Şimdi Ara

Atatürk düşmanları (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
3
Favori
10.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mustf9 kullanıcısına yanıt
    Elinize saglik. Inancsiz dahi olsa bugun meydanlarda Allah, din, kitap diye cigiranlardan cok daha buyuk hizmetleri olmustur Islam'a. En basinda davanin safligini korumustur. Son 20 senede gorunuste buyudu ama ici bosaldi isin, istediginiz buysa sayet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Herkes anasının karnından inançsız olarak çıkar. İnanç dediğin şey sonradan edinilir. Atatürk'ün neye inandığıyla ilgilenmiyorum, o konuyla daha çok sizin gibi dinciler ilgileniyor. Vurguladığım şey kız kardeşinin söylediklerinden ve defin merasiminden yola çıkılarak kişinin inancı hakkında bir sonuca varılamayacağıydı. Ama sen yine anlamadın, her zaman olduğu gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 11 Kasım 2023; 13:29:50 >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Sen bilerek anlamıyon herhalde? vasiyet edebilirdi ailesine bağlı eli ekmek tutmayan işsiz güçsüz genç değil bu adam dinini saklasın  derdi cenazemde imam kuran hoca istemiyorum asla yapmayın beni yakın küllerimide ist boğazından atın kim hayır diyecek?

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Aynı islamiyet gibi işte..


    İşine geleni çıkar çıkar beğendiğini kullann..


    Türkiyede binlerce hoca var hepsi kıçından ayrı bir islamiyet ve din uyduruyor..


    Aynı bu çocuklarda da beyin olmadığında ki çoğundada yok zaten. Böyle şeyler onlar için normal..


    Düşünecek organlarını vermemiş rabbim işte.. Bunlara veriyorsun samanı sabah akşam geviş getirip aynı nakaratı söylüyorlar.

  • SLAHS kullanıcısına yanıt

    Kerimcem gönüllü yapıyor bu işi.

  • Kerimcem'e bakmayın forumda köpeğe tecavüz etmiş herifi bile savundu. Tecavüz kesinleşince bir gram bile utanmadı. Bu ve bunun gibiler müslümanım diye ortalıkta dolanır ama hikaye...

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    nasil mantiksiz bir cevap

    kafir demek sadece dini terimmi hakaret amacli kullaniliyor  

  • hangi ünlüymüş o dj avcii gayet şarıkılarla ışıklarla gömüldü.

    bir türkiyedeki çekingen ateistlerde var o Atatrüke inançlı demedimki ben nerden çıkardın onu sen adamın tam içini kimse bilemez dedim sadece.

  • tr.wikipedia.org
    Kâfir - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%A2fir

    Hakaret değil,inançlı müslüman birine dersen ifitira attı incindim dava açma hakkın olabilir tabi orasını bilmiyorum.

    Malum ülkenin bir kısmıda Atatürkü inançlı müslüman ilan ediyor hatta dua kitabını alıp dakikalarca dua okuyan bile var anıtkabirde tezatlıklar ülkesi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2023; 14:11:41 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    O kadar bilinçten yoksun yazıyorsun ki kendi kendini çürüttüğünü farkına varmıyorsun. Bir önceki mesajında ne yazdığını hatırlamıyorsun. Avicii'nin gömüldüğünü kendi ağzınla söyledin, yani öyle beni yakın, küllerimi atın demesi gerekmiyormuş değil mi?


    İşin enteresan yanı Avicii'nin cenaze töreni kilisede yapıldı. Lemmy Kilmister'ın töreni yine kilisede yapıldı. Türklerden örnek verecebileceğim, komünist siyasetçi Mihri Belli Türk halkı gibi gömülmek istediği için dini törenle gömüldü mesela. Aklıma gelmeyen daha çok örnek var. Ama boşuna anlatıyorum.


    Atatürk sırf dini tören yapılarak gömüldü diye inançlı demiyorsun öyleyse. Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten, benimle neyi tartışıyorsun?

  • Siyasal islam, özellikle tarikat islamcıları böyledir. Din üzerinden milletleri dinamitler, kardeşi kardeşe düşürürler. O yüzden ilgili her konuda üstüne basa basa siyasal islam'ın bir kanser olduğunu söylüyorum. Günün birinde bu ülkenin başında çok aklı başında bir adam gelse, Türkiye'yi şimdiki bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşısa bile günün sonunda siyaset tartısına çıktığı zaman dinine, yaşadığı hayat tarzına vs. bakılıp o şekilde tartılacaktır.


    Siyasal islam özgür toplumları din üzerinden dinamitlerken diğer ülkere de alan açılır. İsrail, AB, ABD'nin ortadoğuda bu kadar rahat at koşturması, kliniğe yatırılması gereken bazı ruh hastalarının yaptığı gibi salt komplo teorileriyle açıklanamaz.


    Atatürk'ün dini veya dinsizliği beni hiç ilgilendirmiyor ben onun yaptığı icraatlarla ilgileniyorum. Mesela bu ülke her türlü suç örgütü, mafya, çete, it kopuk sapıkla haşır neşir olmuş bir İçişleri Bakanı gördü ismi lazım değil. Sonra bu ismi lazım olmayan arsız kriminalin yerine aynı partiden 10 numara bir adam geldi. Hem de Müslüman..umarım günün birinde Başbakan veya Cumhurbaşkanı da olur ben de oy bile veririm.


    Zaten gelişmiş ülkelerde böyledir. Amerika'da Hüseyin isimli bir Afrika müslümanı başkan olabilir. Londra'da yine bir Pakistanlı Belediye başkanı veya aklı çalışan bir Hintli başbakan çıkabilir. Adam isterse ağaca tapsın sana ne?


    Fatih Sultan Mehmet mesela...kime sorsak Fatih Müslümandı der ama mesela İslamda yağlı boya resim yapmak insan resmi yapmak yasak. Fatih yağlı boya portresini yaptıran ilk Osmanlı padişahı..şimdi bu adam İslam'a rağmen bunu yapmış ama Müslüman olduğu tahmin ediliyor, hatta bizim İslamcı tayfası tapıyor resmen.


    Erdoğan da Müslüman olduğunu iddia ediyor mesela ama 20 yıllık iktidarına bakarsak Irak'ın işgali, Kürecik istasyonunun kuruluşu, NATO'nun Kaddafi'ye yaptığı operasyonu desteklemesi vs. her konuda batının yanında olmuş. Hepsini geçelim, kendinden önceki iktidarla İsrail ile ticareti 1 milyar dolarda tutarken Erdoğan İsrail ile ticareti 10 milyar dolara çıkartmış. Erdoğan'ın İsraille yaptığı ticaret Gazze'ye kaç tane füze olarak geri döndü acaba..Müslümanlar bunu hiç sorguloyr mu?


    Sorgulamazlar..zaten sorgulayacak kapasitede olsalar ortadoğu bu durumda olmaz

  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Basına bir kare dahi düşmedi 6 hissin kuvvetli heralde? takip ediyordum kendisinide ışıklar ve şarkılar içinde gömdük dedide hayranları o yüzden hatta dansedmişler gömerken paganmı acaba 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2023; 14:52:18 >
  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    Hristiyanlıkla dalga geçmişler resmen dedikleri doğruymuş adamı dj kabiniyle uğurlamışlar dj papaz var hahaha hiç gülceğim yoktu sağol gördüğüm iyi oldu adamı partiyle uğrlamışlar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2023; 15:3:43 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Kerimcem, yine madara oldun kardeş. İyiliğin için söylüyorum, vazgeç. Sadece ben değil, herkes seni madara ediyor. Aykırı şeyler yazınca zeki olmuyorsun.

  • DarkTechno kullanıcısına yanıt

    İmamdan özel elektronik müzik eşliğinde techno dua istersin belki yapar. 

    Hiçte madara olmadım ortam kilise ama dinsel birşey yok ortam parti ortamı dalga geçmişlerdi bunla zaten aklımda kalmış ordan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Kasım 2023; 15:7:27 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Zaten en büyük sorunun senin madara olduğunu bile anlayamaman. Ortada dalga geçme diye bir şey yok, sen anlamak için kullanman gereken organ yerine farklı bir organını kullandığın için yanlış yorumluyorsun. Protestanlıkla bu gibi şeyler serbest olmakla beraber, cenaze törenleri daha çok kültürel olgu olduğu için ateistlerin cenazesinde dini unsurlar olabiliyor. Anladın mı?

  • Bu forumda da çok fazlalar bu şerefsiz soysuzlar


    arada çıkar çıkar yazarlar


    hemen gereğini yapın hadlerini bildirin bu soysuzlara


    iktidardan destek aldıkları için inanılmaz da özgüvenliler


    bizim destek aldığımız yer belli


    damarlarımızdaki asil TÜRK kanı


    ve Bağbuğ Atatürk'ün gençliğe hitabesidir...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 11 Kasım 2023; 15:28:0 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.