Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçımız | Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
7
Favori
20.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Assassin2016

    quote:

    Orijinalden alıntı: yorgun şair


    quote:

    Orijinalden alıntı: Assassin2016

    quote:

    Orijinalden alıntı: yorgun şair


    quote:

    Orijinalden alıntı: Assassin2016

    quote:

    Orijinalden alıntı: yorgun şair


    quote:

    Orijinalden alıntı: maho2306

    Bu gslilerdeki kıskançlık nasıl bir şey ya. Adamlar türkiye rekoru kırdılar gelen 4 giden 4 attı kendi çaplarında bizle dalga geçiyorlar. Ama nedenleri basit bunlara 3 tane kökleyen tsye 3 attık kendi sahalarında ezildikleri bursaya 3 attık, bunları sürekli 4 leyen arsenali elimizden kaçırdık hemde çok daha az parayla kurulmuş olan bir takımla bende olsam bende kıskanırdım ama bunlarınki kıskançlığın ötesinde kudurmak. Kudurun ulannn beter olun

    Gs nin tarihi bu yoldan ibaret değil ona bakarsan arsenel dan UEFA ve emirates cup aldik buradan ztk aldik hep olumsuzlari saymissin pljmlulari saysan kiskanan siz değileminim bjk ttaraftarı olur ki zaten o yüzden hep olumsuzlari sayiyorsunuz...gs bin 15 yol önce aldiği kupayi alabilmek içinhala cirpinip duruyorsunuz kkeşke bunlari da soyleseydin..

    Sizde BJK'nin olumsuzlukları saymışsınız şimdi ? Emirates Cup aldık diye övünen tek takımda siz olsanız gerek oldu olacak formaya armasınıda koydurun tam olsun. Hadi bizde Soma Turnuvası şampiyonu olduk onu analım yıllarca.

    Sizin gibi 15 yol değil "yıl" önce aldığı ve devamı gelememiş tek kupa ile övünüp papağan gibi aynı şeyi söyleyeceksek hiç kazanmayalım şu kupayı daha iyi, Allah yazdıysa bozsun.

    Dostum mobilden yazıyorum yani buna mi takiliyorsun devami gelememiş derken ? UEFA super kupayi real Madrid. İn elinden almadik mi ? Hadi bizim devami gelmedi,siz ve FB veya diğerleri hic baslayabildiniz mi peki ?

    Benimde mobilden yazdığım zamanlar oluyor da peşimdne atlı koşuyor gibi bir heyecanla yazmıyorum hiç bir zaman. Hadi Süper Kupa ile 2 etti, Avrupa'da kupayı bir kere alıp daha da alamamışlar arasına girdiniz. Türkiye'den bu kupalarda her sene başarı gösterecek bir takım yok maalesef. Bir kere kupa almak 1-2 sene ses getirir sonrasında hatırlayanı edeni olmaz yeniden yarı finaller çeyrek finaller gelmedikçe. Göteborg'da vaktinde 2 tane almıştı sizin kupadan şimdi Avrupa'da ne kadar biliniyor ?

    Otobusteydim vallla ne yapayim düzgün yazamadim çeyrek finalde daha gecen yollarda oynadik sonra juveli realli gruptan ciktik..gotemburg mu nedir son yollarda boyle basarilara imza attimi acaba ? Sadece bu sezon bu kadar berbattik...demmm o ki bu sezona bakip gs liler kisnaniyor fln demn çok doğru degil ...bence diğer takımlar gs te bakip kiskanmali ve boyle büyük başarılar yakalamalilar . .neyse konu sizin çok uzatmak istemiyrm basarilar

    Yorumlarınızdan belli ki sadece GS'nin +'ları alıyoruz diğerlerinin -'leri alıyoruz. Adını bile yazamadığınız Göteborg sizden daha başarılıdır Avrupa'da onların 2 tane UEFA Kupası var. Birisi 1982 birisi 1987'de ama şimdi dersiniz kaç sene önce ki kupaları bizimle mi kıyaslıyorsunuz diye, siz fi tarihindeki, 15 sene önceki kupayı geçen sene almış gibi öne atarsanız 30 yıl önceki kupalarda öne atılır. Eminim ki 10 yıl daha başka Türk takımı Avrupa'da kupa alamaz, o zamanda sizinkinin 25. yılı yani çeyrek asrı olmuş olur ama hâlâ övünürsünüz ee bizde UEFA Kupası var.

    Ne desem yok Süper Kupa, yok çeyrek final diyeceksiniz nasılsa. Yahu kupayı alıyorsunuz ondan sonra ortada doğru düzgün yok, arada bi gözüküp geri dönüyorsunuz bu mu başarı Allah aşkına ? Bu şuna benzer; lisenin deneme sınavlarında ortalama notlar alıp arada sırada bi derece yapıp yine ortalama notlarına dönünce eee ben vaktinde şunu bunu yaptım...

    Haci diyorum iste bizim UEFA kupamiz var derken aslında turk takimlaeinin halini de ortaya koyuyoruz çünkü bi başka takim cikip bizim de var diyemiyor sizin şuan almak için cabaladiginiz kupayi veya diğerlerinin biz 15 yol önce paket halinde aldik yani bu basaridir...bunu yapan başka türk takimi var mi ? Yok...senin de dediğin gibi uzun yollar da olmayacak heralde. Ama bunu yapan var...bak gs bu sezon berbat diyrm yani olumlu konusmuyrm gs ile ilgili bu sezon...keşke bir başka takim cikip alsa turkiyeden :) ama bu şuan için bile çok çok zor iken biz bunu 15 yol önce yaptik..ha 15 yol önce ha simdi.. Sonuçta bir türk takimi bunu yapti. .basari Türkiye de ki takımlar için ne zaman sürekli olmuşki ? Zaten bbaşka ligde de real,barca vesayre dişinda sürekli basari yok...o zaman gecen yil real dortmundan 4, barca munihten 4 yemisti ki o kadrolarla..futbol bu hicbir takim sürekli basari olamaz. Inter,Milan nerelerde simdi bir bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Atınç yerine Necip'in oynamasını tercih ederim, forvetleri Sturridge çok süratli Atınç'ın hızına yetişmesi imkansız. Her ne kadar Necip'in atılması ve penaltı yaptırma ihtimali daha yüksek olsa bile müdahaleleri yerinde ve Atınç'a göre daha hızlı. Tribünlerde de Doğu ve kale arkası biletleri bitmiş, sanırım 70 bine yakın kartal olimpiyatta olacak.
  • Ersan'ın ikinci maçta oynayamacak olması çok kötü oldu, bunu nitekim dünkü maçta da görmüş olduk. Rakiplerin hava toplarının hepsi Ersandan geriye döndü. Dünkü yenilgide suçlu aranacaksa Motta değil Bilictir. İlk yarıda Liverpoolun sag açığı Emre Can'ın aslında sağ bek değilde bir orta saha oyuncu olduğunu bilememesi ve Sakhonun tarafından açık bulamayan Gökhan Töreyi bu kanata sevk etmemesiydi. Normalde her lig maçında kanat değiştiren kanatlarımız bu maç yerli yerinde oynadı. Şundan eminim ki Gökhan Törenin karşısında Emre Can olsaydı ve Sosa 60.dkda oyundan çıkmasaydı Beşiktaş dün maçı gollü beraberlik veya galibiyetle tamamlardı. Sağlık olsun demekten başka şansımız yok. Motta ve Ersanın olmaması tur için sıkıntılı durum. Ersanın yerine yerden gelen toplarda oldukça zayıf olan Atınç oynayacak. Mottanın yerine kim çıkacağı ise tam bir muamma. Atibayı veya Uğur Boral solda oynayabilir. Atiba solda başlarsa Orta saha üstünlüğü Liverpoolun olacaktır. Sıkıntılı bir maç bizi bekliyor.

    Maça gidenlere çağrım. Bağırın Bağırın Bağırın. TAKIMI DESTEKLEYELİM SON ŞANS.




  • Serdar-Franco-Necip-Opare.

    İşimiz zor bakalım hayırlısı olsun ama şu Liverpool'u eleyemezsek çok üzülürüm. Liverpool'da hiçbişi yok... Tabiki geçen yıllara göre konuşuyorum. Elden kaçırmamak lazım ama bu savunma ile zor.
  • Galibiyet beklemiyordum doğrusu ama beraberliğin son 5 dk ta kaçmasına üzüldüm.
  • Brky1905 kullanıcısına yanıt
    sunu yazarak ne kattın konuya ben çözemedim ?

    şerefli akıllı bilinçli taraftar istiyoruz türk takımını yabancı takımlar karşısında destekleyecek 8-10 yaş zekasına sahip insan olmayı bilmeyen "şeyler" değil .
  • charisma10 C kullanıcısına yanıt
    gözüm zekanızdan şüphe ediyorum ya . Durmadan aynı şeyler pozisyonlar üzerinden laf atmalar . yapmayın şunu kendi takımını bilen insanlar olun gidin okuyun geçmişinizi neler yaptıklarınızı bir penaltı için 91 yıl konuşuyorsunuz aş artık şunu .

    az dürüst olsanız zaten o takımları desteklerken düşünürdünüz ya .

    hepsini geçtim konuyu kirletme git zekanda insanlarla tartış bunları burada liverpool maçı hakkında konuşuyoruz .
  • Arkadaslar istanbulda ki mac icin bilet satan var mı aranızda sadece batı da kalmışta bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • charisma10 C kullanıcısına yanıt
    Senin gibi ne kadar Bediktas dusmani varsa ALAYİNA MADEN SUYU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Beşiktaş çok iyi oynadı ama motta yaktı takımı. J.İbe her defasında geçti adamı. Mottayla oğuzhanla bu iş olmaz
  • Oyle ya da boyle turu geçmek için gol atmanız gerekir. Biz de 2. maç da 1-0'lık sonuca baglı olmaksızın gol atmamız lazım. O yuzden dun sonuc bizi uzmemeli. Aksine umutlandırmalı.

    Ersan ve Motta rovansta oynayamayacaklar. Motta'nın yerine İsmail, Ugur hatta Atiba bile oynayabilir. Ve emin olalım ki dun Motta'dan cok daha iyi oynayacaklardır.
    Ancak Ersan'ın yerine oynayacak olan Atınç veya Necip'in ful konsantre bir şekilde mucadele etmesi gerek. Aksi takdirde işimiz cok zor.

    Şimdiden Allah hepimize sabır versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wampir_s

    gözüm zekanızdan şüphe ediyorum ya . Durmadan aynı şeyler pozisyonlar üzerinden laf atmalar . yapmayın şunu kendi takımını bilen insanlar olun gidin okuyun geçmişinizi neler yaptıklarınızı bir penaltı için 91 yıl konuşuyorsunuz aş artık şunu .

    az dürüst olsanız zaten o takımları desteklerken düşünürdünüz ya .

    hepsini geçtim konuyu kirletme git zekanda insanlarla tartış bunları burada liverpool maçı hakkında konuşuyoruz .

    Durustlukten bahsetmek zekayi mi belli ediyor?sayenizde tum besiktaslilarin algilama problemi oldugunu dusunuyorum artik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BackLean

    Senin gibi ne kadar Bediktas dusmani varsa ALAYİNA MADEN SUYU

    Hicbir takima dusman degilim..Demioren gibi her takima esit mesafedeyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam balçovayla oynuyor gelmiş burada tatava yapıyor
  • Beşiktaş karambole 1 gol atabilseydi 1-1 bitseydi %30 olan şans %70'lere falan çıkardı hem Atınç oynayacağı için Sturridge bitiriciliği biraz daha iyi olan Emenike gibi olurdu Beşiktaş savunmasına karşı Balotelli oynasa da havadan iyi çekişme yaparlardı

    Avrupa'da sadece Beşiktaş ve Fener'i tutuyorum diğerleri ya şikeyi Türkiye'ye getirenler ya da 70 milyon desteklese de anca 1-2 puan alabilecek takımlar
  • Fenerbahceliyim ben..turkum oncelikle..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

    quote:

    Orijinalden alıntı: incrediblemann

    Beşiktaş liverpoolu bu gece


    quote:

    Orijinalden alıntı: Kairos .

    İntikam maçı olucak ne kadar olmayacak desenizde olucak . 9 tane tabi ki atamayız fakat zaten bu sene çok kötü giden Liverpool'u Avrupa'nın dışına itmek onlara büyük bir darbe olucaktır . Ama İnşallah 3-0 veya 4-1 gibi net skorlarla kazanırız hiç acımadan .


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cakirahmet

    Beşiktaş bu Liverpool'u haşat eder.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Psman

    İntikam almaya hazır mıyız bekle liverpool son 3 gün


    quote:

    Orijinalden alıntı: UltraFast

    O maci aldiktan sonra sana boyle gulecegim



    quote:

    Orijinalden alıntı: AmyLee<3

    1-2 alacağız.
    Saldır Beşiktaşım



    Ortada gülünecek ne var be dostum? Bu oyunla Beşkitaş'ın İstanbul'da turlayamayacağını falan mı düşünüyorsun?




  • ilk maç için ;
    beşiktaş ilk 45 dakika sürekli süratli başlayan liverpoolun hızını önce kesti ve sonra ayapa oynayarak çıkmaya çalıştı. bunda çoğu zaman başarılı da oldu. hatta demba ba nın kaçırdığı pozisyonda çok güzel 3-4 pas ard arda izledik. ama bunu sürekli hale getiremedi. özellikle ibe ile kendi sağından etkili olmaya çalıştı liverpool. ibe de ne ibeymiş be kardeşim bu yaşta bu hız teknik akıl...

    ikinci yarı için ;
    ikinci yarıda beşiktaş ilk yarıda yaptığı orta saha bütünlüğünü sağlayamadı. liverpollun hızına ayak uyduramadı. ileride de top tutamayınca tek taraflı bir 45 dakika izledik.
    yine ibe mottayı her pozisyonda geçti ve içe de katetederek tehlikeler yarattı. zaten balotelli ve sterlingin de girmsiyle ibre tamamen liverpoola döndü. bu bölümlerde iyi bir pektemek demba ba nın yerine ileride topu ayagında tutarak töre ve olcaya zaman kazandırabilirdi. olcay aşırı kötüydü.

    ikinci maç beşiktaş için daha zor geçecektir. skor bulmak zorunda olan beşiktaş hücuma çıktığında , ibe,stuuridge ya da sterling gibi hızlı adamlara önlem alamazsa kötü olur.
    akıllı ve sabırlı oynamak zorunda. ama şu bir gerçekki fizik güç olarak resmen ezdiler adamlar.




  • O değilde oyunun hakkı beraberlik diyorlar, özeti izledim liverpool un 8-9 pozisyonunu gösterdi bjk nin 2 tane vardı nasıl eşit oluyor bu anlamadım
  • bu arada takip eden bilir. liverpool son haftaların en formda takımı premier ligde.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.