Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (572. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.515
Cevap
129
Favori
897.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;
    Yaklaşık bir 10 yıldır Audi serüvenime 5yıl Audi A3 2yıl Audi A4 ve son bir yıla yakındır Audi A5 1.4 tfsı slıne sport 2017 aracımla devam etmekteyim. Forumda çok değerli arkadaşlar var, A5 ile ilgili sorularınıza cevap vermeye çalışırım naçizane.
    Malum önümüz kış geçen yıl koltuk ısıtma yaslanma kısmı ısıtmamaya başladı. Oturduğum zemin ısıtıyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu. Acaba komplesini mi değişmek gerek. Farklı bir yöntem uygulanabilir mi? Teşekkür ederim
  • Merhabalar ,

    A4 40 TDI 204 lük olandan alacağım. Bütçe yeterse Quadro alacağım.

    Alırken özellikle dikkat etmem gereken bir nokta varmıdır ?

    Forumda satan arkadaşlar da iletişime geçebilir ^^

  • mkushan M kullanıcısına yanıt

    Öncelikle fişini kontrol etmek lazım, eklediğim resimde 2-11 nolu bağlantı. Belki fiş çıkmıştır veya temassızlık vardır, ölçüm aleti lazım sağlam mi değil mi diye bakmak için.

    AUDI A4 B9  (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scythe_A1 -- 7 Eylül 2023; 22:54:1 >
  • AUDI A4 B9  (ANA KONU)

    Selam arkadaşlar. Üstteki hata kodu be altta yazan hava yastığı açık kısmı nedir arabayı çalıştırdığımda 20-30 saniye kadar arıza ışığı yanıyor

  • Scythe_A1 S kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim @Scythe_A1  bi elektirikçiye götürüp baktırayım.

  • Yolcu Ön hava açık uyarısı normal, diğer ikaz işaretini bilmiyorum. Yolcu ön hava yastığını kapatabilirsiniz, kaza anında orada yolcu yoksa açılmasın diye falan.. Açık kalması tercihim..

  • Bu ekran a3 8Y hayalet ekranı o sarı işarette çarpışma önleyicinin park halinde algıladığı nesneden dolayı uyarı veriyor.
  • Arkadaşlar merhaba audi a4 araclarının triger kayışı kac binde değişiyor ? Benim araç 2019 model 93 binde kitapcıgında göremedim yazmıyor birşey sormak istedim.
  • Akdemir51 A kullanıcısına yanıt

    servis kitapciginda yaziyor. Turkiyede 210000 olarak yaziyor. Daha once de dedigim gibi bakim araliklari ulkeler arasinda farklilik gosteriyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 7 Ekim 2023; 10:56:1 >
  • emrahdd4 E kullanıcısına yanıt

    Hocam uzerinden 9 ay gecmis ama ben de b10 ne zaman cikar diye ararken sizin sorunuza denk geldim. Ben de merak ediyorum ne zaman cikacagini, ama soyle bir video'ya denk geldim, eger ic tasarimi boyle bir sey olacaksa beklemeye deger :)

    AUDI A4 B9  (ANA KONU)YOUCARyoutube
    The interior of the new Audi Q6 e-tron is tailored more closely than ever to the user’s needs and has been reimagined accordingly. For example, the three-dimensional, high-contrast design deliberately places elements in the foreground or background, creating a three-dimensional spatial architecture with aesthetics and ergonomics perfectly tuned to the occupants. The Audi Q6 e-tron is the first model series based on the newly developed Premium Platform Electric (PPE) and the new E3 electronics architecture. Both serve as the basis for rethinking the interior’s design and range of functions. Technology and aesthetics are in perfect balance in the Audi Q6 e-tron. Do you like it? Comment, like, dislike, share! – Follow us: https://www.youtube.com/channel/UCW2OUlFrrWiZvSsZRwOYmNg Join us to enjoy exclusive benefits: https://www.youtube.com/channel/UCW2OUlFrrWiZvSsZRwOYmNg/join ✅ Source: Audi
    https://www.youtube.com/watch?v=7_l0R4dzbz8&t=126s
  • merhaba ; 204 hp mild hybrid dizeller 2019 makyajlılarda yok mu 2020 nin bütün modellerinde mi var ?

  • Scythe_A1 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bu sesle ilgili işlem veya ariza tespiti yaptiran oldu.mu acaba b9 s tronic aynı ses.geri viteste bende.de.oluyor çok can sıkıcı
  • Halitozby H kullanıcısına yanıt

    Merhaba, malesef servis çok yardımcı olmadı bendeki sesin kaynağı volant rolantide gürültülü çalışıyordu. Ses harici bir negatif etkisi yok ama dşük hızlarda 3-2 geçişleri biraz sert oluyordu. 40TDI da böyle bir problem görmedim çok şükür.

  • Scythe_A1 S kullanıcısına yanıt
    Tmm çok teşekkür ederim
  • Arkadaslar Istanbul anadolu yakasi tavsiye edebileceginiz mekatronik bakimi yapan yer var midir?
  • 40 TDI mild hibrit olan arkadaşlar, bugün egzoz ve araç muayenesi yaptırdım. Egzoz daki arkadaş ruhsatta yakıt cinsi "Dizel + Elektrik" yazdığı için bunlara emisyon kontrölü yapılmıyor bunlar hibrit dedi ama ben garanti olsun diye yaptırdım.

    Gün içerisinde tüvtürk müsteri hattı ile görüştüm ve şu an da "Benzinli+ elektrik" ve "Dizel+elektrik" araçların hibrit kabul edildiğini ve egzoz emisyon kontrolüne gerek olmadığını söyledi. Ama üstüne basa basa şu an böyle ilerde ne olur bilemeyiz dedi.


    40 TDI 204 beygir olan ve ruhsatında yakıt olarak dizel elektrik yazan arkadaşlar egzoz kontrolünden önce arayıp teyit alsalar iyi olabilir.

  • Scythe_A1 S kullanıcısına yanıt

    Egzozu disarida yaptirdiniz sanirim, ikisi icinde tuve gidince bu muallak otomatik olarak ortadan kalkar.

  • Advanced paket ile bmw g20 kullanan oldu mu ?

    Hangisinin süspansiyonu daha konforlu

  • Merhabalar, ilk günden beri aracı bakım için yetkili servise götürüdüm. Az önce servisi aradım rutin bakım için indirimli verilen fiyat 8250 tl (öncesi 10 bin küsür). İlk defa yağı ve filtreleri alıp sanayide değiştirme yolumu deneyeyim diyorum. 1.4 tfsi motor için bu parçaları alabileceğim bir site önerir misiniz? Yağ mutlaka orijinal olmalı ve filtrelerin hangi marka olacağımı da belirtirseniz sevinirim..bosch veya mann marka olur mu mesela?
    Araç 2016 avant 95 bin kmde bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 17 Kasım 2023; 11:56:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YouGotThatRight

    Merhabalar, ilk günden beri aracı bakım için yetkili servise götürüdüm. Az önce servisi aradım rutin bakım için indirimli verilen fiyat 8250 tl (öncesi 10 bin küsür). İlk defa yağı ve filtreleri alıp sanayide değiştirme yolumu deneyeyim diyorum. 1.4 tfsi motor için bu parçaları alabileceğim bir site önerir misiniz? Yağ mutlaka orijinal olmalı ve filtrelerin hangi marka olacağımı da belirtirseniz sevinirim..bosch veya mann marka olur mu mesela?
    Araç 2016 avant 95 bin kmde bu arada

    orijinal yag diye birsey yok. servisin kullandigi yag servis disinda yok. liqui moly toptec 4200 kullanabilirsiniz.

    bosch alabileceginiz en kotu markalardan biri.

    mann veya mahle olur.

    https://www.otosupermarket.com/urun/audi-a4-karbonlu-polen-filtresi-2-0-tdi-190-beygir-2015-sonrasi-b9-kasa-mann


    liqui moly türkiye
    LIQUI MOLY 5W30 Motor Yağı Tam Sentetik TOP TEC 4200 5 Litre (8973)
    https://shop.egemot.com.tr/5w30-motor-yagi-tam-sentetik-top-tec-4200-5-litre-8973




  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.