Şimdi Ara

Avrupa Ligi | FENERBAHÇE - Feyenoord | 29.09.2016 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
2
Favori
5.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: man utd

    Ekim Ayının Zorlu Kupa Maçları:



    Fenerbahçe - Manchester United

    Beşiktaş - Napoli

    Galatasaray - Dersimspor😂😂

    Len gülmekten begen butonunu tıklayacam, mausu bile tutturamadım tıklamak için o derece.:)
  • Rakibin sol beki niye ıslıklandı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bu staddaki taraftara ne oldu son yıllarda neden adam akıllı o eski coşkulu tezahüratlar yok? Yapılan tezahüratlar çoşku vermek motive etmek yerine sadece geriyor. Maç başlarken stad yıkılırdı eskiden sırf o durum bile 1-0 önde başlamış gibi avantaj sağlardı. Artık kadıköydeki maçlar bildiğin işkence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben volkan ile hakı bunca zaman eleştirdim ama dünkü performanslarını çok beğendim. Hep böyle görürüz umarım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    asıl oyuna neden stoch sokulmuyor son 2 maçtır anlamıyorum

    Hocam Antep maçını izlemedim onu bilemem ama dünkü maçla ilgili söylemek istiyorum;

    Bence Stoch'un oyuna alınmaması bir nevi doğru bir karar. Herkes Sow'u eleştiriyor ben de beğenmedim bana göre de belki takımın en etkisizlerinden biriydi ama şu var özellikle bunu anlamak için ilk yarıda bir pozisyon vardı onu izlemek bile yeterli. Pozisyon şuydu; Sow, Emenike ile beraber defansa, sağ bek pozisyonunun olduğu yere kadar gelip topu almaya çalışıyor, pres yapıyordu. Bu bile aslında bu maçta neden Stoch yerine Sow'un tercih edildiğinin göstergesidir. Yani biraz klişe olacak ama Stoch bu özellikte bir oyuncu değil. Pres yapmaz, defansa sürekli gelip katkıda bulunmaz. Evet defansif katkıları eskiye nazaran bu sezon biraz daha iyi gibi izlediğim kadarıyla yani defanstan top alıp oyun kurabiliyor ama yine de böyle önemli bir Avrupa maçında Sow gibi garanti birisi daha iyi tercihtir. Ayrıca rakip 90 dakika boyunca bizim hata yapmamızı bekledi. Stoch hücumda Sow'dan çok daha iyi olabilir ama savunma veya atağa çıkarken hata yapma potansiyeli de epey fazla bir oyuncu. Geçmişte Stoch'un kaptırdığı toplar yüzünden yediğimiz golleri veya tehlikeli pozisyonları hatırlıyorum.

    Ayrıca dediğim gibi Avrupa maçlarında da defansif oyun plânı da çok önemlidir. Bilmem fark eden oldu mu ben dün akşam Fenerbahçe'yi izlerken kendi kendime "tam bir avrupai oyun sergiliyoruz" demiştim. Yani çok dengeli bir oyun oynadık Avrupa maçlarında olması gerektiği gibiydik.




  • fenerbahçe avrupa liginde kesinlikle finale kadar gider.
    ligimizde de son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi içinde olur.

    ilk haftalarda beğenilmeyen bu takım ülkemizdeki en iyi kadroya sahip. hocaya zaman tanınması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Birde bu staddaki taraftara ne oldu son yıllarda neden adam akıllı o eski coşkulu tezahüratlar yok? Yapılan tezahüratlar çoşku vermek motive etmek yerine sadece geriyor. Maç başlarken stad yıkılırdı eskiden sırf o durum bile 1-0 önde başlamış gibi avantaj sağlardı. Artık kadıköydeki maçlar bildiğin işkence.

    Çok uzağa gitme daha 2 3 ay önce GFB stada giremesin diye basket maçının biletleri yönetim tarafından satın alınıp AGFB'ye dağıtıldı bunun üzerine Okul Açık ve GFB stada gitmeme kararı aldılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    Rakibin sol beki niye ıslıklandı?

    Sol stoper


    Topsuz alanda emenükeye omuz ya da dirsek attı yanlış görmediysem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    O tip bi olaydan haberim yok ama sonuçta stadda taraftar var ve uzun zamandır ritimli tezahüratlar neredeyse hiç yapılmıyor. Bazen acaba kadın taraftarlar mı çoğunlukta diye düşünüyorum. Sürekli kuru bi gürültü var ya da anlamsız sloganlar. Eski tribünleri ve atmosferi özledim. Kadıköy her maç karnaval havasında olurdu şimdilerde sanki zirveye değil de kümede kalmaya oynuyormuşuz gibi bir hava var. Bjk Gs maçında Gs 2-0 öndeyken bile bjk tribünleri stadı inletiyordu ve sonuçta 2-2 oldu. Bizde bir avuç bursa taraftarı koskoca stadı bastırdı resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    O tip bi olaydan haberim yok ama sonuçta stadda taraftar var ve uzun zamandır ritimli tezahüratlar neredeyse hiç yapılmıyor. Bazen acaba kadın taraftarlar mı çoğunlukta diye düşünüyorum. Sürekli kuru bi gürültü var ya da anlamsız sloganlar. Eski tribünleri ve atmosferi özledim. Kadıköy her maç karnaval havasında olurdu şimdilerde sanki zirveye değil de kümede kalmaya oynuyormuşuz gibi bir hava var. Bjk Gs maçında Gs 2-0 öndeyken bile bjk tribünleri stadı inletiyordu ve sonuçta 2-2 oldu. Bizde bir avuç bursa taraftarı koskoca stadı bastırdı resmen.

    usta o istediğin tarz tezahüratları zaten stada gitmeyen Okul Açık ve GFB yapıyordu.
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    O olay ne peki Aziz i protesto ettikleri için mi yönetim istemiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

    O olay ne peki Aziz i protesto ettikleri için mi yönetim istemiyor?

    Evet hocam
  • böyle oynasınlar canımı yesinler.
    yine dolduralım tribünleri.
    mücadele etmeyen koşmayan adamımız yoktu.
    ne oluyorsa Bjk- Gs maçı olsun, bizim maç olsun ingiltere liginde bile böyle güzel maçlar oynanmıyor.
    nazar değmesin.
  • Arkadaşlar merhaba. Herşeyden önce 2 yıl önceki hırs koşma istegi ve kazanma güdüsü gelmiş takıma. Geçen yıl son 8 maçta bu kaybolduğu için şampiyon olamadık. Bu kadroyla yüzde yüz yapılacak en iyisini yapmaya çalışarak oynuyor ilk 11. kısacası ne var ne yok vererek oynuyorlar. Hicbirşey bulamadıysanız bile hırs ve mücadeleden kopmadan 95 dakika boyunca koştuklarına artı puan veririm şükrederim... Karşınızda Feyenord var. ilk macında manchesteri bile yenmiş olan liginde namalup lider bir takım.... Şampiyonlar liginde Beşiktaşın çektiği kuradan zor kuradayız. bunu unutmayın. Bu halde bile ligin flaş takımı diye söylenen bjk nin hali ve Fenerbahcenin durumu ortadadır.

    Hoca ruh getirdi evet. 55. dakikada hatta ilk yarı sonunda bile degisiklik yapılabileceğini eski td lerin gözüne gözüne soktu resmen. bu bütün futbolculara sen vazgecilmez degilsin. senden kötüsü iyisi olsa bile seni alır onu koyarım dercesine iyi bir işarettir. rvp konusunda kesinlikle katılıyorum gitmeli. yerine ne olur iyi düzey 10 numara alın. eger ilkyarı bitiminde max 6 puan fark olursa bir 10 numara ve bir 8 numara takviyesiyle en kötü ikincilik garanti olur. şampiyonluga bile talip oluruz. bu kadroyla ikinciligi anca göürür diyorum. Avrupa da manchester iyice yorulacak ama kadrosu geniş. inşallah bize diş bilemezler de 1 puan bari alırız. son maclar zorlanacagız. feyenorda gidecegiz oradan 1 puan alırsak üst tur garanti olur diye düsünüyorum.

    Macta bizim türk takımlarının karakteristik özelligi midir nedir anlamadan şunu gördüm. ilk yarı ile ikinci yarı arasında daglar kadar fark olan bir futbol vardı. sanki takımlar hic yer degistirmemis aynı yerdeki takım ataga kalkıyordu :D bjk takımı da öyleydi keza. ilk yarı var ikinci yarı yoktular gibi düsünebiliriz. bunu gören ve hamle yapan bir hocamız oldugu icin cok şükrediyorum. liderlik umarım devam eder. En büyük FENERBAHÇEM...




  • Maraton Alttaki taraftarların yüzde 50si maça davet edilen spor okullarındaki öğrencilerin ailesiydi.Aziz Yıldırım'ın son icadı bu oldu.Yeni başkan ile bunlara gerek kalmayacak inşallah.

    Dolu tribünlere oynarız çok yakında..
  • Fener dün güzel top oynadı özellikle ilk yarıda ben anlamadım manchesteri yenen feyenoord bu mu diye ama lensin pozisyonu bana bizim quaresmayı hatırlattı neyseki olmadı ama ya o top dönse gol olsa istediğin kadar kral ol futbol sonuç oyunu skrtel kurtardı bi tane mesela.. bizdede aynı şey bencilliği bitirip, takım oyunu oynarsa fenerinde ilerisi iyi defansını ne kadar kısa oyunculardan kafa golü falan yemiş olsada herkes beğeniyordur defans hattıda iyi orta sahada çok alternatif olmasada bir şekilde idare edilir advocaat iyi hocadır fenerde iyi oynasın çekişmeli şampiyonluk yarışı olsun..
  • Dün sadece ilk yarıyı izledim. Daha 10.saniyesinden itibaren sahada bir takım görebildim. Uzun süreler sonunda ilk kez oynadığımız oyundan keyif aldım, umarım bu yıl boyu sürer. Devre arasına kadar arayı acmadan böyle devam edersek şampiyonluk uzaklarda değil. Şimdiden bu takıma iyi bir beyin aranmalı ve bulunmalı. Yoksa gene o çöp sezonlardan bir tanesi daha olur...
  • Bu sezona bu maçla başladık kabul ediyorum. Giderek artan güzellikte bir futbol ileriz umarım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnondraX


    quote:

    Orijinalden alıntı: Winnetou21


    quote:

    Orijinalden alıntı: sKjaer

    Bahanelere gerek yok hocam, tamam konya daha iyi takım da siz de en form anınızda konyaya karşı 10 kişi kaldınız, zoryanın deplasmanda yendiği takımı yenemediniz, ve Fenerbahçede bir alanda birbirini tanıyan 2 oyuncu yok(Hak Kjaer hariç sanırsam), hani eğer değişkenlere takılacaksak biz de formda olmayan yeni kurulmuş fener deriz, bahane yapmıcaksak siz de 2-2 için öldünüz dirildiniz girin bakın konuya.

    Hocam zorya yendi diye daha iyi takım olmuyor maalesef kalkıp zorya ile d.kievi kıyaslamayın. Kiev bjk maçı için rotasyona gitti açıp kadrolara bakabilirsin.

    Kadroya göre değil forma göre iyi takım olunuyor. İnter in, Man Utd in kadrosu iyi de ne oluyor? Şuan Ukrayna ligine bakarsan Zorya Luhansk in Dinamo Kiev in yukarısında olduğunu görürsün.

    Bende onu diyorum sadece form durumuna görede iyi takım olunmuyor veya yetmiyor , bireysel olarak oyuncuların ve bir bütün olarak takımın avrupa tecrübeside önemli bir etken. Beşiktaş bu yüzden kiev karşısında galibiyet alamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Troçki

    Fenerbahçemiz dün gece çok iyi futbol oynamadı
    Sadece çok iyi mücadele ettiler
    İyi futbol iyi futbolcularla oynanır mehmet topal gibi
    Topa dan dun vuranlarla hasan ali gibi titrek futbolcularla
    Oynanmaz
    Bu kadroya devre arası ayağı topa yatkın bir beyin alınmalı
    Yoksa bu senede bi cacık olmayacak bu takından
    Yinede tebriklr Fenerbahçeme

    Ya hehehe yinemi kotu oynadi idda ederim bjk den iyi oynadik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.