Şimdi Ara

Battlefield 1 (2016) [ANA KONU] (1172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.934
Cevap
154
Favori
711.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya kanser oldum resmen.Mp18 dürbünlü ile Kafadan vurus yapmak ne kadar sıkıntılı ya.Oyunuda kavradik kotude degiliz o kadar 70 level oldum.Ama yok arkadas kafadan vuramiyorum su silahla 5 yada 10 skor kaldi tam hatirlamiyorum dun 1.30saat ustunluk oynadim sadace 1 hs geldi.Sorun bende sanirim





    Su silahlari acmanin puf noktasi yok mu.Ozel oda acip birbirimize yardim edebilir miyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuza ikinci el i7 6700T buldum kenefir i5 6500le takasladim, 3.4 ghzde 185 fpsde islemci kullanimi %80 oldu, bunca zaman oyun eziyetmiş.
    Herkese tavsiyem sifir i7 islemci yerine, ikinci el i7 islemci bulup i5 le takaslayin ucuza geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 26 Mayıs 2017; 9:48:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic bilgisayara olmayipda, bu oyun icin pc toplamayi dusunen varsa direk ps4 alsin 700 tlye pcde dunyanin islemcisi rami istiyor 3000 tlden asaga pc kaldirmiyor adam gibi hic bulasmayin pcye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertAndc M kullanıcısına yanıt
    balo salona git, c nin yanındaki merdivenlere pus adam çıkarken hs at, yadam camper sniperlara git hs at
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Bende takım değiştiricem artık, iyi takımla gerçekten bana göre daha iyi oynanıyor, takım kötüyse zaten yapacak birşey yok.

    takım değiştirmekten çekinmeyin hocam :) emin olun çok daha fazla keyif alacaksınız çünkü bazı takımlar gerçekten mal dolu oluyor ve çekilecek gibi olmuyor.eğer tek tabanca oynuyorsanız ve karşı takımda yer varsa direk geçin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patren

    Ucuza ikinci el i7 6700T buldum kenefir i5 6500le takasladim, 3.4 ghzde 185 fpsde islemci kullanimi %80 oldu, bunca zaman oyun eziyetmiş.
    Herkese tavsiyem sifir i7 islemci yerine, ikinci el i7 islemci bulup i5 le takaslayin ucuza geliyor

    Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8lacK kullanıcısına yanıt
    Evet tek takılıyorum,kulaklık sorunum var o yüzden:) değişicem artık...
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    dx 12 nin cikma amaci grafiksel bir degisiklik degil kartlardaki amd/nvidia performansi adaletsizligini azatmaya yonelikti. dolayisi ile aslinda dx11 in yeni surumu olarak cikti alternatif olarak. grafiksel bir fark yok isterseniz youtube dan biraz karsilastirmalara bakin.

    bunun disinda bunun testlerini ve arastirmalarini oyun ciktigi ile aylarda yaptik tabi dx12 icin suan farkli birsey gelistirdiler ve grafiksel acidan etki edecek birsey cikartilar ise son donemlerde ona birsey diyemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcoker -- 26 Mayıs 2017; 19:42:53 >
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin. Battlefield 1 oyuna giriyorum elime silahı alıp bir iki adım atıyorum ve bana EA sunucuları ile baglantı koptu diyor ve her girdigimde aynısı oluyor sürekli online ol diyor 2 gündür bununla uğraşıyorum bir türlü düzeltemedim sorun nerde acaba bilen biri yardım ederse çok sevinirim.
  • Ping sorunu aylarca olmuyor bazen oldu mu da uzun sürüyor KKTC'de. Geçen gece server listesinde sürekli 95ms yazan serverların hepsi, oyuna girince 125ms'den aşağı rakam göstermemeside bütün zevkimi öldürüyor. Şu an diğer ISP'lerin hepsinden +10ms fazla alıyorum, bu da cabası.

    Çok kaba bir test yaptım geçenlerde. Türknet kullananlar TTNET kullananlara göre 5ms daha az alıyorlar. Turkcell Superonline ise TTNET'ten bağımsız çıkışları da olduğundan daha da az alabilirler ama bu özel çıkışlar sürekli aktif değiller diye biliyorum yani route yolları sürekli değişiyor doluluğa göre.

    KKTC'ye internet, denizden Adana çıkışlı birkaç fiberoptik kablo ile geliyor, son durum nedir bakmadım. TR ile aramızda kabaca 20-30ms var, daha az olabilir mi, evet, fakat kimse parmağını bile oynatmıyor. Almanya'ya olan ping değerleri 85ms civarı, bazı oyun server'larına ise 95ms'den başlıyor son zamanlarda, ki eskiden 75ms'den başlıyordu hatta 65ms. TR'de ise gördüğüm kadarıyla 55ms, 60ms civarlarında bu değer.

    Esas bomba ise, Güney Kıbrıs'taki ISP'lerin çoğunda bu değer TR'de ki ISP'lerle aynı, yani pingler 45ms-60ms civarlarında. Bildiğim kadarıyla, oraya internet Yunanistan'dan geliyor. Bize göre mesafe daha uzak, Avrupa'ya pingleri daha kötü olacağına neredeyse TR'den bile iyi.

    Buradaki ISP'lere herşeyi söyleyebilirsiniz ama gecikme, ping dediniz mi error veriyorlar. Gecikme konusu yabana atılacak mesele de değil, 100Mbps internetiniz olsun, full hız dahi kullansanız, eğer kaliteli bir hat değilse anlamı kalmıyor.




  • Oyunun oynayan sayisi pc tarafindan git gite azaliyor. Iyiye isaret degil. Genc kesime fazla hitap etmiyor oyun cag dan dolayi sanirsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Season Pass değer mi sizce? İndirime girer mi bu yaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RapGood

    Arkadaşlar lütfen yardım edin. Battlefield 1 oyuna giriyorum elime silahı alıp bir iki adım atıyorum ve bana EA sunucuları ile baglantı koptu diyor ve her girdigimde aynısı oluyor sürekli online ol diyor 2 gündür bununla uğraşıyorum bir türlü düzeltemedim sorun nerde acaba bilen biri yardım ederse çok sevinirim.

    Oyuna repair yap oda olmaz ise yeniden kur bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efecanITU1511:EA ID


    Arkadaşlar selam.Pc de çıkan oyunları takip ediyorum ve oyun zevkim genelde multiplayer üzerine.
    Ekleyenlerle çoğu multiplayer oyunu beraber oynayabiliriz. Bf1 ilk çıktığı dönem başından kalmıyordum.
    Sonra araya diğer oyunlar girdi. Ama bu dönem tekrar özledim ve geri döndüm. Ekleyenlerle squadımızı kurar aksyona dalarız.
  • arkadaşlar acil yardımınız lazım.
    origin hesabımı çalmışlar. hesabımı geri aldım fakat içeriğindeki tüm oyunları silmişler. 1 hafta önce premium pass satın almıştım. şimdi İD değiştirmişler ve tüm oyunlar silinmiş durumda. ne yapmam lazım. lütfen yardım edin. Ramazan'ın ilk günü karşılaştığım şeye bak :(
  • dysquest kullanıcısına yanıt
    Season Pass ayrı bir oyun gibi 4 tane genişleme paketi 4er haritadan 16 harita 2 tane gece haritası ek 10-15 silah ve araç demek. Sason pass pek ucuzlamaz bence. Ana oyun ucuzlar ama genişleme paketi 2 yıl sonra falan ucuzlar. Alabilirsin ayrı bir oyun gibi zaten ana oyunda 10 tane harita var season passde 18 harita daha gelecek. Sürekli aynı haritalarda oynamaktan sıkıldıysan al bence.
  • Beyler lütfen bilen varsa yardım etsin. Originde online güzüken arkadaşım oyun içinde online gözükmüyor, profil ayarlarında herşey düzgün. Originden onun kurduğu gruba katılabiliyorum ama birlikte oyuna giremiyoruz. Nasıl bir bugsa herşeyi denedik çözemedik. Bilen biri yardımcı olsun pls.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patren

    Ucuza ikinci el i7 6700T buldum kenefir i5 6500le takasladim, 3.4 ghzde 185 fpsde islemci kullanimi %80 oldu, bunca zaman oyun eziyetmiş.
    Herkese tavsiyem sifir i7 islemci yerine, ikinci el i7 islemci bulup i5 le takaslayin ucuza geliyor

    2.el işlemci nasıl güvendinde aldın
  • işlemci en zor bozulan pc parçası elden aldım hem niye güvenmeyim
  • oyun mağazasında bulunan bu Battlefield™ 1 Shortcut Kit ler ne işe yarıyor bilen var mı
  • 
Sayfa: önceki 11701171117211731174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.