Şimdi Ara

Atasun Optik Gözlüklerde İndirim Günleri (14-24 Ocak 2021) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.195
Cevap
91
Favori
164.815
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu essilor marka camın olayı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HawK95 kullanıcısına yanıt

    %40 değil mi yani? 620/176 olmuş. Biraz bindirim mi vardı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %40 hikaye yani... Öyle mi gerçekten? Öfkeli Optikçiler köşede ellerini ovuşturuyordur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kışı bekledik güneş gözlüğü diye, sitelerınde 1000 kağıt yazıyo. 300-350 olsa alıcaktım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Bursa Anatolium mağazasından alışveriş yaptım. Siparişi alıp indirimli fiyatlardan faydalandırıyorlar. 1 adet oğluma optik 1 adet kendime optik ve 1 adet yine numaralı güneş gözlüğünü 630 TL ye aldım. Cam olarak atasun seçtim. İncelme antirefle ve mavi ışık koruyucu olayını hepsine dahil ettik.


    İNŞALLAH uygun fiyata almışızdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hed-pe kullanıcısına yanıt
    https://tr.aliexpress.com/item/4001243306164.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.76034c4dkYD1jj
    https://tr.aliexpress.com/item/4001188948407.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.76034c4dkYD1jj

    ben şu 2 çerçeveyi almıştım baya kaliteli çıktı. bazıları damacana plastiği gibi oluyor ama materyaline göre iyiler de çıkıyor. satıcı numaralı cam da yollamış yanında bizde satılan en ucuz camlar gibi.
    ben camları atasun'dan taktırırım diye almıştım haftaya fiyat bakmaya gideceğim. 2 çerçeve 40 lira ödedim vergi dahil (eylülde). sonradan aliexpress tüm ürünlere vergi koymaya başladı ama öyle bile ucuza geliyor.
    atasun'dan alacaklara tavsiyem marka çerçeve almayacaklarsa aliexpress'e bakabilirler. çoğu optikçinin kampanya altında sattığı ucuz çerçeveleri kalite olarak sollar.
    atasun'un bizim marka dediği çerçeveleri var. onlar yerine tavsiye ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • KAZO46 kullanıcısına yanıt
    Turuncu garanti diye bir paket satıyorlardı onu aldinizmi kosulsuz sartsiz yenisi ile degisim sigortasi idi bu 10 liraya
  • Alacaklara tavsiyem camı atasun alıp özellik ekletmek yerine camın markasını değiştirmeniz daha mantıklı olacaktır. Essilor seiko gibi markalı camlarda bu tarz özellikler standart olur. Yanında kart veriyorlar standartları karşıladığına dair. Ayrıca camlara sigorta yaptırırsanız 1 sene içinde sorgusuz değişim yapılır. Ben 10 lira gibi fark vererek yaptırmıstım. 1 sene olmasına 10 gün kala camları sıfırladım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blade dixon B kullanıcısına yanıt

    Bu sigortanın kapsamı ne oluyor? Oğlum 10 yaşında numara değişmese de her sene çiziklerden dolayı camı değiştiriyoruz. Çizikten dolayı da garantiden cam değişir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevcen S kullanıcısına yanıt
    1 sene içinde herhangi bir sebeple değiştirebilirsiniz. Ben değiştireli 13 ay oldu şartlar aynıdır sanırım.
  • Atasun bu iade edilen cerceveleri cope atmiyordur diye tahmin ediyorum. Camlarini sokup, sonradan baska birine satiyor mu acaba?

    Biz gecen esime bi model sectik,tek deneme cercevesi var dediler, ama merkezden yenisi gelecek size bunu gondermeyecegiz dediler, 1 gun sonra nasil olduysa gozlugumuz geldi.

    Kullanilmis yada deneme gozluklerini satin aliyor olabiliriz

  • yusuf89 Y kullanıcısına yanıt

    Evet tüm gozlukler tam olarak dediginiz gibi. Gecen sene bunun kavgasini cok yasadim ne yazikki. Bu tartisma ve sikayetler tam olarak 1 yil sürdü. Gozlugu 1 yil sonra teslim aldim. Ve 1 hafta sonra gozlukte sorun oldugunu fark ettim, simdi onun kavgasini vericez...


    Sizin icin depo dan getirecegiz dedikleri diger avm magazindan geliyor. Dikkatli bakin gozlugun cervece ile camin birlesiim kisimlari el kiri veya parmak izi yagi olur. Sifir gozlukte boyle birsey olmaz.

    Cok nadiren sifir gozluk bulabilirsiniz atasunda.


    Gözlükler sahte mi gercek mi hala tam olarak muamma. Orijinal gozluklerin arasina yüzdelik kisimda örenegin %30-40 oraninda kaliteli sahte ürünler satiliyor gibi.


    En sacma kisim ise neden bu gözlüklerin hepsi platsik posette? Hangi marka olursa olsun hepsi plastik posette. Hangi fabrika gözlüklerini plastik poisettte satisa sunuyor?

    150-200$ lik herhangi bir ürünün plastik posette satildigini gördünüz mü hic?


    Sonra size arkadan gozluk kutusu getiriyor. Kutular ve gozluler ayri ayri...


    Ayrica diger bir dikkat ettigim kisim. Depodan getirdigini söyledikleri gozlugu cekmeceden cikardiklari gibi hemen bez ile silmeye basliyorlar. Neden acaba? parmak izleri gözükmesin diye mi? Tabiki evet





  • Ekim ayında Atasun'dan aldığım ray-ban gözülüğün çerçevesinde sıcaktan erimiş gibi bir tabaka oluştu ve ilginçtir gözlük bezinin köşeli tırtıkları direkt gözlüğe dekor olarak geçmiş.


    Garantiye gönderdiğimde deniz suyu, aşırı sıcak vs. gibi bir cevapla karşılaştık yani değişim olmadı. Gözlük bezinin o köşeli dekorunun gözlük çerçevesine nasıl işlendiğini cevap istedim , bekliyorum bakalım.

  • Beklediğim kampanya. Kaporamı verdim SEIKO için bakalım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muscako

    Numaralı güneş gözlük camı yaptıran var mı atasuna? Dışarıda camı boyayıp satanlar var. Atasunda bu durum nedir?

    Merhaba, Evet ben yaklaşık 7-8 sene önce yaptırdım. Çok memnunum. Cam rengini seçebiliyorsun. Kesinlikle boyalı cam değil. Orjinal renginde. Yıllardır kullanıyorum. Ufak tefek çizilmeler dışında deforme olmadı. O zamanlar 980 TL. civarında bir para vermiştim. Ray-Ban çerçeve seçmiştim. Orjinal camlarını da bana verdiler. Sanırım şimdinin parasıyla 3-4 bin vardır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fozcan -- 12 Ocak 2021; 17:0:22 >
  • fozcan F kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bütçe gereği seiko veya essilor olmasa da normal atasun camına yaptıracağım ben de. Optik çerçevemde kullandığım essilordan baya memnunum ama fiyatlar uçmuş :(


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedim dedim inanmadınız bakın nooldu şimdi ? Çakma mı orjinal mi nerden bilicez falan diye sormuştum size.. gider 2. El alırım aynı şey.. az daha param gidiyodu. 2.el 200 e alırım raybanı. Orjınal mi çakmamı anlamam ama aaağa bak gidiyorum şu gözlükcüye baktırayım falan derim. Sorun değil gösterebiliriz derse eyvallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mustang çerçeveye esilor marka 45 inceltilmiş cam+bu güneşe çıkınca güneş gözlüğü olma özelliği eklettim indirim ile beraber 850 lira tutdu indirim hali buysa gerisini siz düşünün

  • kivanc277 K kullanıcısına yanıt

    Merhaba Essilor 45 inceltilmiş cama ne kadar verdiniz ?

  • Chrollo lucifler C kullanıcısına yanıt

    hocam 649 diye hatırlıyorum indirimsiz hali bundan yüzde 40 düş

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.