Şimdi Ara

Atrix garanti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 yıl önce aldığım atrixde birkaç tane problem var, şarj soketinde temasızlık, kendiliğinden kapanma ve reset, bir de telefonun ekranındaki 3 yerde körelme var yani basmıyor. hepsiburadadan almıştım yani göndereceğim garanti şirketi netcell. daha önce gönderen arkadaşlar ne düşünüyor şirket hakkında, bekletiyorlar mı çok vs. çünkü uzun süre telefonsuz kalmak istemiyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler



  • Sayın mad kid,
    Benzer bir süreçten ben de geçtiğim için sanırım yazacaklarım faydalı olacaktır. Netcell firmasının getirdiği atrixler teleservice garantili. Kendiliğinden kapanıp açılma sorunu benim cihazımda da vardı. Haziran ayında telefon kendiliğinden kapandı ve sonra açılış ekranında kaldı. Telefonu doğrudan teleservice'yi yolladım. 10 Haziran'dan beri telefon serviste. İnternetten kontrol edince "anakart değişimi için bekliyor" bilgisini görüyordum. Bir haftadır ise "ücret iadesi yapılacaktır" yazıyor. Teleservice'yi telefonla ulaşıp adamakıllı bilgi almaksa çok zor.
    Ben 20 iş günü dolunca para iadesi talebiyle tüketici hakem heyetine başvurdum. Sonucu bekliyorum. Cihazınızı servise gönderirseniz uzun bir bekleme süresini de göze almalısınız. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa pm ile ulaşabilirsiniz. Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bstsn -- 4 Ağustos 2013; 18:46:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Ben de o zaman kapanma probleminden dolayı değil de sadece temasızlık ve ekrandaki kör noktalardan dolayı yollayacağım çünkü kapanma problemi sadece ısındığı zaman oluyor ama temasızlık ve kör noktalar katlanılacak gibi değil. Belki bir umut hızlıca halledilir ve hemen alabilirim telefonumu. Tekrar teşekkürler. +bendeki kör nokta problemi root veya romdan dolayı değil, ellerim sürekli terlediği için problem oluyor kullanma bazen kendiliğinden basıyor tuşlara. bir gün kendiliğinden normal klavyedeki t,v ve g tuşlarının olduğu yer köreldi. terlemeden dolayı mı yoksa yere düşürdüm de onla alakalı mı onu da tam çözemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mad_kid -- 5 Ağustos 2013; 18:08:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.