Şimdi Ara

Başvuru yapacaklar bir daha düşünsün derim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millenicom internet sağlayıcısına başvuru sürecinde yaşadıklarım çok üzücü. İçinde bulunduğumuz dönem nedeniyle gecikme olması kaçınılmaz ama yetkililer tarafından gerekli açıklama yapılmaması asıl sorun. (Randevu sistemi ile bana şu tarih de kurulum yapılacak deyip bir tarih verilse biz de o tarihi beklesek.) Whatsapp müşteri hizmetlerinde herhangi bir yetkili olduğuna da inanmıyorum ben ek de ekledim yazışmalarımı. Bir robot kodlanmış ve ilk mesaja cevap veriyor o kadar sonrası hiç bir tepki yok. ilgili yetkiliden de dönüş beklemiyorum. Başvuracak olanlar dikkate alsın derim. Sürenin uzaması olmuyor insanı üzen ne aşamada olduğunu bilememek..Başvuru yapacaklar bir daha düşünsün derim.Başvuru yapacaklar bir daha düşünsün derim.Başvuru yapacaklar bir daha düşünsün derim.Başvuru yapacaklar bir daha düşünsün derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mkazann -- 7 Nisan 2020; 22:43:48 >







  • eass kullanıcısına yanıt
    Memnun olmayabilirsiniz ama bir tüzel kuruma hakaret etme hakkınız yok. Forum kurallarına uyunuz.
  • Superbox kullaniyorum gayet memnunum fakat biraz pahali.milenicom kullandim 1 sene ,hiz konusunda devamli skinti cekiyordum.bu nedenle superbox a gectim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • daha yeni geçiş forumu doldurdum, vaz mı geçsek...
    tüm servis sağlayıcılar mutlaka sorunlu. ülkece 1 ay dondurma kararı falan gibi eylem mi yapsak
  • başvurudan sonraki 8. iş günüm bugün sabah 09 da türktelekom saha ekibi gelip kurulumu yaptı dedikleri süreden 1 gün fazla sürdü bu virüs ortamında gayet normal zira kurulum yapan arkadaşa sorduğumda bağlantı işlemine giden arkadaşlarda yarı yarıya düşmüş iş yükü çok fazla yetişmiyor dedi
    https://www.speedtest.net/result/9256397728.png
  • hrnatcn H kullanıcısına yanıt
    Hangi tarihde başvurmuştunuz ? İl olarak hangi il acaba ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nevşehir 29 mart pazar başvuru yapmıştım
  • Başvuru yapacak olanlar lütfen bir kez daha düşünsün gerçekten ben böyle bir hizmet görmedim hayatımda. 13.04.2020 tarihinde Türk Telekom ekipleri geldi ve kurulum sürecini tamamladı şimdide internet verilmesini bekliyorum. Bugün itibari ile tam olarak 14. iş günü oldu yarın 15. İş günü ve internet hizmetini halen alamadım. Ne kadar daha sürecek bakalım. Bin pişman etti beni bu firma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.