Şimdi Ara

Avrupa Ligi 2. Tur İlk Maçımız | Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.371
Cevap
7
Favori
20.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İngilterede çatır çatır oynanmış ve mağlup olunmuş bi maç izlemek istiyosanız 2-3 sene önceki Manchester united, Galatasaray maçını izleyin , dün beşiktaşın oynadığı oyunu ne abarttınız ya adam gibi pozisyonları bile yok beşiktaşın bi dembabanın karşı karşıya atamadığı bide velinin kafa vuruşu var. Maç genel olarak sağ kanatta ve orta sahada geçti ve beşiktaş sağ kanattaki ıbe struddige yarışını böönn bön izledi, bide Beşiktaşlılar durumun ciddiyetine varın ha liverpool olimpiyatta ilk golü atarsa tur geçme şansınız %1e iner
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benbüdü

    İngilterede çatır çatır oynanmış ve mağlup olunmuş bi maç izlemek istiyosanız 2-3 sene önceki Manchester united, Galatasaray maçını izleyin , dün beşiktaşın oynadığı oyunu ne abarttınız ya adam gibi pozisyonları bile yok beşiktaşın bi dembabanın karşı karşıya atamadığı bide velinin kafa vuruşu var. Maç genel olarak sağ kanatta ve orta sahada geçti ve beşiktaş sağ kanattaki ıbe struddige yarışını böönn bön izledi, bide Beşiktaşlılar durumun ciddiyetine varın ha liverpool olimpiyatta ilk golü atarsa tur geçme şansınız %1e iner

    united ve liverpool deplasmanları çok iyiydi.
    tam tersine arsenal deplasmanımız ve chelsea deplasmanımız çok kötüydü.




  • aslında 84. dakikaya kadar iyiydi ama bi pislik çıkacağını herkes seziyordu. çünkü 2. yarıda beşiktaş adam akıllı oynamıyordu, hep baskıyı kabulleniyordu, atağa fazla izin veriyordu. bilic de zaten derbilerde gördüğümüz gibi büyük takımlarla yüzleşemiyor. mottayı ise koca maçta 1 kere gördük onda da penaltı oldu. sahaya 10 kişi çıksa mottanın yokluğu fark edilmezdi ama malca rakibe girdi. penaltı tartışılacak tarzda değil. umarım kendi evinde oynayacağı maçı penaltılara götürmez. Türkiyedeki takımlar en çok penaltı isteyen takımlar olmasına rağmen neredeyse en kötü penaltı kullanan oyunculara sahip :) kısaca evinde en az 2-0 kazanmalı aksi takdirde zaten penaltıda kaybeder.
  • Gece Demba Ba'nın kaçırdığı golü hatırlayıp durdum. Adamlar alda at diye pas bile verdi bir ara :D Keşke karşı karşıyayı atsaydı da yenilceğimiz varsa yenilseydik, veya penaltıdan gol yemeyip düzgün bi gol yeseydik diye üzülüyorum
  • Bjk eler liverpoolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar
    Pedro
    Motta
    ismail

    takımda yeri yok.

    Veli
    olcay
    atiba

    yedekte duracak oyuncular

    Biliçin olcay ısrarına artık anlam veremiyorum. Kerimi çok geç oyuna aldı. Her maçta olay ortada olcayla olmuyo formsuz yeteneksiz. Dün çıkmadan önceki yaptığı hareketler komedi filmi gibiydi. saç baş yoldurttu.

    Veli 70 den sonra çıkıp tolgay alınmalıydı.
    55'ten sonra olcay çıkmalı kerim girmeliydi.

    Serdar kurtuluş yerine opare kesinlikle 2. maç oynamalı. Serdar inanılmaz hantal.
  • Fatihcok F kullanıcısına yanıt
    Bence Serdar dün beklentilerin üstünde mücadele etti Atibasız orta saha olmaz ve Olcayın bir süre oynatılmaması gerekiyor bu işler maçtan önce Liverpool sokaklarında 3lü çektirmeye benzemez dün ciddi anlamda çok kötüydü.
  • pektemek neden yoktu
    dün sanki kulübede gördüm. ileride ayağında demba ba dan iyi top tutardı ayağında
  • http://cc.cc/2x4p

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ne kadar elestirilmis besiktas. Kendimizi dev aynasında gormeyi bırakalım. Takımlarımızın kalibresi belli.
    Beşiktas iyide oynadı o kadroyla ondan daha iyisini yapamassınız. Kaldıki keske kaybettigimiz macları boyle oynayıpta kaybetsek.
  • Liverpool'u eleriz biz liverpool böyle oynarsa tabi bizde Biraz daha iyi oynadıkmı olur bu iş
  • Ins. Elersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesin alıcaz bakın görün tur bizim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oranya

    Beyler neden biz dün ingilterede maç yapmamıza ragmen pazar oynuyoruz da, fener pazartesi oynuyor?
    pazartesi havalar yumuşuyor mü ıstanbulda?

    Hani fenerasyon bizi şampiyon yapacak ya(!) Neden o halde fenev hafta içi maç yapmamış olmasına rağmen bizden sonra oynuyor? Var mı açıklaması olan? Nasıl destekliyormuş(!) Bizi bu federasyon?

    Pazartesi oynasak persembe nasil oyniycaz pazar tam gunu bence ctesi erken pzt gec olur pazar en iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3K4NS1Z

    kesin alıcaz bakın görün tur bizim

    Ya Ya
  • Fatihcok F kullanıcısına yanıt
    bu izlediğiniz ikinci futbol maçı mıydı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swat_cwp kullanıcısına yanıt
    Uefa sevdasına ligten geri düşmemek lazim, o yüzden pazartesi tam günüydü bence..
    ama gerçekten olması gereken malum takımin maçları bütün sezon ertelendigi gibi bizimde ertelenmesiydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erteleme talebine TFF olumsuz cevap veriyor. Neden Beşiktaş Türkiye'nin takımı değil mi. Ayrıca erteleme olsa gs'li ve fb'li taraftarların %70i bu ertelemeye itiraz edeceklerini düşünmüyorum. Aynı durumda onlar olsa açıkcası ben sesimi çıkarmam çünkü Türk takımları ve Avrupa'da kendilerini temsil etmiyorlar bizi temsil ediyorlar ve sıradan bir grup maçı değil. Neyse umarım Pazar günü es es karşısında sakatlık olmadan maçı atlatırız.
  • Diğer maçta gol yemememiz lazım
  • Vala ben bjkliyim ama kotu oynadio, arsenala karsi oynadigimizin %30 unu bile oynamadik,2. Yarida korkak davrandik, ve cok pas hatasi yaptk, topu aldigimizda hucuma cikaramadik, orta sahanin orda debelendik durduk, bana kalirsa penalti dogruydu,hele de %50 penalti yuzdesi olan hakem buna penalyi vermezse hicbiseye vermez, hatali olan bizim adamdi , rakibin o nokta da kaleye vuramayacagi direk bir risk olusturamayacagi asikar kaldi ki kaleye arkasi donukdu en fazla kanada pas atardi, olcay scti Resmen .heyacanmi yapti anlamadim, dembaba takima artik hucume cikin diye kendini yirtti, tore guzeldi ,ama besiktasta orta atilinca kafaya giren az,quaresma zamaninda da byleydi, ama hava topuna giren olunca direk gol atiyoruz ,o su bu vs vs ,onlar bni ilgilendirmez , gs fb ve tum anadolu takimlarina tsekkurler buyuk onurlu ve erdemli davranis sergiliyirlar ,gercekten alinlarindan opesim geliyo,carsi sagolsun sanki evimizde gibiydik ,liverpoollular bizi izliyodubenim su an tek duam turkiyenin bayraginin dalgalanmasi ve besiktasimin yenmesi ,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.