Şimdi Ara

B Segmenti Araç Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • egos_108 E kullanıcısına yanıt
    Fabia için konuşursak, yeni fabia eskisine göre 60kg (min) daha hafif ve rüzgar direnci daha düşük. Yeni nesil 1.0 motorların eski 1.2 ayarında performans verdiklerini testlerden duyuyoruz. Şehir içi için ideal diye düşünüyorum. Babamda fabia 2 var geçenlerde izmirden manisaya gittik araçta 3 kişi vardı ve klima açıktı. Bilen bilir dağ yolu olarak bol yokuş cardır. Yolculuk boyunca 3. Vitesten aşağı düşmedim. Yani çok korkulacak performansı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 için 42.750 TL fiyat aldım İstanbul'da iki bayiden (beyaz opak), ancak tercihim polo 1.0 trendline olacak sanırım. İç hacim olarak i20 daha geniş olmasına rağmen i20 den çokta aşağı kalır bir yanı yok, poloyu ağırlıklı şehir içi 2 kişi olarak kullanacağım için motorun üzmeyeceğini düşünüyorum ki düşük yakıt kullanımı da cabası, polo için son 39.000 TL fiyat aldım, aralarında 3.750 TL lik fiyat farkı var, i20 daha donanımlı olmasına rağmen bariz bir üstünlüğü de yok fiyat farkını göze alırsak, bayram sonrası kararım netleşecek ama büyük ihtimalle polo olacak gibi..
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Kaç litre yaktı hocam izmir manisa bendede polo varda ondan merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aile gezintisi olduğu için tüketim hesabı yapmadım ama yol bilgisayarı 7.5 gibi bir değer diyordu. Ama izmir sahil yolunda ise 6.3 gösterdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabia 1.0 kullanicisyim, 15 mayista aldim aracimi. Şu anda 3400 km oldu. Yarisi şehir disi yarisi şehir içi kullandim. Yakit tüketimi bence oldukça iyi. Motor olarak da bir sorun yaşamazsiniz. Çekiş yeterli çok dik yokuşlar hariç. Ben Ankara- Izmir'e 4 kişi bagaj dolu olarak gittim.Klima yer yer açikti. Bana göre yakit uygundu. Resmini ekliyorum. Bu araci alirken bende i20 fiesta polo ve fabia arasinda kaldim. I20 zaten aralarindan en pahalisi ve yakit tuketimi yuksek, fiesta da fiyat uygun ama yakit yine yüksek ve donanim yetersiz, yakit ve donanim polo da yeterli ama fabia ya göre kasasi daha eski, led gùndüz sürüş farlari ve start&stop sistemi yok. O yüzden fabia da karar kildim.
     B Segmenti Araç Tavsiyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umurs06 -- 12 Temmuz 2015; 23:22:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Öncelikle fotoğraf için teşekkürler. En güzelini yapmışsınız. Şu fabia geçen sene gelseydi 32-34 civarından alırdık mis gibi. Hala da fiyatı avantajlı donanımına göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Donanim olarak bence sinifinda çok iyi. Çoğu aracin baz donaniminda otomatik cam, dokunmatik ekran vs. yok. Tek eksisi çift hava yastiği. Yan hava yastiği da olsaydi keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kararınız ne oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs190505 -- 19 Temmuz 2015; 13:47:39 >
  • beyler ben de 30k civarı araç bakıyorum uzun bir süredir. Alternatif çok olunca detaylı bir araştırma yapmak gerekti malum.
    Önceleri sonata'ya baktım, lancer'a baktım, city'e baktım güzel araçlar ama bu paraya genelde km'si yüksek oluyor ve piyasaları ağır genel olarak.
    zaten bana da sedan araba çok gerekli değil. Sonra B segmentine bakmaya başladım. Araçlar genel olarak yakın birbirine. yeni RIO bu segmentte en içime sinen araç oldu. ama temizi için bi tık daha yukarı çıkmak lazım. Baz doananım olarak yeni CLIO bu segmentte rakiplerine fark atmış o yönü cazip ama 1.2 L motoru yakıt tüketiminden şikayet ediyorlar. Yakıt tasarrufu olarak 208 lider. konfor olarak da POLO.
    FIESTA'yı da es geçmek olmaz tabi bu sınıfta kafaya oynar. Fakat onun da 1.25 L motorunun yakıt tüketiminden şikayet eden çok.
    Geçenler de inceleme videolarını izlerken OTOPARK'ta i10'nun incelemesine denk geldim. Elemanlar da öyle güzel anlattılar ki ciddi ciddi düşünmeye başaldım. zaten %80 şehir içi kullanıcam aracı o nedenle çok makul geldi. Motoru kendi rahtlıkla yettiğini söylüyorlar. Donanım olarak da gayet başarılı. Tasarım olarak da hem iç hem dış gayet çekici. Tek sıkıntısı bagaj o da zaten A sınıfı olduğu için negatif olarak söylenemez bile.
    benim değerlendirmem bu şekilde, bakalım hangisinden temiz denk getirebilirsem ona yönelicem herhalde..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fym2005

    kararınız ne oldu

    Maalesef parasal bir sıkıntıdan dolayı bir sure daha beklemek zorundayım bu yüzden de bir daha yazmadım konuya zaten.
    Bunun dışında son kararım 208 gibi gözüküyordu.
    Yinede cevap veren herkese teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.