Şimdi Ara

AUDI A3 2021 8Y (ANA KONU) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.028
Cevap
138
Favori
350.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    Tesekkrler cevap icin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fenerlee1907 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler 🙏🙏😊

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakit tuketimi ile ilgili guncelleme yapayim... Yakit bitiyor uyarisi verdiginde 520km yapmis gozukuyordum 1 depoyla... 70-80 km daha gider diyordu... Arac daha 550km'de tabii, 1500-2000km'den sonra bakalim ne kadar degisecek... Arac 35 TFSI Sportback bu arada...


    Yakit aldiktan sonra araci calistirinca ekranda "Yakit aldiniz, kmyi sifirlayayim mi?" diye uyari cikiyor, iyiymis bu...

  • Teşekkürler bilgilendirme için. Bu arada belki ihtiyacı olan olur, MMI ekranın çizilmemesi için cam koruyucu almıştım, geçen gün geldi. Daha önce eski arabamda yıkamacılar ekranı çizdiği için risk almak istemedim. Henüz takma fırsatım olmadı. İhtiyacı olan olursa şuradan aldım:


    https://www.amazon.com/gp/product/B08RC2KFCV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

  • fenerlee1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize ulaştıysa kaç günde geldi?
  • alkgs A kullanıcısına yanıt

    Tam 3 haftada geldi hocam kapıma kadar Aramex kargo ile. Sitede vergi kargo vs ödeniyor zaten, ekstra başka vergi vermedim.

  • fenerlee1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, almakta fayda var bence de. yalnız tek çekincem çok sıcak havada güneş altında falan beklediğinde eriyip ekrana yapışır mı?
  • Sanmıyorum ama kesin birşey de söyleyemem tabi ki. Telefon ekranlarındaki gibi düşünün. Ben film şeklinde olanlardan değil de cam olanlardan aldım, bir nebze daha az riskli olur sanırım.

  • Arkadaşlar bu arada çok nadir bir problem olduğu için milyonda bir ihtimal benim başıma gelmiştir diye bahsetmemiştim ama bugün Youtube'daki Carviser kanalının Audi A3 incelemesinde de görünce bahsedeyim dedim:


    Sıfır aracımı aldığımda direksiyonun sol kısmında dikişin bittiği yerde 2 dikiş tam atılmamıştı. Arabayı satın aldıktan sonra gördüm. Atma yapabilir diye hemen servisle iletişime geçtim. Değişime onay verdiler ve Almanya'dan sıfır direktsiyon geldi. Bu sorun yüzünden direksiyon değişimi yaptım. Youtube'daki videoda da benzer durumu görünce artık bu sorunun kronik olma ihtimali var diye burada belirtmek istedim. Aracı almayı düşünenler ya da alacak olanlar dikkatli olsun.


    Değişen direksiyonun da dikiş bitiş yerleri bana yine çok güven vermedi, parmağımın ucuna sert sert dikiş bitimleri geliyor. Umarım benzer bir sorun yaşamam, bu sefer kullanıcı hatası diyebilirler çünkü :(





  • iphone 6 yı kablosuz şarj edemiyorum desteklemiyormuş, type-c girişine nasıl bağlayabilirim? Bilgisi olan var mı?

  • fenerlee1907 kullanıcısına yanıt

    İkinci kere değiştirme şansınız olmayacaktır. En kısa sürede direksiyonu kaplatın. En kötü ihtimal aliexpress'ten satın alıp kendiniz kaplayın, ben öyle yapmıştım. (zor bir işlemdir)

  • sarpeiro10 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bir ucu type c bir ucu lighting olan kablolardan almanız yeterli. İşe yarayacaktır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. A3 sedanı alalı 5 gün oldu. Genel olarak sıkıntım yok. Birşey hissediyorum, acaba başka hisseden var mı? Sağ bacak diz dış bölümü konsola temas ettiği için ağrı yapabiliyor. Bu bir tek ben de mi oluyor merak ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • snoppy kullanıcısına yanıt

    Sıfır Audi'ye o bahsettiğiniz Çin işi direksiyon kaplaması yapmam kesinlikle. En kötü bir problem olur da Doğuş ile çözemezsem Soft Kaplama ile direksiyonu orijinali gibi kaplatırım yeniden. Umarım bunlara gerek kalmaz tabi. Bakalım başka arkadaşlardan da benzer sorunu duyacak mıyız...

  • aknasmub kullanıcısına yanıt

    Bu biraz kullanım alışkanlığıyla da alakalı, kişiden kişiye değişebilir. Bazı arabalarda o kısımda bu ağrı olmasın diye sünger ya da deri kaplama olabiliyor. A3'de yok maalesef.

  • fenerlee1907 kullanıcısına yanıt

    şu önyargıyı bi kenara bırakın. Aliexpress diyince direkt çin işi, ucuz, adi mal aklınıza gelmesin. Aliexpress üzerinde nice kaliteli ürünler var, bizim ülkedeki esnafı toplasan yapamazlar. Bahsettiğim de "gerçek deri" ürünlerdi. Karar sizin elbette. Herkesin "araba" denilen ürüne yüklediği anlamlar farklı.

  • Bagaj havuzu alıp kullanan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • snoppy kullanıcısına yanıt

    Türkiye’de kimse Çin sitelerini bilmezken ben alışveriş yapıyordum focalprice falan meşhurken, aldığım ürün sayısı 1000i geçmiştir. Kaldı ki bahsettiğiniz gerçek deri direksiyon kılıfından da iki adet alıp takmışlığım, bir tanesini de takamamışlığım var :) 10-15 yıllık, direksiyonu zarar görmüş arabalar için güzel ve ucuz bir kurtarıcı fakat orijinal direksiyon ile uzaktan yakından alakası yok. Bu arabaya da gerçekten çok kötü durur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, eski kasa ile yeni kasayı karşılaştırabilecek birisi var mı acaba?

    Biraz baktım ama bulamadım. Tüm yazılanları da okuyamadım atladıysam kusura bakmayın şimdiden :)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.