Şimdi Ara

Bayiden sıfır aldığım araçta boya ve vernik altı boya tozu hataları çıktı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
2
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim yazınızı okudum. Görüştüğüm kişi de zaten bahsettiğiniz avukattı. Enazından referans olmanız içimi rahatlattı. Teşekkür ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seem86 S kullanıcısına yanıt

    teklif ettikleri 10 bin tl gunumuz şartlarında cok komik bir rakam. 10 bin tl sıfır bi araçç icin nedir ya. pasta cila üstüne sıvaması olmuş. oyle şeyler bayi icin bir gider bile degil.2. elde bile kabul edile bilir bir durum degilken 10 bin tl sus payı nedir ya.bindikden 1 yıl sonra cok ciddi bir sorun cıkarsa 10 bin tl kurtarıcakmı sizi?

  • Seem86 S kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun hocam.

    yalnız avukatlara çok güvenmeyin, para almak müşteri çekmek için "cekedini alırız" tarzında yaklaşıyorlar ama bir araştırın kaç kişi sıfır araba alabilmiş kusurlu aracının yerine?


    honda için hatırladığım kadarıyla örnekte mahkeme 2-3 yıl (süper adalet sistemi sayesinde) sürdükten sonra firma aracı iade almayı kabul ediyor ama fatura fiyatı üzerinden olduğu için, aracın fiyatı da 2-3 katına çıktığı için 2-3 yıl boşu boşuna mahkemeye gidip gelmiş stres çekmiş oluyorsunuz.


    o yüzden hemen iade alıyorlarsa ve o paraya yenisi alınabiliyorsa iade seçeneği ya da 10 bin çok az ama 50 bine fitim deyip arabulucuda 30 bine işi çözmeye çalışmanız daha hayırlı olabilir psikolojik sağlığınız açısından, maalesef  


    bu benim görüşüm. siz yine de araştırın. hayırlısı olsun.





  • kabul edin, başka firmalar bunu bile yapmıyor diyen arkadaşlar; dışarıdan gazel okumak ne kadar kolay. kendinizi o arkadaşın yerine koyun. 500bin liraya yakın bir para ödeyip, sıfır km hatasız diye bildiğiniz arabanız meğerse hatalı çıkıyor. "önemli değilmiş 10bini alır sesimi çıkartmam" mı derdiniz? bu otomobili satanlar adam olsaydı, kusuru en baştan söyleyip, 10 bin lira ucuza satardı.

  • Dava yoluna gitmenizi tavsiye etmem. Yıllarca sürecek bir süreç, daha bunun İstinaf, olmadı Yargıtay süreci var. 5-6 yıl sürer. Geç gelen adalette adalet olmaz. Verdikleri miktar üzerinde uzlaşıp yolunuza bakın. Boşuna yıllarca adliye koridorlarında sürünmeyin.

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz için teşekkür ederim. 10 bin gerçekten komik bir rakamdı. Sadece kendi hatalarını kabul etmiş oldular. Açılan davalara baktım. 2 yıl boyunca bilir kişi incelemesine git gel yüzünden uzamış. Eğer mahkemeye verirsek biz iki yıl önden başlarız diye düşünüyorum. Aklıma bazen avukata danışıp aracı giydirip aracı satan bayinin yanına çekmek geliyor. Bu araç ...... bayiden 475000 tly alınmış olup ..... sorunları çıkmıştır. Bu sorunlara karşılık müşteriye 10 bin tl teklif edilmiştir yazasım geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Genel merkezden arandığımda 10 bine razı değilim. O halde bana sıfır araç gösterin sağ ön çamurluğunu çizeyim ve 10 bin tl ucuza başka bir müşteriye açık açık ayıplı diye satın müşteri alırsa teklifinizi kabul ediyorum dedim. Diğer hataları hiö saymıyorum dedim. Cevap veremiyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seem86 S kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun hocam

    Çok mantıklı bir koz araci afişle ve habercileri çağırarak anlatacaginizi Twitter'da gündem olacağını ge el merkeze ve bayiye söyleyin ayrica aracın yurtdışı ana merkezine de ulaşın pazarlıkta etkili olacaktır

    Avrupa veya Amerika'da olsak kesinlikle dava aç derdim gerçi orda dava açmaya gerek olmadan mağduriyetiniz cozulurdu

    Bana kalırsa ülke şartlarında maddi ve manevi sağlığınız açısından yukarıdaki kozlari da kullanarak sıkı pazarlık ile alabildiğiniz alın araçtan sogudu iseniz ki muhtemeldir sonra satın gitsin ...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusuru yakalamışsınız siz de ne koparsam derdindesiniz. üste kaç para sizi keser?

  • Marka model bayi neden paylaşmıyorsunuz?
    Kasıt var.
    PDI (pre delivery inspection) sürecine kadar çoktan bilginiz olması gErekir

    Fabrikada 2021 model parça takmazlar, o aracın başına bir iş gelmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMove -- 1 Haziran 2022; 12:28:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrikada boyanmış olması bence düşük ihtimal. fabrikada boyanmış araçlara normal diye cevap veriyorlar zaten.

  • Aslında içinde bulunduğum durumu çok iyi özetlemişsiniz. Aracı alırken yüzde 50 sini hatta fazlasını kredi çektim. Canım en çok buna yanıyor. Ben kusurlu araç alacak olsam sıfıra girmezdim. Bu kısmı kimseye anlatamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt

    Ben para teklifini baştan reddettim. Aracın değişimini istedim. Kusursuz olması için sıfır araç aldım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NextMove kullanıcısına yanıt

    İnanın en kısa sürede marka model paylaşacağım. Başına gelmiş kişilerden bilgi konusunda yardım talep etmekde ne gibi bir kasıt olabilir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka model önemli değil.Önemli olan hangi marka yaparsa yapsın yapılan davranış kabul edilemez..!


    Çok iyi bilindik firmalardan birine ekpersiz kontrolu yaptırıp rapor tutturunuz.Sonrada hakkınızı sonuna kadar aramalısınız. Hatta fazlasıyla tazminat davası bile açabilirsiniz.Sorunu yaratan firma size çeşitli imkanlar sunmak isteyecek ama bir parmak bala kanmayınız ..!Zamanın da oluşmuş sorunu bildirip satarken daha uygun eder teklif etseydi yada farklı seçenekler sunup dürüst davransaydı anlaşılabilirdi.Ama kandırması ve enayi yerine insanları koyması kabul edilemez...

  • bamorex kullanıcısına yanıt

    Yorumunuz için teşekkür ediyorum. Baştan belirtseler zaten bu aracı almazdım. Dediğiniz gibi içinde art niyet var. Aracın marka modelini ısrarla soranlar var. Ve beni özel mesajla yargılayanlar var.

    Ben başıma gelen olayda baştan sona izleyeceğim doğru ve yanlışları paylaşmak ve buradaki tecrübe sahibi kişilerin tecrübesinden yararlanmak istiyorum. Yorumunuz beni cesaretlendirdi. Belki buna ihtiyacım var. Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

    Marka model belirtmemişsiniz, belirtti isenizde ben göremedim.

    Neyse araç tahminim kendi kendine kaportası göçen, boyası atan ve sözde turbo motoru yağ yakan uzakdoğu menşeili, son nesli hariç geri kalanı ülkemizde üretilmiş olan ve son nesline gelmeden evvel arka tampon arkasında darbe emici demiri dahi olmayan malum modelden değildir umarım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 bini al depoyu doldur gez unutursun bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt

    Yok araç uzak doğu değil romanya menşeyli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

      


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.