Şimdi Ara

Bağlantı için elektrikçi bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde TT kullanıyordum ancak sürekli müşteri hizmetleri ile kabloyu degistirmeyip değişti diye tamir ücreti aldıkları için tartıştığımız için(suan tüketici hakem heyetinde olay) taahhüt bitince kapattirip netspeede geçtim. Netspeed Turk Telekom ekibinin bana kagit bıraktığını oradan kendi daireme çektirecrgimi söyledi. Ancak Tt bu kagidi birakmamisti. Fotoğrafta görünen kağıt 1.kattaki komsumuza ait. Benim kablom bugün geldi. Ancak elektrikçiler uğraşamam cihazım yok diye uğraşmıyor. Gördüğüm videolardakini uygulayim dedim bizdeki giriş farklı. Eve kadar tesisat var ben bu bağlantıyı nasıl yapacağım hangi giriş olduğunu deneme yanilmayla bulmayı düşünüyorum. Bağlantı için elektrikçi bulamıyorum. Bağlantı için elektrikçi bulamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan.57 -- 7 Kasım 2018; 12:56:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Muhtemelen yeni çekilen, ucu boşta olan kablodur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele o değil onu buluyorum ama daireye cikan hangisi onu bulamadım çok karışık. Yarin başka elektrikcilere bakicam artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • senin dairenden reglete giden kabloyu bulabilmen için bili bili denen cihaza ihtiyacın var, bu işlerden anlayan başka bir elektrikçi denemelisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.