Şimdi Ara

[/b] Wifi Kamera Ev güvenliği [/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 2 ad. Xiaomi Marka wifi güvenlik kamerası aldık . Ama kafamıza takılan sorular yüzünden evde kullanmaya cesaret edemedik.

    Apk indirip Xiaomi hesaba bağlı 2 cihazı da kayıt yaptıktan sonra wifi ile modeme bağlantısı yapıp.kullanmaya başlıyoruz.

    Bu cihazlara bizden başka dışarıdan erişim sağlanabilir mi .

    Abdullah hep bir tezi vardır üzerinde kamera bulunan cihazları eve sokmam die

    Biz evdeki çocukları kontrol etmek amaçlı almıştık. Bu konuda fikirlerinizi nelerdir

    Bu cihazlara ne kadar güvenilir



  • Hocam bende kullanıyorum Yale marka ev kamerası. Genelde evde olmadığında kedilere bakmak için kullanıyorum. Dışardan erişim sağlamak için hesabın şifresi gerekiyor ama bu hesapların güvenliği ne kadar sağlanıyor ondan emin değilim. Bu nedenle ihtiyacım olmadığında kapatıyorum. Daha bilgili biri varsa görüşü benim içinde kıymetli olur.
  • Teşekkürler ediyorum ilginiz için .
    Kameraları almadan önce bir kaç kişiye danıştım . Bana dediği şu evinde kaç tane telefon var ve kactane android tabanlı ve akıllı cihaz var internete bağlı olan . Bende 3 akıllı telefon 2 android tabanlı TV robot süpürge wifi uzerinde kotrol sağlanıyor sonuçta 2 tablet vs.
    O zaman onları da eve sokmaman lazım dedi bana . Mesela üretici firma modem de arıza çıkınca efendim biz modem ayarlarını guncelledik uzaktan modem ayarlarına nasıl erişim sağlanıyor sa ne kadar modem arayüzüne şifre koysak da bunun gibi dedi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.