Şimdi Ara

Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
35
Favori
31.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu oyun klavyeyle oynanir mi sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Bu oyun değil aslında bir simulasyon. Klavye ile asla oynanmaz. Bu tarz simulasyonlar için FFB'li direksion şart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakuza001

    Hemen SA yi yukseltmeye odaklanma bence. Zaten sadece SA ya odaklanirsan muhtemelen yukseltemezsin. Genel surus mekanikleri ve araclari cok iyi tanimak ve bol bol surus yapmak lazim. Sonra zaten kendiliginden yukseliyor. Belli seviyelere mesela 70 lere geldiginde, kendi seviyene uygun MP public server ara ve oralarda yaris ama zorlama. Sonuncu da olsan MP yarislari cok iyi SA veriyor. 78 olduktan sonra zaten surusu ve araclari anladiysan CP serverlardaki yarislara girdiginde cok hizli SA yukseltirsin.
    Çok teşekkürler...
  • Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]

    Konu biraz geri planda kalmış bir kaç resimle şenlendireyim




  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Klavye ıle oynarsında zevk vermez ayrıca agresıf surelerde yapamazsın.Kısaca oynamamak daha ıyı
  • Oyunu indirimden ben de aldım. Free play kısmında bazı pistlerde kilit işareti olduğunu gördüm. O pistler dlc içeriği mi yoksa oynadıkça mı açılıyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilberhoca

    Oyunu indirimden ben de aldım. Free play kısmında bazı pistlerde kilit işareti olduğunu gördüm. O pistler dlc içeriği mi yoksa oynadıkça mı açılıyor?
    Dlc içeriği hocam
  • Bu haftaki free weekend yüzünden MP serverler kasap dolu. SA rating 91 sen 89 a düştü. Bu hafta uzak durmak lazım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bugün steamden denemek için indirdim. Açıkcası uzun süredir böyle keyif aldığım pek sim olmadı..

    Online çok güzel yarışlar oluyor, sekiz saatin sonunda setupsız monza'da nissan nismo gt3 ile 1.51 e kadar geliştirdim süremi :) SA puanım 46 oldu yavaş yavaş yükseliyor yalnız CC CN TR online kısımda neyi ifade ediyor?

    Yarın oyunu kısmetse satın alıcam indirimdeyken kaçırmayalım :)

    Bu arada iracing denemedim herkes ücretlerden şikayet etmiş pist, araba ayrı ücret diye Acc'den ne kadar iyi ikisini de oynayanlar tavsiye eder mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cupra_R -- 31 Mayıs 2020; 3:53:6 >
  • Cupra_R kullanıcısına yanıt
    Iracing ayrı bir dünya kesinlikle denenmesi lazım bence.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu free weekend olayi Kunos icin iyi oldu baya satis yaptilar fakat olan bize oldu. MP server lar yeni baslayanlarla dolu iki gundur yaris yapmak istemez oldum.

    iracing ayri bir dunya bu arada. Eksi taraflari da var kanaatimce. Bu kadar uyelik ucreti alip icerigi yenilememek, yagmur, yeni bir kac arac ve pist getirmemek, grafikleri de bir parca iyilestirmemek gibi. Yoksa lisans, online yarislar, fizikler vs tartisilmaz.

    Uyelik pahali. Ozel indirim donemleri oluyor onlari beklemek lazim. Uye olduktan sonra da ozellikle C class a gecince arac ve pist almaniz lazim. Mesela IMSA serisine katilmak icin benim 11 tane pist almam lazim ki bu da ortalama 100 usd yapiyor. Kurla da dusununce cok uygun degil maalesef turkiye sartlarinda 🙃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anladım o zaman iracing'de deniyelim çünkü denemediğim bir tek o kaldı. Black friday'de epey indirim oluyor diyorlar abonelik uzatmalarını o döneme saklarız :)

    Tavsiyeniz için teşekkürler arkadaşlar.

    Bu arada oynamayan arkadaşlara Assetto Corsa Competizione denemelerini kesinlikle öneriririm.
  • Gece şekeri niyetine :)

    Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]Assetto Corsa Competizione (2018) [ANA KONU]




  • başlık güncellendi, ilk mesaj iyileştirildi.
  • Cupra_R kullanıcısına yanıt
    Ben bu oyuna pek ısınamadım. Gidip yıllık iracing üyeliği aldım. Kolay kolay bir daha acc açacağımı sanmıyorum iracing de 2 yarış yaptıktan sonra. ama iade de etmeyeceğim dursun kütüphanede :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakuza001

    Gece şekeri niyetine :)

    Çok iyi.. Reshade kullanmak lazım aslında dahada güzel grafik alabiliriz :)




  • DriveMaN kullanıcısına yanıt
    Doğrudur ben sadece oyun içi cinematic hud kısmında kullanabildiğim filtre ve parlaklıkları kullanarak çektim bunu. Araç detayları, gölgelendirmezler ve çevre detaylarına hayran olmamak elde değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok uzak kaldım arkadaşlar SA ne puanı CP ne puanı ? Çok mu zor yükseliyor.Project Cars 2 de buna benzer sistem vardı fakat kasaplar yüzüünden hep puanım düşüyordu. Oyunu aldım ama düzgün bir stand ve güzel bir koltuğum olmayınca rahat edemiyorum o yüzden girmedim hiç acıp sadece multiye öyle bir bakıp kapadım.Project Cars 2 yi bile düzgün oynayamadım. Dandik bir stand varken en son ilk assetoyu oynamıştım.
  • NecroCyber-777 kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    SA safety rating demek. CP ise online da resmî competition server lardaki yarışlara katılınca kazanılan bir rating. CP yarışlarına katılabilmen için minimum 78 SA puanın olması lazım. Yani bir başka deyişle belli seviyede olmadan CP yarışlarına girmeni istemiyorlar. Daha fazla sorun olursa fırsat bulunca yazarım o kadar çok detay var ki hepsini burda anlatmaya kalksam sayfalar sürer. Başka bir şekilde aynı server a denk gelirsek anlatırım detayları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yakuza001 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam uzun zaman oldu sime dalmayalı. Çok pratik yapmam lazım haliyle .İnsan her zaman vakit de bulamıyor.Çevremde beraber takıldığımız assettodaki arkadaşlarım farklı oyunlara daldılar.Tekrar başlamak istiyorum ama şu rating olayları serverlera ulaşmamıı zorlayacak gibi ilk etapta sanki. Zaten setup sistemini tam çözemedim.Eski Asetto gibi değil sanki.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.