Şimdi Ara

ASTRA H 20.000 KM Triger Değiştirelim mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar araç opel astra 1.6 h sedan. 4.5 yaşında 20bin km'de. Yetkili servis periyodik bakım için 1100 küsür TL bir fiyat çıkardı.

    Opellerde triger kayışı için ömür 60 bin veya 4 yıl imiş. Aracınız km olarak daha yeni sayılır ama triger değiştirmemiz lazım dedi usta. Yarın öbür gün yolda kalır triger koparsa çok daha fazla hasar oluşabilir maliyet artar dedi.

    Eğer triger değiştirmezsek fiyat 520 TL oluyor. Dışarıda sorduğumuzda ise bakım için yağın markasına göre 150-200 tl arası bir fiyat verdiler. Arada uçurum var resmen. Yani özel bir servise götürsem triger bile değiştirsem 500 TL'yi geçmeyecek gibi duruyor. Çünkü internetten baktığımda astra h triger setinin 190 TL olduğunu gördüm.

    Sizce ne yapalım arkadaşlar? Bana kalırsa özelde 150-200 tl'ye periyodik bakım olan yağ-hava vs filtrelerini değiştirelim öyle kalsın diyorum.







  • Bakımları serviste trigeri özelde değiştirin. Dışarda yapılan bakımda kaliteli malzeme pek görmedim bugüne kadar.
  • Kilometreyle ilgili sorum yok ama aynı ikilemde bende kaldım. 5 yaşında Astra H 1.6 65bin km. Hem periyodik bakım hem triger değişimi yapılacak. Bugüne kadar hep yetkili servise götürmüştüm ama bu seferki 1000 lirayı geçeceği için bir bilene sorayım dedim. Servis ile ilgili önerileriniz olursa da çok sevinirim, Ankara'dayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 26 Mart 2013; 12:21:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 7Mhz

    Kilometreyle ilgili sorum yok ama aynı ikilemde bende kaldım. 5 yaşında Astra H 1.6 65bin km. Hem periyodik bakım hem triger değişimi yapılacak. Bugüne kadar hep yetkili servise götürmüştüm ama bu seferki 1000 lirayı geçeceği için bir bilene sorayım dedim. Servis ile ilgili önerileriniz olursa da çok sevinirim, Ankara'dayım.

    Eğer aracınız garanti kapsamında değilse gidin oto sanayilerindeki Özel Opel Servislerine arkadaşlar.Yetkili servis diye soyup soğana çeviriyorlar insanı.Üstelikde onca zaman kaybettiriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.