Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (574. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.513
Cevap
127
Favori
894.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AA3437 kullanıcısına yanıt

    ayrica bir bakim kitapcigi var

  • Bugün araçta sağ ön taraftan lıkır lıkır ses gelmeye başladı. Kasisten geçerken ya da bozuk yolda yapıyor. Ayrıca düzüş hızda sağ-sol yapınca da geldi. Amortisör mü rot başı mı bilemedim. Çok vaktim yoktu öğle arası ustaya uğradım, lifte kaldırmamız lazım dedi.

    Daha önce buna benzer tecrübesi olan var mı acaba ? Teşekkürler...

  • Arkadaşlar herkeze merhabalar 2016 a4 aracımda sola çekme var düz yolda otobanda sorun yok ama bozuk yolda ara yolda bariz sola asılıyor direksiyon yada yol sola dogru meyilli olduğunda sola asılıyor direksiyonu araç 70 binde gitmedigim rotbalansci kalmadi ön takimda sorun yok diyor herkes lastikleri ön arka yaptık çapraz yaptik ama nafile bu konuda bilgisi olan varmi acaba teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, 2018 model 1.4 tfsi a4 sahibiyim, 50.000km de. bu ay bakıma götürmem lazım, bu 5. bakımı olacak. ilk bakımı yetkili, sonraki ikisi yetkisiz, sonuncusu yetkili serviste yapıldı. yetkisiz 4500tl yetkili 9500 fiyat veriyor, siz olsanız istanbulda yetkilide mi yaptırırdınız? önerebileceğiniz özel servis var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cinderella Man C kullanıcısına yanıt

    aracım 95 bin kmde 2016 model 1.4 tfsi. ilk günden itibaren sürekli servis bakımlıydı son bakımına kadar. geçen ay servis 8250 tl istedi sadece yağ ve filtre değişimine. ayrıca bulunduğum şehirde servis olmadığı için en yakın servise gidiş-geliş için de 200 km yapacağım için gitmedim yetkiliye hayatımda ilk kez. 1650 liqui moly en iyisinde yağ aldım, internetten de 1400 tl'ye tüm filtreleri mann marka satın aldım. vw yetkili servisten ayrılma bir tamirciye 400 tl verdim ve değişimleri yaptırdım. tercih sizin...

  • Cinderella Man C kullanıcısına yanıt

    eger guvenilir, isini hakki ile yapan bir yerde yaptirin bence. standart bakimin zaten komplike bir seyi yok. arabanin gecmisi de tamamen yetkili degil. bu sartlar altinda yetkiliye gerek yok bence.

  • Merhabalar,


    Daha önce yazmış olduğum mesajlardan bana ulaşan arkadaşlarımıza destek oldum, aktivasyon işlemlerini vs yaptık. Hepsi de çok memnun kaldılar. +2020 sonrası araçlarda da orijinal navigasyon ya da carplay aktivasyonu yapabilirim. 2020 öncesi araçlarda ise hayalet ekranınız varsa harita güncelleme ya da isterseniz usb port değişimiyle carplay / android auto aktivasyonlarını yapabilirim.

    Instagram sayfamı inceleyebilirsiniz.


    Teşekkürler,



    AUDI A4 B9  (ANA KONU)
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)instagram.com
    CarPlay & Android Auto (@carplay_navi) • Instagram photos and videos
    https://instagram.com/carplay_navi
  • Selamun Aleykum yeni bir b9 audi a4 araç aldım bir kaç sorum olacaktır yardımcı olursanız sevinirim.


    Araç yolda taş kum olduğunda çamurluklardan tıkırtı sesleri geliyor normalmidir

    MMİ ekranda müzik dinlerken bazen 2-3 saniyelik ses kesilip geliyor

    Araca cam filmi yaptırdıktan sonra çocuk kilidi arıza servise gidin uyarısı verdi arka sağ sol iki çocuk kilidide çalışıyor fakat sağdaki lambası yanıyor soldakinin yanmıyor sizce sorun nerededir.

    Bazen araç çalıştığında ön panelden mi kaput altından mı ince 1-2 saniye tıkırtı sesi gelip kesiliyor ciddi bir ses değil trim sesi gibi


    benzer sorun yaşayan ya da bunlar problem mi bilen birisi yardımcı olursa sevinirim 6 senedir mercedes serilerini kullandım audi hakkında pek bilgim yok.

  • enesakcay1 E kullanıcısına yanıt

    1) normal demek istemiyorum. bu arabada bu kadar zayif yalitim olmasi sacma ama hepsi oyle.

    2) normal degil

    3) bilgisayara baglayip bakilmasi lazim, sadece sifirlama ile de cozulebilir bir sokme takma olduysa.

  • ilk açılıştaki 1 2 saniyelik tıkırtı normal olmalı benim arabadan da geliyor 0 aldığımdan beri. Ses benden gelmiyor aracım dizel. MMi ile ilgili çok yüksek boyutta ya da sorunlu bir sd kart takılı ise içinde soruna sebebiyet verebilir. Aynı şekilde cd de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Aracın bakım zamanı geldi. bu vakte kadar doğuş oto bursa bakım yaptırdık ancak Bursa doğuş - ARCA otomotive devredilmiş, Bursa da servis Bakım fiyatı 10.500 geldi.

    fiyat günümüz şartlarına göre bile biraz yüksek geldi.


    1.4 tfsi sport 2018 model 2019 çıkışlı 52000 Km.

    Standart Hava filtre-polen filtre -Yag filtre-Yag değişimi


    Bursa da önerebileceğiniz yer veya Alternatif fiyat alan var mıdır?

  • Liqui Moly yağınızı ve diğer malzemelerimizi alın hocam ve dışarıda bir ustaya yaptırın. Her servis için konuşmuyorum fakat genel olarak pek tecrübeli değiller. Tecrübeli olanlar genelde kendi iş yerini açmak için ayrılıyorlar. Yetkili servisler sadece güler yüzüyle sizi tatmin edecektir.

    -----------

    İzmir için konuşuyorum, 20 yıl yetkili serviste çalışan kişi ayrılıp kendi iş yerini açtı. İşçiliği ve kullandığı malzemeler gayet kaliteli, ayrıca kendi malzemelerinizi alıp gidebilirsiniz. Mag Auto - Aykut gayet bu konularda tecrübeli bir arkadaştır. Forumda arkadaşımızın birisi gitmişti bakım ve şanzıman yağ değişimi vs. gayet memnun kalmıştır. VAG araçların tamamı için ilgili iş yerine gidebilirsiniz. İsteyen arkadaşlar olursa numarasını paylaşabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalmac -- 4 Ocak 2024; 8:16:18 >
  • yalmac kullanıcısına yanıt
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)
    AUDI A4 B9  (ANA KONU)mag audi özel servis · karacaoğlan mah. kemalpaşa caddesi yalçın iş merkezi, no:295/e, 35070 bornova/izmir
    MAG Audi Özel Servis · Karacaoğlan Mah. Kemalpaşa Caddesi Yalçın İş Merkezi, No:295/E, 35070 Bornova/İzmir
    https://www.google.com/maps/place/MAG+Audi+%C3%96zel+Servis/@38.4313557,27.2245087,15z/data=!4m6!3m5!1s0x14b963e89d176ea9:0xba9f97897864e66a!8m2!3d38.4313557!4d27.2245087!16s%2Fg%2F11pr7r3kpm?sa=X&ved=2ahUKEwiEvpmOosODAxWDSfEDHVDHAO8Q_BJ6BAgPEAA&entry=tts



    burasi mi?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 4 Ocak 2024; 11:1:21 >




  • OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Güvenilir bir yer bilmiyorum, internetten bakmak da pek güven vermiyor, var mı istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cinderella Man C kullanıcısına yanıt

    kendi adima yok maalesef. konunun eski mudavimleri de gorunmuyor epeydir. ben de benzer sekilde yetkiliye gidiyorum pek tercih etmesem de.

  • Bursa da Referanslar üzerine HEYBETLI OTO firmasını buldum. WAG grubu araçlar için uzman duruyorlar.


    Extra uzatılmış garantimde Bitti şu an için DSG sıkıntımız bulunmuyor bundan sonra da umarım bir aksilik çıkmaz.

    hafta sonu bakımı bu özel serviste yaptıracağım. Olumlu olumsuz yorumlarını da buraya yazmaya çalışırım.

    verilen Fiyat yaklaşık olarak Servisin yarısı kadar.

    Kendileri

    https://www.google.com/localservices/profile?spp=Cg0vZy8xMWI3cTNzcm5y


    Edit: Standart Bakım ve yag değişimlerimizi yaptırdık,

    tüm kontrolleri ve sıvı eksikleri tamamlandı.

    Fiyat ilk ilettikleri gibi, extra birşeyler ilave edilmedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhanKu -- 8 Ocak 2024; 16:11:55 >




  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

    Evet, doğru yer hocam. Sorunsuz istediğiniz işlemleri yaptırabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacak acaba bilgisi olan varmı?
    1.aracın disk büyüklügü kac mm ? Disk almak istiyorum internetten farklı kalınlıklarda disk cıkıyor 318 mm 312 mm gibi. Arka diskler 329.9 mm hangi disk boyutlarında almalıyım online siparişte ? Ön ve arka olarak ?
    2.elektronik park freni olan araclarda arka diski sökmek icin cihaz falan lazımmı? Direk müdahalede fren motoru boxulavili Deniliyor.

    Arac 2019 40 tdı dizel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akdemir51 A kullanıcısına yanıt
    1. Arkalar tüm B9 kasalarda aynı 300mm, Önler 1.4 lerde 312mm, 2.0 larda 318mm yalnız bir boy büyük model daha var ama ya 45 TFSI yada Türkiyede olmayan modellerde daha büyük olabilir. Ön kaliperde kaç piston var ona bakmak lazım benim araç 2020 40 tdi 318mm
    2. Arka balatanın sardırılması lazım onun içinde vcds veya benzeri bir program lazım, bazı atölyeler dışarıdan elektrik vererek açıyor pek önermem.


    Ate audi orjinal disk balta üreticisi online kataloglarında detaylı bilgi var, aracın PR kodlarının olduğu bir etiket var, genelde bağajda yedek lastik çukurunda veya kullanım kitapçığının ilk sayfasında bulabilirsiniz. Burada 1LA,1LB,1LC,1LD vs vs kodlarından hangisi var ona bakmak lazım daha sonra eklediğim fotograftan uygun PR kodunu eşleştirip doğru diski bulabilrsiniz. Aynı şekilde 1K ile başlayan kod da arka için ama dediğimi gibi arkaların hepsi 300mm.


    AUDI A4 B9  (ANA KONU)




  • ferhat10tr kullanıcısına yanıt

    Trigger 2.0 Tdi için 120bin km diyor servis telefon açarsaniz sizinkini de söylerler.

    Şanzıman yagini serviste yapmanızı öneririm. Bu araçlarin sanzimani dry sump çalışıyor yani çalışma halinde şanzıman karterinde yağ birikmez hepsi sirkülasyonda olur. Bu nedenle hidrolik akümülatör var, şanzıman yağ değişimi prosedurunde akümülatördeki yağın da boşaltılması gerekiyor bunun için de vcds gerekli, bilgisayardan solenoid'i açtırıp akümülatörü e boşaltıyorlar. Sanayide yapılacaksa bunu yapacaklarından emin olun yoksa hidrolik akümülatörde kalan kirli yağ değişmemiş olur. Ek olarak hem ikmal öncesi hem de sonrası belirli yağ sıcaklığına ulaştığının teyidi gerekiyor doğru seviye ayarı için. Kısacası hassas ve biraz çetrefilli bir işlem. Orijinal servise güvenmiyorum ama bunu gibi kritik işlere muhatap ve garanti olması için orijinal serviste yaptırdım.


    Bagaj sorunu bende de var. Bagajdaki açma düğmesi olduğunu düşünüyorum çünkü diğer yollarla acabiliyorum yani mekanizması sağlam. Servis çok para istediğinden AliExpress'den zamanında 8 dolara aldım duruyor. Oraları dağıtması biraz zor işmiş ondan dolayı bekliyor şimdilik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.