Şimdi Ara

Atatürk düşmanları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
10.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kısaca bugün Atatürk'e dua edip falana beddua edenler çoğunluktadır bu ülke bu sebeple ayaktadır ama asla yıkılmayacaktır bunu bir kez daha denemek intihar etmek demektir!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zat dediği kişi olmasaydı kılacak camisi olmayacaktı. Belki de gayrimüslim bir velet olacaktı. Allah rahmet etsin Atatürk'e.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfürsüzlük çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yallah arabistana

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dinlere inanmadığını defalarca defa ikrar eden birisine birileri "İnkar eden, yalanlayan." anlamına gelen Kafir kelimesini kullandı diye hakaret etmiş olmaz. İnançsız birisine "Sen müslümansın." deseniz size kızarken, sizin için bu kadar değerli birisine kendisinin bile üstüne kondurmadığı bir şeyi zorla kaftan niyetine dikme çabanız komik. Adam inanmadığını çok defa belirtmiş. Öldükten sonra mı adamı dindar yapacaksınız? Ölmüş adamın kalbi mi kalır ki, zihni mi kalır ki bir şeyi fark etsin ve inansın?


    Dinde zorlama yok. İnandıktan sonra zorlama başlar. İnanç serbest. dilersen ayakkabı tabanlığına tap. Ölünce gerçek aleni göründüğünde her şey anlaşılır.


    . Adam hocaya kafir diye konuşmuş. Onu da fark etmediniz mi? Bu tipler çoğaldı artık. Herkes onlar için öteki. Öteki için de diğerleri öteki. Ne güne kaldık? Herkes ocu, bucu, şucu.


    Not: Kimse, Kimseyi sevmek zorunda değil. Sevmiyor diye de vatan haini olmaz. Anca insanları uzaklaştırmanıza sebep olacak ifadeleri bırakmanızı öneriririm.


    Nasıl ki, yanlış inannanların yüzünden bazıları dini araştırmadan dinden uzaklaşıyorsa, sizin gibi davrananların yüzünden de nefret tohumları ekilir. Gerek yok. Herkesin kalbi ve zihni kendine.

  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt

    Yakalandı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Burada Atatürk'ün dini inancı olup olmaması mevzu değil. Cuma namazında bu ülkeyi kuran ve kurtaran bir lidere dua okunmasına bile katlanamayan ahmak insanların hezeyanları var. Atatürk'ün dini inancı mühim değil. Atatürk'e duyulan saygı bile bu tarikat bebelerine batıyor. Siz de her zaman yaptığınız gibi suyu bulandırıyorsunuz.

  • Akstrev kullanıcısına yanıt

    Yazınız çelişkilerle dolu. Nefret tohumlarından bahsediyorsunuz ama bir kişiye kafir demek hakaret değil diyorsunuz. Yapmayın yahu. Basbayağı da hakaret için, dışlamak için ve hatta ÖLDÜRMEK için kullanılan bir söylemdir bu. Yalnızca İslam'a da özgü değil. Tüm dinlerde bunun gibi dışlayıcı, cezalandırıcı yaptırımlar uygulanır. Ve eğer bir toplum olacaksak birbirimizi "kafir" diye yaftalayarak değil hoş görerek bir toplum oluruz.

  • z.turk30 kullanıcısına yanıt

    Bu ülke ayakta ise bunu Atatürk ve silah arkadaşlarına borçlu. Şükran duyacaksınız!

  • 2002-2010 yılı arası "Atatürk'e saygı duyulmak zorunda mı" tartışması dönerdi. Kimsenin Atatürk'ü sevmesini, saygı duymasını beklemiyorum. Ama iş hakaret etmeye, düşmanlık beslemeye dönüyorsa, orada iş değişir. Bu tarz zihniyette olanları yüceltiyorlar, dokunulmaz kılıyorlar. bir de üstüne kendilerini vatansever, bizi ülkenin düşmanı gibi gösteriyorlar. iş çığrından çıkmış durumda.

  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt

    Aslında bunlar hep vardı ancak 90'lı yıllarda sosyal medya ve internet olmadığı için pek fazla göz önüne gelmiyorlardı.Bunların büyükleri ise fazla ileri giderlerse tutuklanıyorlardı.Ancak 2000'li yıllarla beraber hem internet hem de sosyal medya hayatımıza girdi.Tabii 2002'den sonra bunlara yönelik gözle görülür bir şekilde 'görmezden gelme' politikasıda uygulandı ve bunlar bunun vermiş olduğu özgüvenle daha çok ön plana çıktı.Bunun olmasında internetin ve sosyal medyanın etkiside çok büyüktür.Özellikle 2018'den sonra bu tiplerin daha çok özgüven sahibi oldukları ve cesaretlendikleri görülüyor.Lakin bunlar yine de Türkiye içinde 'azınlık' durumundadır.Devlet istediği an bu ve bunun gibilerin türediği yerleri ortadan kaldıracak güçtedir.Yeter ki devlet bunu istesin..

  • Türk Polisi Yakalar


  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    herif sözde kürdistan abisi 

  • BalkanGöçmeniBirBey kullanıcısına yanıt
    ekşi sözlük
    laikliği getiren köpek yüzünden toprak kaybettik
    https://eksisozluk1923.com/laikligi-getiren-kopek-yuzunden-toprak-kaybettik--7741033?a=popular

    hep benzer tiplerin bu sekilde olmasi normal. Sonucta 100 sene once bize karsi yenildiler ve simdi kin duyuyorlar.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Ayranı azalt ayranı!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z.turk30 kullanıcısına yanıt

    100 senedir bu ulkeye dusmanliginizin gecmemesinin sebebi ayran mi? 100 sene once savasi kaybettiniz, bitti gitti. Alisin artik. 

  • Nureddin Gökbey İnaç on Xtwitter
    Şahsın ismi Ahmet Bostancı, Gayrettepe'deki bir dergahtan bozma evde akranı olan gençlere "din" dersleri veriyor. Işıd'ın "Tağut" söylemini kullanan bu terörist bozuntusu parmaklıklar arkasında görmeyi heyecanla bekliyorum.
    https://twitter.com/gokbeyinac/status/1722963475348041818

    Gene ayni tip cikti iste.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.