Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.935
Cevap
154
Favori
711.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dx12. Orta ayarı bile dx11 den daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler yorumlar için lakin dx 12 açınca yükleme ekranında donmalar meydana geliyor ve tankda bazı buglar oluşuyor amd kullanmaktayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TorukMactoo

    Kesinlikle dx12. Orta ayarı bile dx11 den daha iyi.

    Ne alaka kardeş?

    DX12'nin DX11'den tek farkı, daha işlevli matematiksel formüller içermesi.


    Yani DX11 ile arasında grafik farkı yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 25 Mayıs 2017; 23:35:48 >
  • Gözünüz bunu algışamadıysa bilemem. Ben netten okuduklarımdan öte tecrübe ettiğim ve farkettiğim farklara bakarım. Arkadaş öznel bişey sormuş. Ben de kişisel cevap verdim. Ha benim farkettiğim farkları soruyorsanız söyliym. Kaplama kalitesi ve köşe yumuşatmaları dx12 de çok daha farklı. Özellikle amiens haritasında yağmur yağdığında oluşan silah kaplamalarından çamur efektlerine kadar. Bence siz de insanların gösterdiği teknik farklardan öte tecrübelerinizle yorumlamaya çalışın. Ben uzun zamandır devamlı aralarındaki farka göre dx 12 den geçiş yağıp test ederek bu fikri beyan ediyorum. Burda katılmayan hazır bazı makaleleri okuyup arlarından fark yok diyen arkadaşlara sözüm yok. Ben sadece tecrübelerimi söyleyebilirim. Ve bu fikrim de gayet sabittir. Devamlı orta ayar dx 12 de oynuyorum. Her ne kadar fps droplar hala çok fazla olsa bile ben dx12 den yanayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir soru sorayım. Bu oyunu ne için oynuyorsunuz ve hangi sıklıkta oynuyorsunuz?

    Yani bir stratejiniz var mı oyunda? Mesela zevkine mi oynuyorsunuz? Zevkine oynuyorsanız 30 a 2 Ö/d oranı alsam canımı sıkmaz,ben kahkahamı basarım mı diyorsunuz?

    Yoksa ben planlı giderim şu şu bayraklar arasında takılırım,hem stres atarım,hemde iyi oynamaya, maç kazanmaya çalışırım mı diyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TorukMactoo

    Gözünüz bunu algışamadıysa bilemem. Ben netten okuduklarımdan öte tecrübe ettiğim ve farkettiğim farklara bakarım. Arkadaş öznel bişey sormuş. Ben de kişisel cevap verdim. Ha benim farkettiğim farkları soruyorsanız söyliym. Kaplama kalitesi ve köşe yumuşatmaları dx12 de çok daha farklı. Özellikle amiens haritasında yağmur yağdığında oluşan silah kaplamalarından çamur efektlerine kadar. Bence siz de insanların gösterdiği teknik farklardan öte tecrübelerinizle yorumlamaya çalışın. Ben uzun zamandır devamlı aralarındaki farka göre dx 12 den geçiş yağıp test ederek bu fikri beyan ediyorum. Burda katılmayan hazır bazı makaleleri okuyup arlarından fark yok diyen arkadaşlara sözüm yok. Ben sadece tecrübelerimi söyleyebilirim. Ve bu fikrim de gayet sabittir. Devamlı orta ayar dx 12 de oynuyorum. Her ne kadar fps droplar hala çok fazla olsa bile ben dx12 den yanayım.



    Ne yazıkki "fark" ettiğiniz şeyler tamamen psikolojik

    DX11 ve DX12 karşılaştırmalarında da görüldüğü üzere;




    Hiçbir grafik farkı yok. Hatta DX12 sorunlu olduğu için grafikleri dahada kötüleştiriyor(yanlış ölçeklendiriyor) ve performans düşüşü yaratıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 26 Mayıs 2017; 0:30:10 >




  • Psikoloji mi gördüğüm mü farkedemeyecek kadar az oynamadım bu oyunu :) ama haklısınız. Size bişey diyemeyeceğim. Siz keyfinize ben keyfime bakarım :) selametle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    araçlarla oynuyorum ben tank,uçak,topcu kamyonu zevk almaya bakıyorum Piyade olarak 110 level olana kadar baya karada takıldım bayraktan bayrağa koştum level 110 dayanınca xp de vermiyor koşmuyorum hiç bayraktan bayrağa sıkıldım.Şuan k/d yi 2 yapmaya calısıyorum yani az ölmeye gayret ediyorum.Araçlarla piyade öldürmenin zevkine varıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 26 Mayıs 2017; 0:56:18 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Hayır şunun için soruyorum. Tamam elbette bu bir oyun ve zevkle oynamak isteriz, fakat sözüm meclisten dışarı bazı mallar, diyelim 5 bayrak var A B C D E adan başlıyoruz normalde oynaman gereken oyun abc yi alıp korudun mu oyunu alırsın zaten,bu arkadaşlar everbady bir şekilde abc yi bırakıp e ve de ye yardırıyorlr sonra eziliyoruz,hepte bana mı denk geliyor 20 oyundan 12-13 ü böyle. Amaç ne ne yapıyoruz bir türlü anlamadım. :) Bnede bayrağı savunacağım diye yırtınıp duruyorum :) E ve de ye hepberaber koşunca ne oluyor fetih duyguları mı kabarıyor :) Sonra hepsini birden kaybediyoruz bayrakların.Keşke bf4 ü satmasaydım hesabı :)

    Araçlara bakıyorum adamlar abcd yi almış bize 4 ün biri :) e kalıyor tank ortada yok,uçak yine yok,nereye gidiyor bunlar valla bazen kahkahalar atığım oyunda, bazen de sinir olup kapatıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 26 Mayıs 2017; 1:31:54 >
  • arkadaşlar merhaba.PC üzerinden oynuyorum.Emir talep et, sıhhıyeci, tamirci falan olan menüyü hangi tuşla açıyorduk? Q da bomba var ctrl falan da çökme.Hangi tuştan ayarlanacak?

    Bide sadece 1 bomba mı taşıyabiliyoruz.Daha fazla bomba taşımanın bi yolu yok mu


    edit : Bf 4 deki adı ribon kazanıyorduk. bf1 de kazandığımız ribonlar kullanılabiliyor mu ? Kullanılıyorsa nasıl?

    edit 2 : bide daha iyi oynamak için ne yapmamız lazım.Strateji falan öğretir misiniz? Daha fazla adam öldürüp daha az ölmek için ne yapmak gerekir?

    edit 3 : multiplayerde ortak dil ingilizce mi ? Her ülkenin kendi dili kullanılmıyor mu ?Mesela osmanlı olduğum zaman bile ingilizce konuşuluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 26 Mayıs 2017; 1:39:12 >
  • Tab olması lazım. Bf4 gibi bomba kiti yok bu oyunda,yani evet 1 bomba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 26 Mayıs 2017; 1:33:39 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Tab skor görüntüleme hocam
  • Dur oyuna giriyorum :)
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    bekliyorum
  • Q tuşu. siz Q ya bomba atadıysanız g olabilir sizde.

    Hahahaha girdik zafer bitti maç,yenisi başlıyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 26 Mayıs 2017; 1:38:42 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    tamam hocam bakayım bi.Bi de diğer editlerime yazar mısın
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    tamam hocam hallettim o emir talep etme falan şeylerini.Diğer editlere de yazar mısın
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    oyunun şuan balance yani denge sistemi bozuk zaten hocam banada hep aptal takım denk geliyor sürekli kaybediyoruz.Ben bakıyorum takım hızlıca 100-200 fark yemiş ya oyundan cıkıyom yada hemen takım değişiyom banane niye ben sinir stres yaşayayım o aptallar yüzünden
  • ribbon derken şerit ve madalyaları kastediyorsan, bir işe yaramaz, burada herkeste aynı silahlar var,birtek battlepacklerde silah rengi ve manga xp takviyesi ayrıca puzzle çıkıyor,yani boş.

    Ben pro oyuncu değilim,kafana göre zamanla zaten anlarsın,ama langır langır önden yardırma ve manga bul kendine iyi onlarla beraber hareket et.

    Yok öyle olmaması lazım,bende türkçe hatta konuşmalarına yarılırsın gülmekten :)
    https://www.youtube.com/watch?v=OK5DhINIOfM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 26 Mayıs 2017; 2:26:5 >
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Bende takım değiştiricem artık, iyi takımla gerçekten bana göre daha iyi oynanıyor, takım kötüyse zaten yapacak birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 11691170117111721173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.