Şimdi Ara

ASUS STRIX GTX 1070, ASUS KODU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ASUS'a kızdığım noktalar:
    Çevrimiçi destek ve müşteri hizmetlerindekiler sanki başka bir firmada çalışıyormuş gibiler. Oyun kodunu bayiden isteyin diyen var, şu tarihten sonra anakart alanlara diyen var veya em az iki tane ürün alana diyen var.
    Mail ile fatura ve seri numarasını atan kullanıcılara ASUS KOD'U vermemesi.
    Ürünlerini verdiği yerlere, ASUS KOD'u söylememeleri ve bunu denetlememeleri.
    Şansım yaver gitti ki aldığım yer ile fazla uğraşmadım. Çok iyi ilgilendiler ve çok yardımcı oldular. Başka birinin şansı yaver gitmez ise, herkes kazanacak ama mağdur rolü müşteriye mi düşecek?
  • Emin ol key işini Asus resmi sitesi asla ele almaz keyi 2 kere hatta 3 kere bile alan çıkardı o yolla, hatta ben misal keyi almış iken almadım diye Asus ile iletişime girer yeniden key alırdım. Bunu Asus'un öğrenmesi veya haberinin olması tr bazlı imkansıza yakın çünkü daha keyden veya kampanyadan bir haber firmalar var. Burada esas suçlu firma Asus keyi yolluyor firmaya ama onların umurunda değil yada bu konudan habersiz elemanlar ile uğraşıyoruz. Sorun esasen bizde (firma bazlı) yani birde Asus varsa kızdığım bir konu servisidir, keşke tr içindeki teknik servisi el atsa onun harici ürünlerinden her zaman memnun kalmışımdır.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Sadece fatura ve seri numarayı atanlara özel, sadece tek bir seferlik(bunuda denetlerler herhalde) dedim ama gördüklerimden sonra bu da zor.
    İsterken aldığım yer, bilgimiz yok-bize öyle birşey söylemediler İstanbul'a sordurayım dedi. Sordurduktan 2-3 gün sonra ASUS KOD'u gönderdirmişler ve bana verdi. Şu üründen şu kadar sattık diye rapor verirken, ASUS KODU göndermiyorlar(ASUS distribütörleri-dağıtan bayiler) ve satan yerlerde bilmediği için istemiyorlar. Ondan sonra biz müşteriler olarak, ASUS KOD'un ne olduğunu ve ne işe yaradığını öğretmeye-anlatmaya çalışıyoruz.
  • hepsiburada dan asus gtx 1070 strix oc modelini aldım 2 ay oluyor hepsiburada ya mail attım bana gow4 kodu verdiler. talep etmezsen vermiyorlar maalesef...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tornavida

    hepsiburada dan asus gtx 1070 strix oc modelini aldım 2 ay oluyor hepsiburada ya mail attım bana gow4 kodu verdiler. talep etmezsen vermiyorlar maalesef...

    gow 4 banada merdiler mafia 3 için asus kod lazım diyorum veremiyorlar.
  • Ben Amazon'dan aldım ekran kartını, sanırım hiç uğraşmamam daha iyi? Birde seçilecebilecek hediyeler arasında sadece Mafia3 oyunu mu mevcut?
  • PVH kullanıcısına yanıt
    MAFIA 3 ve GOW 4 hakkınız var, isterseniz verirlerse iyi olur. Vermezler ise MAFIA 3 için ASUS KOD'a, GOW için NVIDIA'ya ürün kaydettirmeye ihtiyacınız var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 17 Kasım 2016; 14:2:51 >
  • dogukans3131 kullanıcısına yanıt
    İkiside alınır ama ASUS veya alınan satıcı, bu oyunları kod olarak vermiyor. NVIDIA'ya ürün kaydetmek kolay ama satıcıdan ASUS KOD almak meşakkatli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 17 Kasım 2016; 16:28:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.