Şimdi Ara

Avrupa Ligi | FENERBAHÇE - Feyenoord | 29.09.2016 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Devre arasında Mario Gomez'i kesin olarak almamız lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirfb81 K kullanıcısına yanıt
    Rovesatadan sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Hayırdır niye

    Adam mı kalmadı?



    Bu arada Ozan istediğinde ve doğru çalıştırıldığında neler yapabildiğini göstermeye başladı. Dünün en iyisi Ozan'dır.

    Not: Ozan Salih Uçan'dan 1 yaş küçük, bilmeyenleriniz vardır elbet.
  • Cidden adamların kaç maçlık serilerini bozduk inanamıyorum. Ayrıca güzel maç oldu her iki takımı da tebrik etmek lazım.
  • Ya arkadaş bir adamda topu kontrol edip sakin sakin arkadaşıma vereyim demezmi ikinci yarı ?
    Topal , Souza....Arkadaş sizin vazifeniz bu ya...Gelene dan dun, yakınındaki adama tek top yapamamak filan bunları bir düşünün...

    Rakip geliyor, topu alan ya rakibe ya dağa taşa...Şu topu stop et, oyunu bir soğutun, al ver yapın...İleri rastgele vurunca sanırsın Salı Pazarı na gidiyor top...Adamlar 3 sn sonra geri geliyor...

    Topal, HAK, Souza, Emenike, Ozan...Bu oyunculara acil futbol zekası yüklemesi yapılması lazım....Hele HAK a ağır program uygulanmalı...Tacı bile rakibe atacak kadar futbol zekasından yoksun bir arkadaşımız
  • Bazıları eleştirmiş yok takım çok iyi değil diye. Zaten bizde biliyoruz takımın çok iyi olmadığını fakat iyi olma yönünde ilerliyor ve çaba sarfediyorlar.

    Hoca bu sistemi kuralı daha 2-3 maç geçti ve kendisinin alınmasını istediği oyunculardan alınan sadece Lens. İstediği orta saha oyuncusu da alınmış olsa belki şuan kalite anlamında orta sahadaki eksiklik kapanmış olacaktı.

    Hoca şuan takıma ileri çıkmayı öğretiyor, bu sorun aşıldıktan pas oyunuda gelişecektir. Devre arasına kadar sistem oturmuş olacaktır ve kondisyon anlamında sıkıntı kalmayacaktır. Devre arasında Rvp, Fernandao, Atıf gidici duruyor onlardan gelecek parayla orta saha ve forvet alınmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kakà


    quote:

    Orijinalden alıntı: #define

    Advocaat büyük adam. Takıma iki tane isteği dahilinde transfer yapıldı, Lens müthiş çıktı öyle böyle değil. Sow da kendini bulacak inşallah.

    Takımın üzerinde kurduğu otorite de takdire sayan. Hakedene formayi veriyor ve kesilmesi gerekeni kesiyor. Bence hocalığı birakmazsa Fenerde uzun yillar kalırsa ikinci Zico'muz olur.

    Sow u hoca değil yönetim aldı

    Hoca'nın Sunderland'deyken Sow'u bizden istediğini biliyoruz. Bence bu işte hocanın da en azından onayı vardır.

    Ha yoksa, dediğin gibiyse eğer, bu yaptığı transferdeki başarı oranını %100'e çıkarır.




  • Çok zor bir maçtı, aynı zamanda bir o kadar da gergindi de... İki takımı da tebrik ederim. Çok mücadele ettiler, başa baş bir oyun ortaya konuldu. Fenerbahçe'miz, Avrupa karnesinde devirdiklerine bir dünya devini daha ekledi. Ancak bu takım Hollanda'da bizi rahatlıkla yenebilir. Umarım o zaman şans bizim yanımızda olur. Bu arada Feyenoord, Benfica'dan da Kiev'den de çok güçlü bir takım. Çok zor kura çekmişiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

    Maç sonunda souza kendini attı ya yere nefes nefese

    Tamam aga bu takım olur dedim

    Pas ve ortaya da sprintleri var golü düşünerek.
    Herkes çok istekliydi.
    Şu orta sahaya Aatıfı monte etsek nasıl olur acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'yi bu sezon ilk defa izledim (onu da 45 dakika ilk yarı seyredebildim).

    Yerden yere vurduğunuz takım bu muydu Fena oynamıyorsunuz. Niye bu kadar çok eleştiri var anlamadım. İlk yarı adına konuşabilirim; oyunun hakimi bir Fenerbahçe vardı. Çok çok pozisyon belki yoktu ama biraz düz bir orta saha kurgusu vardı ki o orta saha kurgusuyla da devamlı pozisyona girebilen bir takım beklemiyordum zaten. Yeterli pozisyon, yeterli mücadele mevcuttu. Sonuç olarak da 3 puan alındı.
  • Herşey bir yana, birisi bu takıma nasıl zaman geçilir öğretmiş. Lens sakatım diye kafadan 5 dk çaldı. Gerek serbest vuruşlar, gerekse taçlar da çok iyi zaman çaldık. +4 de şaşırdım açıkcası +6 +7 olacak sanıyordum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: citra

    Takıma resmen ruh gelmiş ya. Lens sanki 40 yıllık Fenerli gibi oynuyor. Herifin bacağını eline verdi yine gitti 3 kişi çalımlayıp pozisyona girdi.

    Sow yok gibi bişeydi maçın tek beğenmediğim adamı diyebilirim.

    Wiel gözünü seviyim şu topu bi çizgiden sür hücuma çık. Etliye sütlüye karışmadan oynamakla olmaz. Defansı sağlamdı bugün ama yerine Şener oynamalı bence.

    Kjaer: Sen bitanesin.

    Emenike: Hala kafa çalışmıyor ama kişilik olarak düzelmiş mücadele ediyor.

    Ortasaha üçlüsünü bu kadar efektif kullanması Dick için gerçekten ciddi bir artı puan. 3 önliberoyu öne salınca inanılmaz bir baskı oluşuyor. Beğenmediğimiz Josef bile aslan kesildi.

    Diyecek bişey yok tecrübe farkı. Teşekkürler Dick hoca.


    Skrteli unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dunki macta RVP 5-10dk kostu yoruldu artik gitmesinin vakti geldi bence, ilk geldiginde de diyorduk acilmadi kimse adama pas atmiyor falan ayagina top gelmiyor gs li bjk li arkadaslar adam ölmüs diyordu he he diyip gecistiriyorduk harbi de dedikleri gibi cikti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tamam çok iyi oynadık ,müthiş mücadele ettik gercekten taraftarla barıştı birnevi takım . Ama bakıyorumda inanamiyorum Feyenoordu yendik , barcelona taktiği oynadık , Allahım bu Fenerbahçe mi tarzında yorumlar var . Bu takım kesinlikle kadro bakımından En iyi Fenerbahçe sıralamasında ilk 10 à girmez ama , bu farkı bu mücadele ile kapatabilir ama bunu ne kadar kaldirir takım onu bilmiyorum bilhassa orta sahada revizyon adına oyuncumuz yok . Onun dışında Lens Son yillarda izlediğim en iyi en güçlü en akıllı oyuncumuz direk kaleye gidiyor ve yıkılmiyor. Emenikeylede uyumu sağladı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asindetik3.3

    Arkadaşlar tamam çok iyi oynadık ,müthiş mücadele ettik gercekten taraftarla barıştı birnevi takım . Ama bakıyorumda inanamiyorum Feyenoordu yendik , barcelona taktiği oynadık , Allahım bu Fenerbahçe mi tarzında yorumlar var . Bu takım kesinlikle kadro bakımından En iyi Fenerbahçe sıralamasında ilk 10 à girmez ama , bu farkı bu mücadele ile kapatabilir ama bunu ne kadar kaldirir takım onu bilmiyorum bilhassa orta sahada revizyon adına oyuncumuz yok . Onun dışında Lens Son yillarda izlediğim en iyi en güçlü en akıllı oyuncumuz direk kaleye gidiyor ve yıkılmiyor. Emenikeylede uyumu sağladı

    şöyle açıklayayım. barcelona tarzı oynadık diyen net bir şekilde futboldan anlamıyordur. hiç alakası yok. "bu fenerbahçe mi" denmesinin sebebi de bana kalırsa takımın hırslı ve baskılı oynaması. geçen sene ruhsuz saçma sapan bir takım izliyorduk resmen çağ atladı takım bu konuda. şunu da ekleyeyim lensin sadece bu maçta +1 asist ve golü vardı şanssızlık olmasa. gaziantep maçı ve kasımpaşa maçında da öyle




  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Ben lensi anlamadım bu adam böyle oynuyormuyduda sunderlend den yollandı , cok cok iyı takıma hırs veren oyuncudà o . SoWu begenmeyenler var dün oda fizik yetersizligine rağmen çok pres yaptı çok koştu . Ayrıca Josef geldigi günden beri doğru taktikle nasıl bir kapasitesi olduğunu gösterdi . Zaten Fenerbahçe'ye gelmeden önce Atletico madrid ve Vlencidan teklifler vardı . Onun haricinde stocha şans verilmesi lazım ,hiç değilse tarafların görmesi lazım bir maçta olsa bu kadar iyi başlayıp neden yok . Şu kadro içinde atifin olmaması da cok sacma geliyor bana . Van der wiel çok standart böyle giderse şener alır . Son olarak bu Barça futbolu değil , kaos futbolu Fenerbahçenin herzaman başarılı olduğunu taraftarın en sevdiği tür :)) Milli takımımız da en başarılı ylıların kaos futboluyla elde etmiştir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler Fenerbahçe. Bir ara biz de olduğu gibi uzun süre 1-0 devam edince korkmadım da değil. Neyse ki 3 puanı aldınız.
  • bir aralar rvp daha takıma uyum sağlayamadı fiziği iyileşsin o zaman görürsünüz diyenlerde vardı allahtan onlarda bitmiş artık.Yazın rvp'ye çöp diyince çok tepki alıyordum.Şimdi belli oldu ne olduğu.
  • asıl oyuna neden stoch sokulmuyor son 2 maçtır anlamıyorum
  • Fenerbahçemiz dün gece çok iyi futbol oynamadı
    Sadece çok iyi mücadele ettiler
    İyi futbol iyi futbolcularla oynanır mehmet topal gibi
    Topa dan dun vuranlarla hasan ali gibi titrek futbolcularla
    Oynanmaz
    Bu kadroya devre arası ayağı topa yatkın bir beyin alınmalı
    Yoksa bu senede bi cacık olmayacak bu takından
    Yinede tebriklr Fenerbahçeme

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.