Şimdi Ara

Avea HerYöne Sınırsız tarifeli hattımı KAPATTI! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
7.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mustafa_(87)


    quote:

    Orjinalden alıntı: tksharmely

    Arkadaşlar Tüketici Mahkemesine gittim fakat elinizde delil olmadığı için dava açamayız, fatura çıktıktan sonra dava açalım dediler. Faturam 26 Nisanda çıkacak. Sizce ne yapmalıyım? Fatura çıkmadan dava açılmıyor mu?

    şu aşamada elinde bir delil olmadığı için bir şey yapamazsın faturayı beklemeni öneririm


    Çok sağol @mustafa_(87) Yardımların ve önerilerin için. Daha önce böyle bir olay başıma hiç gelmemişti. Umarım tüketici mahkemesine başvurmak işe yarar.
  • her an dava acabılırsın ıstedıgın usule gore ama sen mahkemeden once tuketıcı heyetıne gıt kardesım sanırım 2000 tl ye kadar baglayıcılıgı vardı hem cok cabuk karar alıyorlar hemde mahkeme kadar teferuatlı degıl ıslemlerAllahım ya dalgaya bak adamlar yarın cıkıp banada fct ye bagladı derse otekıne auc ye bagladın derse ne hak ıdda edecez ..Kurunun yanında yasta gıdıyor ..kapatırım mı ne yapım anlamadım da bence turkcellde bu konuda okadar sorunsuz degıl vodafone da abı bızım ınsana degerımız bukadar

    strese gırme kardes gozunu sevım kazayla hıc fct mıdır nedır ona hıc takılmadı dımı hat ? yada senın ıstemın dısı bole bırsey sozkonusu olmus olamaz dımı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tksharmely

    Arkadaşlar Tüketici Mahkemesine gittim fakat elinizde delil olmadığı için dava açamayız, fatura çıktıktan sonra dava açalım dediler. Faturam 26 Nisanda çıkacak. Sizce ne yapmalıyım? Fatura çıkmadan dava açılmıyor mu?


    Tüketici mahkemeleri çözer ama onlarıda dedikleri gibi delil lazım önce bi resmi olarak faturanı ve neden bu kadar ücret olduğunu sana yazılı olarak ispat etsinler kesinlikle yazılı olarak ta iste onlardan,
  • abı mahkeme kesınlıkle cozer ama heyetın 1750 ustune kadar baglayıcılıgı var ...her pazartesı toplanıyorlar ve cok hızlı karar alıyorlar !
  • arkadaşlar bu fct cihazı nedir neye yarar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kenanmorbulut

    her an dava acabılırsın ıstedıgın usule gore ama sen mahkemeden once tuketıcı heyetıne gıt kardesım sanırım 2000 tl ye kadar baglayıcılıgı vardı hem cok cabuk karar alıyorlar hemde mahkeme kadar teferuatlı degıl ıslemlerAllahım ya dalgaya bak adamlar yarın cıkıp banada fct ye bagladı derse otekıne auc ye bagladın derse ne hak ıdda edecez ..Kurunun yanında yasta gıdıyor ..kapatırım mı ne yapım anlamadım da bence turkcellde bu konuda okadar sorunsuz degıl vodafone da abı bızım ınsana degerımız bukadar

    strese gırme kardes gozunu sevım kazayla hıc fct mıdır nedır ona hıc takılmadı dımı hat ? yada senın ıstemın dısı bole bırsey sozkonusu olmus olamaz dımı




    Hattımı aldığım andan itibaren daima CREA MS2 telefonumda kullandım. Telefon kaç değil. IMEI numarası kayıtlı. Faturası, garantisi her şeyi var. Şimdiye kadar üstüne basarak sordum 1500 TL ceza gelecek mi diye, her defasında " O hayır, FCT kullananlara kesilen bir cezadır. " cevabını aldım. Her ne olduysa bugün cihazım FCT oldu.

    Mahkemeye gitmeden önce son kez müşteri hizmetlerini arayıp teyit etmek istedim. Mahkemeye gideceğim, eğer ki FCT cihazı söz konusu değilse gitmekten vazgeçeceğim dedim, sizi üst yetkiliye aktarmam gerekiyor dedi, 15 dk bekledim cevap gelmedi ben de kapattım.

    Yarın tekrar gidip araştırayım. Fatura çıkmadan şikayet dilekçesini verebilirsem daha iyi olacak gibi geliyor.




  • Fatura çıkmadığından ücrete itiraz edemezsin fakat hattının kapatılmasına itiraz edebilirsin.. Ama 1-2 gün daha bekle. Fatura çıktığında eğer yüksek bir ücretse ayrıca itiraz etmene gerek kalmaz toptan itiraz edersin :)
  • üstad bence senin fatrua bir gelsin ondan sonra mahkemeye başvur. ortada fol yok yumurta yok neyi ibraz edeceksin?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kocaog!u

    ARKADAŞLAR BURDA YAZILANLARI OKUDUKÇA ŞARTELLERİM ATTI VE DAYANAMAYIP AVEA'YA AŞAĞIDAKİ MESAJI ATTIM.
    ARKADAŞA YAPILAN HAREKET KENDİME YAPILMIŞ KADAR ZORUMA GİTTİ.

    AŞAĞIDAKİ LİNKTEN AVEAYA GÖRÜŞLERİNİZİ İLETEBİLİRSİNİZ.

    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bizeulasin/index.shtml


    _____________________________________________________________________________________________________________________________

    avea yetkililerinden ricam girip şu aşağıda linkini attığım yerdeki yorumları okumaları,

    iki adet avea hattım var sırf bu yaptıklarınıza tepki olsun diye ilk fırsatta numaralarımı taşıyacağım.

    lütfen ama lütfen aveadan yetkili bir kişi girip şu aşağıdaki linki incelesin.

    müşteri hizmetleri çalışanlarınıza da abonelerinizle nasıl konuşulması gerektiği hakkında biraz daha eğitim vermelisiniz. çünkü ben dahil herkes avea müşteri hizmetleri çalışanlarından şikayetçiyiz. bir sorun olduğu zaman aramaya çekinir duruma düştük neredeyse. insanı azarlar gibi konuşuyorlar. alternatifsiz değilsiniz bunu unutmayın, kaybeden siz olursunuz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_31113511/mpage_1/key_/tm.htm

    YAZDIĞIM MESAJA AVEANIN VERDİĞİ YANIT:

    Değerli Müşterimiz,

    Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

    Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü talep ve öneri büyük önem taşımaktadır.

    Müşterilerimizin ilgilerinden dolayı bazı zamanlarda Müşteri Hizmetleri’mizde geçici bir yoğunluk yaşanabilmektedir. Müşteri Temsilcileri tarafından en kısa sürede cevap verilmesine çalışılmaktadır.

    Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için, anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat, Avea hatlı cep telefonunuzdan 500’ü, sabit hatlardan ise 444 1 500’ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri’mize ulaşabilirsiniz.


    Saygılarımızla;
    AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.
    Müşteri Hizmetleri

    Lütfen bu maile "yanitla - reply" yolu ile cevap dönmeyiniz.





  • Çok güzel bir cevap olmuş cidden de. Her mail gönderene aynı cevap gidiyor.
    sikayetvar.com'a yazılan şikayet yorumları da hep aynı avea'nın. Şikayet numarasını değiştiriyorlar gerisi herkeste aynı.

    Bu hakaret gibi bir şey sanırım. Avea'nın bu yaptırımından benim çıkardığım anlam: " Senin için zaman ayırıp mailine cevap yazmaya değmez! "
  • gecen turkcellde sıkayette bulunmustum adamlar benı aramıs ulasamıyınca eve telgraf geldi :d

    cok sasırdım gercekten !

    ama sanırım yalnızca aveaya masus degıl ya bu sıkayetler turkcellde fılanda oluyor dur dımı :d
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kenanmorbulut

    gecen turkcellde sıkayette bulunmustum adamlar benı aramıs ulasamıyınca eve telgraf geldi :d

    cok sasırdım gercekten !

    ama sanırım yalnızca aveaya masus degıl ya bu sıkayetler turkcellde fılanda oluyor dur dımı :d





    bende turkcele mobivar ile ilgili şikayette bulunmuştum adamlar beni 3 kez aramışlar, telefonum kapalıydı. sonra da mail atmışlar sayın kocaoğlu aradık ulaşamadık diye. turkcell bu işi hakkıyla yapıyor kim ne derse desin
  • Evet 2 gün önce beni de aradılar...

    Bir isteğiniz,beklentiniz var mı diye...

    Turkcell hakikaten bu konuda çok iyi...
  • vodafonede kapsama alanı ile ilgili şikayette bulunuyorum adamlar beni direk teknik servisle görüştürüyorlar kapsama konusunda detaylı bilgi veriyorlar aveanın kurumsal anlamdaki kalitesizliği başına çok iş açar böyle giderse aveada bir muhattap bulmak çok zor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

    vodafonede kapsama alanı ile ilgili şikayette bulunuyorum adamlar beni direk teknik servisle görüştürüyorlar kapsama konusunda detaylı bilgi veriyorlar aveanın kurumsal anlamdaki kalitesizliği başına çok iş açar böyle giderse aveada bir muhattap bulmak çok zor


    Avea her zaman böyle

    Ancak Türkiye'nin en hızlı büyüyen operatörü..

    Müşteri bunlara çok bakmıyor malesef Mustafa..
  • Vallahi üzüldüm tksharmely, başına neler açtılar şunlara bak.
  • Turkcell'de şimdiye kadar Müşteri Hizmetleri anlamında hiç sorun yaşamadım. Ne zaman telefon açsam sorunum mutlaka çözülüyor. Müşteriyi haklı çıkartma prensibi içerisinde çalışıyorlar her zaman. Avea'da maalesef ki öyle değilmiş.
  • Saat 12:15'de Avea Müşteri hizmetlerinden Sevim hanım aradı. Dün sizi arayan Müşteri Hizmetleri yanlış bilgi vermiş, FCT cihazı kullanımı söz konusu değildir, 1500 TL ceza gelmeyecek, 66TL ücret dışında hiç bir ücret ödemeyeceksiniz dedi.
    Ben de dün tüketici mahkemesine şikayetimi bildirdim, gereken her şeyi de yapacağım dedim. Mırın kırın ettiler. Gerek yok falan diye. Şimdi faturayı beklemede kaldı son iş :)
  • kardesım olayın arkasını bırakma bence fct degılse senın hattını nıe kapasınlar ! ? benım sınırlerım de gerıldı yemın ederım

    bıde avea kalıte konusunda turkcell degıl doru ama onun kadarda kazancı hıc olmadı acıkcası !yavas yavas olacaktır bencede ama cesur kararlar verıp doru seylere vesıle oluyor en azından gozardı edılemıcek bısey

    alt yapı yı bırazdaha guvenılır hale getırse suan ben bır sıkıntı cekmedım ama her an olacak dıe korkmuyorda dıılım :d
  • Yarın tüketici hakları mahkemesine hattımı kapattıkları için, 10.000DK söyleyip de 3.000DK'da hattımı aramalara kapattıkları için ve hattımı iptal ederek numara taşıma hakkımı elimden aldıkları için şikayet edeceğim.

    Avea kendini geliştiren bir operatör ama Müşteri memnuniyeti adına sürekli gerileyen bir operatör olmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.