltmek cok zor. O yuzden ben AI ile yukseltip CP server lara girmeyi planliyorum.
  • Çarpan araçla çarpılan araç Bi şekilde ayırt edilmeli bence. Adam virajda bodoslama dalıyor cezayı bende yiyorum.
  • İki seferdir CP server larından sorunsuz giriyorum. Yarışlar temiz geçiyor. Dün akşam 5., bugün de 11. oldum fakat bugün Ping sıkınıtısı yaşandı o yüzden yarış içinde kaza yapmama neden oldu. Yoksa 5.devam ediyordum. Araç seçimleri kritik bu noktada. Dünkü piste Aston v8 idealken bugünküne iyi olmadı. Upload hızları iyi olsa yarışları koyacağım ama 1 saatlık videoyu 8 saatte yükleyecek 🧐
  • Setup normal agresif ekstra direksiyon açısını değiştrdim. Gayet hızlı bir araç mountta ayrıca dengeli hatayı gözardı edebiliyor uzun yarışlarda yormuyor insanı hızlandıkça hızlanıyor 2.01.800 indim bikaç yerde kendime göre hatalarım var 2.00 zor olsada hayal değil yapabilecek potansiyel var araçta. Burayı takip edip beni yarışta görüpte selam vermeyen türklerede ayrıca teşekkür ediyorum. Bazı densizler takma isim takıp küfür bile ediyor. Ben sizlerin daha hızlı gitmesini isterken adamlar kendini bana rakip görüp çarpıyor yada yarışın başında olmadık yerlerde geçmeye çalışıyor yaptığınız çok ayıp. Zaten hızlı birisi arkamdan geliyorsa uyruğu hiç fark etmez yol veriyorum çünkü onun rakibi ben değilim benim önümdeki. 1-2-3 mücadele veriyorsak tabiki defans yapıcaksın ama herşeyin bir adabı var. Adam içeriyi alıyor dışardan adamın önüne kırıyor bilerek çarpıyor bunu yapmayın. Eğer yavaşsanız bunu kabul edin ve hızlanmak için napmam gerek diye düşünüp kendinizi geliştirin başkasının oyununu baltalayınca sizin elinize birşey geçmiyor emin olun. Odalara giriyorum 95sa adamları izliyorum bazı adamlar varki adamda hep setup var hem yetenek şiir gibi gidiyor adam spa da ilk15 02.16 02.17 dönmüş sıralama görüyorum. Ben dönüyorum 02.17.800max 17. 18. yarışa başlıyorum. Kısacası bazı şeyleri kabul etmek lazım.





  • flonky kullanıcısına yanıt
    Aston V12 bence grid deki en göz aradı edilen araçlardan. Bazı pistlerde çok iyi gidiyor. Alışınca da bırakamıyorsun. Ben de sürüyorum arada V12 yi. Sesi de bence ACC deki mevcut araçlar içinde en tatlı olanı. Ben de mount ta 2.03 kere düşebiliyorum. Üstüne gitmek lazım pratik yapmak lazım ama vakit olmuyor genelde. Hazır corona varken vakit de bolken aslında bir practise server da buluşsak DH ciler olarak. Çok fazla süren Türk denk gelmiyor bana. Hele senin mantıkta temiz süren türkü bırak genel olarak bulmak zor. Tebrikler
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Her pistte deniyorum v12 yi Logitech 7+1 kulaklıktan sesi mükemmel geliyor özellikle bathours duvarlardan ses yankılanması gerçekten tatmin ediyor insanı. Paul Richard da sırf düzlükte ses dinlemek için online girdim kalabalıktı tek v12 bendeydi gidişine bende inanamadım hedefim yokken sondan başladım 2. bitirdim yarışı. Sanki v12 bu 2 pist için var. Ben genelde 70sa üzeri serverlara giriyorum şuan 97sa sahibim 90 serverlar akşam aktif oluyor bathours suzuka spa bu pistlere girmeye çalışıyorum genelde millet çıldırmış gibi monza oynuyor sıkıldım ben o pistten artık. Ben gün içersinde aktifim hatta birazdan gidip 12.30 gibi 2 -3 yarış yapıcam)
  • Arkadaşlar, oyuna yeni başlıyorum. SA puanı yükseltmenin püf noktaları nelerdir, yada SA puanımı yükseltmek için ne yapmalıyım?
  • twona77 kullanıcısına yanıt
    Hemen SA yi yukseltmeye odaklanma bence. Zaten sadece SA ya odaklanirsan muhtemelen yukseltemezsin. Genel surus mekanikleri ve araclari cok iyi tanimak ve bol bol surus yapmak lazim. Sonra zaten kendiliginden yukseliyor. Belli seviyelere mesela 70 lere geldiginde, kendi seviyene uygun MP public server ara ve oralarda yaris ama zorlama. Sonuncu da olsan MP yarislari cok iyi SA veriyor. 78 olduktan sonra zaten surusu ve araclari anladiysan CP serverlardaki yarislara girdiginde cok hizli SA yukseltirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.