Şimdi Ara

Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
672
Cevap
11
Favori
64.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
109 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AKN'yi kaldırın diyen devletin bu sözünün arkasında durması ve zam yapanların peşine düşmesi lazım.



    Ancak herhalde ekipler gözlerinin önündeki firmaları göremiyor herhalde hala basacak soğan satıcısı arıyorlar.



    Bu arada AKN kaldırılsın diye mücadele edenlerin yerine bize fahiş fiyat sunan ISS lere tepki göstermek çok daha mantıklı.
  • 100 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız tarifesi 81 tl.

    19 saat 100 Mbps sınırsız , 5 saat 25 Mbps sınırsız.

    Bence tarife gayet uygun alınabilir.
  • Ilk akn duzenlemesi kullanicilarin gercekten avantajina oldu. Eskiden akn sonrasi hiz 3 mbite dusersen buna bir limit getirdiler, fiyatlar biraz yukseldi ama getirisine gore kullanicilar daha avantajli duruma geldi.



    Ama akn’nin tamamen kalkmasi cogunlugun dezavantajina oldu. Bir kere akn kalkacak ve fiyatlar ayni kalacak demek her ne kadar istesek de turkiye gercekleri ile pek ortusmuyor. Oyle olsa bastan akn isini neden cikarsin bu servis saglayicilar.



    Su anda internete girip somuren kisi de, aksamdan aksama netflix acip internete giren kisi de ayni parayi oduyor ve daha fazla para oduyor. Benim tarifem 25 mbit 75 gb aknli kablonet, 75 gb sonrasi hizim 8 mbitte dusuyor. Her durumda ihtiyacimi goruyor ve gereksiz yere sinirsiz parasi vermiyorum. Simdi kablonet 7-12 saatleri arasi hiz dususu uyguluyor paketlere ki bu saatler hafta ici ben sadece bu saatler aradinda kullaniyorum interneti. Yani ya gidip kotali tarifeye gececegim ve eskiden odemedigim kota asim ucreti cikacak cebinden, ya da aks midir nedir benim internet kullanacagim saatlerde hiz dusumune ugrayip devam edecegim. Ihtiyacim oldugu vakitte ihtiyacim oldugu kadar kullanamiyorum bu sistemle. Ben neden interneti somuren adam kadar para odeyeyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Demin yaptığım hız testi. Speedtest genelde 98Mbps civarı buluyor hep fakat indirme servislerinde 120Mbps görüyorum.

    Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı
  • Benim eski paketim 25 mbps 250 gb aknli üst paket tv sinema kanalları 76.5 lira ödüyordum. şimdi mevcut müşteriye özel 100 güldüren kampanyadan 100 mbps akıllı sınırsıza geçmek istedim ama onun fiyatı 75.99 olduğundan fiyat düştüğünden taahhütümü yenilemiyor sistem mevcut müşteri olmadan 80.90 liraya yapın dedim onuda yapamadı kaldım 24 mbps ile :(

    Edit: mh dedi pahali tarife sectim onada gecirmedi, sistemsel problem var biz kaydinizi acalim size donerler dediler 2 gun sonra aradilar. Sagolsun 75.99 olan 100 mbps akilli sinirsiza gecirdi dedim hocam 2007 den beri musterinizim bi zahmet 50 kurusunda lafini etmeyin 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneskaanb -- 4 Ocak 2019; 20:11:15 >
  • Bu arada bölgede bir upload çalışması yapıldı geçenlerde...

    Sabit 120Mbps aldım 2013'den beri fakat upload 2Mbps daha arttı.

    Nisan ayından bir kare...

    Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı
  • şunu bile beğenmiyorlar yahu. 24 saat anında canlı destek, söyledikleri hızı birebir sağlama (100 mbps diyorsa tam 100 mbps) kopma kesinti yok. başkaları 6 mbps'e 80 lira fiyat çeker, kablonet 100 - 24 mbps hıza 76 lira fiyat vermiş buna bile ağlayan, neredeyse kablonete sövecek olanlar var. deveye diken yaranıyor gerçekten.
  • Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Kaynak olmaması

    Troll bir konu olarak düşünmüştür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironblood kullanıcısına yanıt
    quote:

    Ama akn’nin tamamen kalkmasi cogunlugun dezavantajina oldu. Bir kere akn kalkacak ve fiyatlar ayni kalacak demek her ne kadar istesek de turkiye gercekleri ile pek ortusmuyor. Oyle olsa bastan akn isini neden cikarsin bu servis saglayicilar.


    En doğrusunu onlar mı bilir? AKN işi en az yatırımla en çok kazanç sağlamak için uygulandı ve o düzenden vazgeçmemek için hala çırpınıyorlar. Turkcell'in 25 Mbps AKK'siz tarifesinde indirime gittiğini de muhtemelen görmemişsiniz.
  • BTK denen adi kurum için hazırlanmış bir video...



    Ayrıca bu ülkede yaşamamak için sadece 1 NEDEN, aşağıdaki ibretlik bir fotoğraftır.

    İsteyen istediği yere mesajımı şikayet edebilir. Bir sürü süren davam var ve genellikle çoğuda düşüyor.

    Avantajlı Kablonet 2019 Akıllı Sınırsız Tarifeleri Açıklandı




  • Aknli tarifede olup kota bitiren ve hızı düşmeyen varmı arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne şimdi zam gelecekse niye böyle bişey yapiyolar eskisi kalsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    En doğrusu yorumunuzu anlamadım, firmalar parasına bakar kamu icin dogru ya da yanlisi kendi reputasyonlarini etkilemedigi muddetce dusunmez. Akn kalkis karari alinirken devlet kural belirlemedi, fiyatlar artacakti ve artti. Bu gunden sonra da mudahale etmezse boyle devam eder.



    Superonline ne kadar yapti bilmiyorum yalniz dijital kablo tv hizmeti dahil 53 TL’ye 24 mbit 75 Gb akn’li tarife kullaniyorum. Bu hizi bu fiyatlara alabilirsem okeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gozcelik

    Hadi inşallah diyeyim de, bu konudaki yaptırımınız nedir? Neden ilgililer sizi dikkate alsın? "Yoksa hiç birimiz internet kullanmayız" deme gibi bir kozumuz yok ki. Hadi diyelim böyle bir karar aldık, bir çok kişi zaten 24 ay söz vererek giriyor sisteme. Bunun cezasını ödeyerek sistemden çıkacağını sanmıyorum.
    Bahsettiğim durum sizin emeğinizi hor görmek değildi. Elbette bir mücadele vermişsinizdir bir emek harcamışsınızdır. Ama bu değişiklik sadece servis sağlayıcılara ve zaten sınırız paket satın alanlara yaradı. Şu durumda gerçekten karşı taraf üzerinde bir etki kurulmuş olduğuna inanmak güç.
    Fiyatlar konusundaki sorunu çözebilirsek gayet iyi bir durumda olacağız. Karşı tarafın elinin ayağının birbirine dolanması, türlü türlü oyunlar peşinde olması bile etki kurulduğunun bir göstergesidir. Tüketici bilinçli olursa elinde en büyük güç var demektir. İSS'ler de bilinçli tüketicinin artmasını hiçbir zaman istemez. Biz de bilinçli tüketici sayısını artırmaya, farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Gerisi kendiliğinden geliyor.




  • ironblood kullanıcısına yanıt
    ''Öyle olsa baştan AKN işini neden çıkarsınlar'' demenize ithafen söylemiştim. BTK müdahale etmek zorunda, böyle devam edemez.
  • akn tamamen kalktı arkadaşlar hızı düşenler hemen arasın 75 gb akn var(dı) 80 gb download yaptım musluktaki internette hala azalma yok

    şu akıllı sınırsızdaki fahiş hız düşüşlerini düzenlemeleri lazım yarı yarıya düşmeli ki bizde geçelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 2 Ocak 2019; 19:33:9 >
  • eneskaanb E kullanıcısına yanıt
    anaa bende kaldım o zaman 50mbit/100gb akn'li de,85 lira o da,fiyat olarak düşüğe geçemiyoruz evet var sözleşmede :/
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Umuyorum mudahale ederler. Cimerden de yazdim insallah dikkate alinir. Yoksa iki sene ne yapti bu issler merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Umuyorum fiyat olayı da çözülür... O zaman dediğiniz gibi daha iyi durumda oluruz ve bu emekler bir anlam kazanmış olur.
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Yok dostum frekansı tutturamadık seninle. Ya sen beni ya ben seni yanlış anlıyoruz.

    1- Ben var olan AKN kötü demedim. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkürler elbette. Keşke bu son durumda da AKN fiyatına sınırsız alabilseydik. Ben bu noktada emek gösterenlere değil bizi salak yerine koyan firmalara kızıyorum. Bir de şu an ki durumun bir önceki AKN'ye göre -bazı kullanıcılar için- iyi olmadığını söylüyorum.

    2-50GB dar boğaz yaratır demedim ki ben?? Network hakkında yeterince bilgim var merak etmeyin:) Ben burada pazarlamadan ve satıştan bahsediyorum. Yeni sistemde kişiye normale göre daha ucuz internet satın alma yolu kapanmış oldu. Ondan bahsediyorum. Otobüs kartı gibi düşünün. Aylık paso alırsanız 40 binişlik ödersiniz, fazladan bindikleriniz yanınıza kar kalır. Ama bir yandan 5 binişlik ya da tek binişlik bilet de satılmalı. Şu an sanki belediye tek binişlik biletleri kaldırmış da herkes paso alsın demiş gibi oldu. Ayda 10 kez otobüse binecekler hiç yoktan paso alıyorlar.

    3. kullanımlarım bana özeldir. Konu bu değil ki. Babam evinde sadece facebook'a giriyor ara sırada türkü dinliyor. 10GB'ı bile geçmiyordur. Şimdi seninle aynı parayı mı ödesin? Ya da artık 6Mbps ile mi bağlansın? Konu bu.




  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.