Şimdi Ara

Bedensel den anlayan içeri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler sizce bedense 92 94 ne almalı ? Hp saldırımı yoksa Hp Hp mi? başka birşey söylemeyin 2sinden biri. Birde bedensel silah efsunu ne yarı krtk güç b.hızı zehirmi yoksa yarı krtk güç delici zehir mi yoksa yarı delici güç zehirleme b.hızımı yoksa yarı krtk delici güç b.hızı mı sizce hangisi? birde wslerde combo aciyimmi yoksa şu karaktere karşı aç mı diyeceksiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Mithat -- 25 Şubat 2016; 22:13:46 >



  • Oynama

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi be bak sen
  • 1-Kılıca zehir getirilmez kaska getirirsin zehiri
    2-Kılıca YARI KRİTİK DELİCİ GÜÇ BÜYÜ HIZI / YARI KRTİK DELİCİ GÜÇ ÇEVİK getirilir ben 2.yi tercih ederim
    3-Görevler HP HP aban direk saldırı felan katma işin içine bedensel damage vurur zaten HPnde varsa azda işi biliyorsan devrilmezsin
  • Kardeşim çeviklik ve canlılık istemiyorum yarı kritik güç delici büyü hızımı olsun ? yoksa yarı delici güç büyü hızı zehir mi ? yoksa yarı krtk güç b.hızı zehir mi ? birde yarı krtk delici güç zehir var zehir getirme diyosan diğer türlüde zehir girmiyor adama Tamam hp hp abanacam :D birde kolye beyaz altınmı taksam cennetmi beyaz altın gibi geldi +7 güç az değil cevherler ile birlikte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Mithat -- 26 Şubat 2016; 21:29:43 >
  • DJ Mithat kullanıcısına yanıt
    Eğer pwp oynuyosan cennet gözü kolye takarsın elindede güç çevikli +9 triton varsa 2.5k deliciyle düz vurursun kaska da 8lik bir zehirleme 3 4 bilemedin 5 vuruşa (adamın küpede zehre karşı day. yoksa tabi varsa 6 7 olur bu ) atarsın sonra zaten yere düşmeden skilleri boşalt her türlü vsyi alırsın taktik bu dur.
    Eğer TR ise zaten zehre karşı day. yoktur adamın küpede nadirdir onunla uğraşan daha kolay zehirlersin.

    Beyaz altın kolye mi bilezik mi anlamadım ama şöyle söyleyeyim.

    Bilezik kastınsa krtik ihtimali sana daha çok işe yarayacaktır 2kda hp getirirsen beyaz altından daha iyi olucaktır.
    Kolye diyorsan %20 delici varken güçle uğraşmak yani

    İyi oyunlar




  • Pwp oynuyorum 98başla 99 bitir triton var mavi celik var şimdi cennetin gözümü tak diyosun herkezde var küpede zehre karşı koyma silah efsununu napacağım ? yarı krtk güç zehir b.hızımı yapayım yoksa yarı delici güç zehir b.hızı mı yoksa yarı krtk delici güç zehirmi yoksa yarı krtk delici güç b.hızı mı ?
  • DJ Mithat kullanıcısına yanıt
    illa kendi bildiğimi okuyacağım diyosan yarı krtik delici güç b.hızı yap kardeşim , kolyede cennet gözü tak sen ne yapıcan milleti
  • taşları ne olsun onun ? karakter taşı zaten olucak öldürücü soğutmamı getireyim kavrama soğutmamı yoksa öldürücü kavramamı ? soğutmasız olmaz herhalde :D
  • DJ Mithat kullanıcısına yanıt
    1-1 yapıyosun anladığım kadarıyla karakter taşı + büyü hızı + krtik , suraya karşı soğutmaya karşı delici daha çok iş görür (karabüyüye karşı)
  • savunaların oranı yüksek bir serverse zırhtaki savunma taşını çıkar, beyaz şebnem basma. kılıca yarı güç büyü hızı krtk delici getir. ws atacağın kişiye göre saç stilleri bile taşı envaterinde. karşındakine zehirleme yedirmeden skilleri kullanma son olarak mümkünse öfkeyi masterde bırak :)
  • 1- Ful 1-1 dizerim napayım sizce savunma taşını cıkarıp hız taşımı takayım zırha ? beyaz şebnem yok zaten zaten yarı krtk delici güç b.hızına karar verdimm tabiki master bırakıcam wslik serverdeyim zaten suralarla atarken ilk baştaki oyuna başlayınca olan kırmızı öfkeyi kullanıyorum
    2- Birde zehir yapıcam bedensele suralarla atarken kullanıcam. 50 ort yarı delici güç mü olsun 50ort yarı krtik güç mü bana delici gibi geldi birde zehirin taşları ne olsun sura öldürücü kavrama mantıklı gibi tritonlarada karakter öldürücü soğutma takıcam :) zihinsele de zehir veya kin yapacağım oda beceri hasarlı olur zaten zihinsele bildiğim beceri hasarlı oluyordu kin mi yapayım zehirmi? Bedensele 92 94 hp saldırı verdim. +60 saldırıyı çöpe atamam 1000hp veriyor 2vuruşta zaten o can gidiyor. Birde şimdi bedensele cennet kolyemi kullanayım beyaz altınmı cennet de büyü hızı +24 birde %28 delici veriyor cevherlerle beyaz altın ise +22 büyü hızı %7 güç cevherler ile birlikte. hangisi sizce... ben okadar yazdım sizde bi zahmet hepsini cevaplayın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Mithat -- 28 Şubat 2016; 20:07:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ Mithat

    Pwp oynuyorum 98başla 99 bitir triton var mavi celik var şimdi cennetin gözümü tak diyosun herkezde var küpede zehre karşı koyma silah efsununu napacağım ? yarı krtk güç zehir b.hızımı yapayım yoksa yarı delici güç zehir b.hızı mı yoksa yarı krtk delici güç zehirmi yoksa yarı krtk delici güç b.hızı mı ?

    Hangi sv o ben arıyorum öyle bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • savunma oranları yüksek bir server değilse savunma taşını çıkarmana gerek yok. cennet kolye kullan delici verir bedensel için vazgeçilmezdir karşındakini yerden kaldırmaz wslerde zihinsel isen şu büyü hızlı kolyeyi kulllan. master öfke kırmızı değil. yeşil yanar aldığın hasarı azaltmakta çok işe yarar perfect olmaması. zehire 1/1 istediği efsnları kimse getiremez pek +47 ort yarı güç süperdir. zihinsel için kin kılıcı +20bec ve yarı olursa tadından yenmez. ortalama hasar. düz vuruş dmektir beceri ise skillerindir. level sınırına hemen kas böyledce statü de +hangisine basayım derdin olmaz. surayla ws atıyorsan sura taşı kritik ve delici getir kılıca... zihinsel isen delici yerine soğutma taşı koy. biyolog görevlerini yapmayı unutma , kalkana bloklama getirmeyi unutma. karşındakine zehirleme yedirmeden skillerini kullanmaman gerektiğini bil. her karaktere karşı olan saç stillerini envaterinde bulundur. varsa başka soru alayım :)




  • Kardeşim benim savunma oranları yüksek derken maxhp 3000 kılıc bıcak filan 15 kritik 10 hp absorbe 10 hp üretimi 30 saldırı değeri 50 saldırı hızı 10 napayım cıkarıyımmı zaten cıkarırsam hız taşı takıcam başka birşey takmam bedensele hp saldırı aldım doğru almışmıyım 92den zaten hp alacaktım 94den de hp saldırı arasında kaldım sonra düşündüm ki şimdi abi 1k hp veriyor tamam iyi güzel 2düzle gider o can ama saldırı iyi işte bitmez :D 1. yarı krtk delici güç b.hızı 2. yarı krtk güç zehir b.hızı 3.yarı krtk delici güç zehir 4.yarı delici güç zehir b.hızı ben yine zehirli yazdımda zehir pek işe yaramaz gibi nasıl olsa bedenselde düzü köklediğim için elinde sonunda giriyor kastaki zehirleme değişimi 8 bana yarı krtk delici güç b.hızı gibi iyi geldi sence hangisi ? hocam şimdi birinde gördüm normal karakterlerde o yeşil öfkeyi kullanıyor savaşcı oda bedensel suralarla atarkende o kırmızı öfkeyi kullanıyorum dedi ilk baştaki bende ondan soruyorum. birde Bedenselde combo acayımmı arkadaş zihinselle atarken aç birde karabüyü surayla dedi birde zihinseldeyken açayımmı ? şimdi hocam ben zehir için uğraşmaya baya çalışıcam o yüzden bedensele napayım efsunu 50ort yarı güç olacak zaten birde delici mi getiriyim kritik mi arkadaşlara sordum delici getir dedi zihinsele sordum zehir tak dediler kin yerine zihinsele zaten 20bec yarı krtk güç koyacam. Birde hocam şimdi bedensele cennet takıcam o tamam Ronin i bilirsin efsane zihinsel :) adamın envanterini gördümde mor yakut takıyor zihinsel şimdi Beyaz altın +22 büyü hızı birde +4 güç veriyor cevher ekliyorsun +7 veriyor Mor yakut ise +24 büyü hızı +56 hp üretimi veriyor cevher ekliyorsun +33 büyü hızı ve +78 hp üretimi veriyor. Birde şöyle birşey var zehirlendikten sonra hp üretimi duruyor. Birde hocam roninin envanterde Beyaz altın bilezik gördüm şimdi Beyaz altın bilezik saldırı hızı +7 ve max hp 1800 veriyor cevherler ile birlikte +10 saldırı hızı ve 2520 max hp cennet bilezik ise saldırı hızı +10 kritik +10 cevherler ile saldırı hızı +14 kritiğide +14 oluyor hangisini tercih ediyim hocam birde zihinsel 92 94 ne alayım Hp Hp mi Hp saldırı mı birde zih silah efsunu ne olacak Yarı krtk güç canlılık b.hızı mı yoksa Yarı krtk güç zehir b.hızı mı ? hocam kişisel facebook hesabını bana özelden atabilirmisin ? sorularım bunlardı ilgilendiğin için sağol. :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Mithat -- 29 Şubat 2016; 22:17:17 >




  • i



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Mithat -- 29 Şubat 2016; 20:56:01 >
  • Dostum bazı forum kurallarını tam olarak bilmiyorum. Reklam gibi olur şimdi bana mesaj at ordan söyliyeyim. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Christopher.

    1-Kılıca zehir getirilmez kaska getirirsin zehiri
    2-Kılıca YARI KRİTİK DELİCİ GÜÇ BÜYÜ HIZI / YARI KRTİK DELİCİ GÜÇ ÇEVİK getirilir ben 2.yi tercih ederim
    3-Görevler HP HP aban direk saldırı felan katma işin içine bedensel damage vurur zaten HPnde varsa azda işi biliyorsan devrilmezsin

    Kılıca zehir gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 hp 94 str silahınada yarı güç kritik delici b.hızı taşlar karakter taşı kritik sogutma kolye cennetin gözü cevherlerle 28 delici oluyor iyi forumlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ Mithat

    Beyler sizce bedense 92 94 ne almalı ? Hp saldırımı yoksa Hp Hp mi? başka birşey söylemeyin 2sinden biri. Birde bedensel silah efsunu ne yarı krtk güç b.hızı zehirmi yoksa yarı krtk güç delici zehir mi yoksa yarı delici güç zehirleme b.hızımı yoksa yarı krtk delici güç b.hızı mı sizce hangisi? birde wslerde combo aciyimmi yoksa şu karaktere karşı aç mı diyeceksiniz ?

    95 lwl ve uzeri haritalarda tas kesende bir canavarim olsn diyorsan ki en mantikli 92 94 savunma almaktir. Tastan kazandiginla uzerini fullersin. Iyi bir zehirin varsa yemede yaninda yat + binek of of heveslendim simdi.

    Bedensel diyorsun hocam :) deliciiiiiiiii olmazsa olmazin.

    Yarida lazim, duz caliscaksin mantikli olanlari secersin ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.