Şimdi Ara

ASUS STRIX GTX 1070, ASUS KODU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsiburada dan mi aldiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre9110 kullanıcısına yanıt
    Mikroset-1.880 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 28 Ekim 2016; 19:46:58 >
  • Ben hepsiburada dan aldim onlarda bilmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre9110 kullanıcısına yanıt
    Bendeki model fabrika çıkışlı hız aşırtılmış model.(O8G) Ekran kartını almadan önce 8 GB ram vardı, bir 8 GB daha almam gerekir diye düşündüm. Ekran kartı en iyi fiyat olarak 2100-2150TL'den başlıyordu ve her yerde de yoktu, ben ise iki parçayı 2050 TL'ye aldım.
    ASUS'un seri numarası ve fatura resmini atanlara vermesi gerekli diye düşünüyorum. Çoğu satıcı şu üründen şu kadar sattığını bildirmeyi, distribütörlere yaranmak için yapıyor ve kod istemiyor-isteyemiyor. Çünkü çoğu distribütörde uğraşmamak için, kod olayını satıcıya söylemiyor. Özetle her türlü ihtimalde, kullanıcı mağdur. ASUS çevrimiçi destek ve müşteri hizmetlerindekiler bilmiyorsa, başka birisi bilmiyor diye suçlayamam ve kızamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 28 Ekim 2016; 20:38:14 >
  • Örneğin Gigabyte Türkiye' de olduğu gibi Asus türkiye' de burası ile ilgilenen birazda bu konularda bilgi sahibi bir yetkili personel yok mu ? Geçen 3-5 gün önce gigabyte yetkilisi 9 senelik anakartı bozulan birisine biz müşteri memnuniyeti için ücretsiz kartınızı tamir ettireceğiz diyordu, forumda. Anlattıklarınız ile aradaki fark şu an için resmen dağlar kadar ...

    BOZOK, bu arada mardinlimisin ?
  • Corsair, Cooler Master, dediğiniz gibi Gigabyte firmalarını görmüştüm. Ama ASUS'ta böyle birşey göremedim. ASUS KOD diyorum, OYUN KODU diyorlar... Daha neler neler...
    Muğlalıyım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOZOK

    Corsair, Cooler Master, dediğiniz gibi Gigabyte firmalarını görmüştüm. Ama ASUS'ta böyle birşey göremedim. ASUS KOD diyorum, OYUN KODU diyorlar... Daha neler neler...
    Muğlalıyım.




    Açıkçası bu kadar tecrübesiz, bu kadar bilgisiz olmalarına şaşırdım söz konusu oyun kodu gibi al gülüm ver gülüm olan basit bir işlemde hemde. (Bozok, Mardin'in bir köyü, nick aynı olunca. Muğla çok güzel yer)
  • Doğrudur. Bende buradan esinlenerek koydum.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Bozoklar
    Oyun kodunda bilgileri girerken, seri numarasının altında ASUS KOD istiyor. Hem bundan bi haberler, hem de onların zannedişine göre oyun kodu için bilgi girerken oyun kodu istiyorum gibi komik bir durum ortaya çıkıyor. Yoksa oyun kodu başvurusu, en fazla 10 DK.
    O firmada çalışıyorlar ama çalıştıkları firmanın, uygulamalarından ve kampanyalarından haberleri yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 28 Ekim 2016; 21:27:42 >
  • Kodu bugün Mikroset'ten aldım. ASUS'un ürünleri kaliteli olduğu kadar, satış sonrasıda bir o kadar rezaletmiş. Mikroset'in ise hem fiyatı uygun hem de satış sonrası bile ilgilenmesi çok iyi. Yardımcı olan herkese, buradan teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 31 Ekim 2016; 13:44:23 >
  • Herkese iyi günler dilerim , Ağustos ayı sonlarında Vatan Bilgisayar mağazasından Asus Gtx 1070 Strix ekran kartı satın almıştım , bu oyun promosyonundan yararlanmak için Vatan bilgisayara mail mi atmam gerekli teşekkürler.
  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    Bu kodları sadece aldığınız yerden alabiliyorsanız. Aldığınız yere gidin, arayın veya mail atın. ASUS KOD hakkında iyice bilgi sahibi olun, bilmiyor gözükürseniz sizi kandırmaya çalışırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 3 Kasım 2016; 12:39:7 >
  • Herkese iyi günler dilerim Vatan Bilgisayar'dan oyun promosyonu dahilindeki ekran kartlarından birini alıpta Asus'un bu Mafia 3 oyun promosyonundan yararlanabilen oldumu acaba ? önce Asusla yazıştım ekran kartını aldığınız yere başvurun dediler , ardından Vatan Bilgisayara mail attım , ordan bir mail adresi verip kampanyadan faydalanma hakkınız var ise kod gönderilecektir gibisinden dönüş yaptılar ,kartın fatura resmini ve seri numarasını vs. gönderin dediler , onuda gönderdim lakin ayın 3'ünden beridir dönüş olmadı , bugün tekrar Vatan Bilgisayara mail attım yine dönüş olmadı,Asus çevrim içi desteğe yazdım kendilerinin yapabileceği hiç bir şey olmadığını promosyon oyun kodlarını kartı satın aldığınız yerin vereceğini belirttiler, her ne kadar Asus marka ürünleri genelde beğensemde sırf bu müşteri hizmetleri desteğini beğenmediğimden dolayı soğudum, halbuki koskoca firma ne uğraştırıyorsun milleti direk kendi resmi sitesi üzerinden ürünün fatura resmine göre dağıt promosyon oyun kodlarını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 7 Kasım 2016; 15:44:43 >




  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    Aldığınız şubeye ve aldığınız temsilciye gidin. Oyun kodu vs. karıştırmayın. Ekran kartının kampanyalarından faydalanbilmem için ASUS kod gerekli, bunuda sadece satın alınan yerden alabiliyorum ve bilmiyorsanız ASUS'u arattırıp sordurtun.(Herşey o anlarda olsun) Gerekirse şube içinde en yetkililere bile gidin, pasif görünürseniz kandırmaya çalışırlar.
  • Öncelikle cevap yazdığınız için teşekkür ederim hocam ayın 3'ünden bu yana gerek Asus gerek Vatan Bilgisayar'a o kadar yazmama rağmen tarafıma herhangi bir Asus kod gönderilmedi , bu oyun kampanyası için acaba ürünü belirli bir satın alma tarihi varmı ? 8. ayın sonlarında almıştım ben Gtx 1070 Strix ekran kartımı , Asus kampanya katılım koşullarında herhangi bir tarih aralığı göremedim.

    Ekleme : Bugün bir kaç kez tekrardan Asus ve Vatan Bilgisayar ile yazışmam sonucu Vatan Bilgisayarın verdikleri bilgi şu "Oyun kampanyası 24.10.2016 tarihinde başlamıştır ve 21.10.16 tarihi itibariyle alınan ürünler için geçerlidir, Kampanyadan yararlanma hakkınız bulunmamaktadır."

    Kısacası Asus Gtx 1070 Strix ekran kartı satın alan biri olarak bu oyun promosyonu kampanyasından yararlanamadım .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 9 Kasım 2016; 10:24:48 >
  • HyperV H kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Burada birbirimize yardımcı olmak için varız. Oyun kampanyasını aklınızdan çıkarın, oyun kampanyası değil ASUS KOD istiyorum deyin. ASUS KOD'u aldıktan sonra, gerisi çocuk oyuncağı. ASUS müşteri hizmetleri veya çevrimiçi destektekilerde benzer şeyleri söylüyordu sonuçta ama önce ASUS KOD'u sonrada oyun kodunu aldım.
  • https://www.asus.com/event/2016/rog/mafia3/
    Buradan aşağıdan avrupayı seçip devam ettiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudan uzak ama ... Uzun zamandır donanımdan uzağım 2009-2010 larda asus en kral markaydı çizgi çok iyiydi satış sonrası hizmetlerde ... Ücretsiz kurslar vs sahibi falan mı değişti çok merak ettim... Hemen hemen asusla ilgili her konuda şikayet var... Eskiden ürün alırken asus olsun diye fazla para verirdik....ati 5850 referans kartı sap. Oc kart fiyatına sırf asus diye almışlığım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afsin07 kullanıcısına yanıt
    cs875 kullanıcısına yanıt
    @afsin07
    ASUS KOD olmadığı için oyun kodu alamıyordum. ASUS KOD'U aldıktan sonra MAFIA 3 için oyun kodunu aldım.

    @cs875
    Anlattıklarımın fazlası var eksiği yok. İnanmayan varsa ASUS'tan ASUS KOD isteyebilir. ASUS çalışanlarının, ASUS'un kampanyalarından ve uygulamalarından haberleri yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 13 Kasım 2016; 14:56:26 >
  • Hocam bir kaç mesajı kaçırmışım. Detaylı okuyunca bilgi sahibi oldum. KOD nasıl alınır onu soracaktım ama verdiğiniz cevaplar ışık tuttu şu anda. Şu Vatan'ın tepesine bi çökeyim bakalım nasıl olacak

    Bu arada daha önce Vatan'dan bu kodu alabilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 13 Kasım 2016; 16:23:11 >
  • Asus'un bunda suçu sıfır sorun kodu yolladıkları firmalarda, yapmanız gereken firmanın email adresine kampanya ile ilgili bilgi ve ürünün fatura resmini yollamak o kadar.

    Ben ilk hediye olayında ''Gears of War 4 veriliyordu'' vatan email yolu ile fatura resmi, ad, soyad ve tel bilgilerimi içeren mesaj yolladım 1 gün sonra kodu verdiler. Diğer firmalardan alıp da kodu gelmeyen varsa aynı yolu başvursun, ellerinde key kesinlikle mevcuttur tabi kampanya bitmemiş ise.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.