Şimdi Ara

Bedelli cikmama durumunda askerligimin ertelenmesini istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,
    Ben 15.06.2020 tarihinde bedelliye basvurdum ama formu doldururken bana bedelli cikmama durumunda askerligimi ertelemek istiyorum secenegi cikmadi. Basvuru formuma goz atarken denk geldim o kisimda bende diger statulerde yd.sb, yd.asb, erbas/er askerligimi yerine getirmek istiyorum yaziyor. Ben de askerligimi erteleme secenegini secmek istedigim icin basvurumu iptal et secenegine tikladim ama sistem hata donuyor ve iptal islemimi kabul etmiyor(herhangi bir odeme daha yapmadim). Yarin tekrar deneyecegim. Siz de boyle bir durum oldu mu? Daha sonradan askerligimi ertelemek istiyorum secenegini aktif edebildiniz mi? Cevap verirseniz sevinirim. Benim de tecilimin bitmesine yaklasik 10 gun kaldi o yuzden biraz acele ediyorum :) iyi forumlar.



  • çözüldü mü? Benim de tecilimin bitimine 13 gün var.
  • benim bildigim bedelli çıkmama gibi bir durum söz konusu degil
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    dostum merhaba, 4-5 gun once subeye gidip sordum ben basvurumu iptale bastigim icin basvurum iptal olmus ama sistemde iptal gozukmuyordu. Subede bastan bedelli basvurusu yaptilar. Benim tecilim bitmeye yakin oldugu icin askerligimi (sby, er) vs seklinde yapilmasi gerektigi yazilmak zorundaymis. Boyle bir surec islendi bende. Odemeyi yapip beklemek kaldi sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engrcmpe -- 23 Haziran 2020; 11:21:56 >
  • Sizin sorun çözülmüş ama aynı sorunu yaşayanlar için özetleyeyim.

    Tekrar kuraya katılma hakkı sadece tecili bir sonraki döneme kadar devam edenlere veriliyor. Bir sonraki kuraya kadar teciliniz bitiyorsa ve kuradan çıkmazsanız uzun dönem askerlik yapıyorsunuz. Bir hata yok sistem bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.