Şimdi Ara

Bedensel den anlayan içeri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DJ Mithat

    Kardeşim çeviklik ve canlılık istemiyorum yarı kritik güç delici büyü hızımı olsun ? yoksa yarı delici güç büyü hızı zehir mi ? yoksa yarı krtk güç b.hızı zehir mi ? birde yarı krtk delici güç zehir var zehir getirme diyosan diğer türlüde zehir girmiyor adama Tamam hp hp abanacam :D birde kolye beyaz altınmı taksam cennetmi beyaz altın gibi geldi +7 güç az değil cevherler ile birlikte.

    Reis Senin olmazsa olmazin boyle olmali.

    Yari+delici+kritik+guc+ digerini ziksen getiremezsin hic ugrasma 4 u boyle olsun op basina koy.

    Hp al diyenlere bakma a.q eger oyuna para yatirmiyorsan, son seviyeye gitmesemde olur diyorsan ki en mantikli budur. Savunma+savunma alir tasini keser a.koyarsin pazarin her turlu dizersin kendini bide ejder yaparsiniz gunde 3 4 kere off baslattircan beni tekrar sen.

    Sadece VS dizceksen 92 94 gorevi hp hp

    Tas kesiyim aradada vs atiyim emekle. Diziyim para yatirmiyim. Diyorsan. Sav Sav

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rehber ariyorsan krali burda tank ettirim seni, fakat son beta zirhtan sonra karakteri icindekiler dahil silip biraktim. Okul hayatimdan etti beni ygs ye hazirlaniyorum yas oldu 21.....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herolay kullanıcısına yanıt
    Hocam savunma alanı gormedim bedensele 😂 bide hocam anlayin ya ben wslik oynuyom 92-94 ne aliyim bedensele hp hp mi hp saldirimi silah efsunu yarı krtk delici güç şart 1 boşluğa da büyü hizimi getiriyim zehir mi ?Kardeşim benim savunma oranları yüksek derken maxhp 3000 kılıc bıcak filan 15 kritik 10 hp absorbe 10 hp üretimi 30 saldırı değeri 50 saldırı hızı 10 napayım cıkarıyımmı zaten cıkarırsam hız taşı takıcam zirha başka birşey takmam bedensele hp saldırı aldım doğru almışmıyım 92den zaten hp alacaktım 94den de hp saldırı arasında kaldım sonra düşündüm ki şimdi abi 1k hp veriyor tamam iyi güzel 2düzle gider o can ama saldırı iyi işte bitmez :D 1. yarı krtk delici güç b.hızı 2. yarı krtk güç zehir b.hızı 3.yarı krtk delici güç zehir 4.yarı delici güç zehir b.hızı ben yine zehirli yazdımda zehir pek işe yaramaz gibi nasıl olsa bedenselde düzü köklediğim için elinde sonunda giriyor kastaki zehirleme değişimi 8 bana yarı krtk delici güç b.hızı gibi iyi geldi sence hangisi ? hocam şimdi birinde gördüm normal karakterlerde o yeşil öfkeyi kullanıyor savaşcı oda bedensel suralarla atarkende o kırmızı öfkeyi kullanıyorum dedi ilk baştaki bende ondan soruyorum. birde Bedenselde combo acayımmı arkadaş zihinselle atarken aç birde karabüyü surayla dedi birde zihinseldeyken açayımmı ? şimdi hocam ben zehir için uğraşmaya baya çalışıcam o yüzden bedensele napayım efsunu 50ort yarı güç olacak zaten birde delici mi getiriyim kritik mi arkadaşlara sordum delici getir dedi zihinsele sordum zehir tak dediler kin yerine zihinsele zaten 20bec yarı krtk güç koyacam. Birde hocam şimdi bedensele cennet takıcam o tamam Ronin i bilirsin efsane zihinsel :) adamın envanterini gördümde mor yakut takıyor zihinsel şimdi Beyaz altın +22 büyü hızı birde +4 güç veriyor cevher ekliyorsun +7 veriyor Mor yakut ise +24 büyü hızı +56 hp üretimi veriyor cevher ekliyorsun +33 büyü hızı ve +78 hp üretimi veriyor. Birde şöyle birşey var zehirlendikten sonra hp üretimi duruyor. Birde hocam roninin envanterde Beyaz altın bilezik gördüm şimdi Beyaz altın bilezik saldırı hızı +7 ve max hp 1800 veriyor cevherler ile birlikte +10 saldırı hızı ve 2520 max hp cennet bilezik ise saldırı hızı +10 kritik +10 cevherler ile saldırı hızı +14 kritiğide +14 oluyor hangisini tercih ediyim hocam birde zihinsel 92 94 ne alayım Hp Hp mi Hp saldırı mı birde zih silah efsunu ne olacak Yarı krtk güç canlılık b.hızı mı yoksa Yarı krtk güç zehir b.hızı mı ? hocam kişisel facebook hesabını bana özelden atabilirmisin ? sorularım bunlardı ilgilendiğin için sağol. :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Mithat -- 1 Mart 2016; 12:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • WS lık yapacakmıssın, bak en ıyısı 92 94 saldırı degerı alınca. Farklara bak derım. Hp de mantıklı ama saldırı degerı gercekten boka yarıyormu bakmak lazım :)

    Bedensel---> Sılah efsunları

    Kılıc---> Delıcı, Guc, krıtık, yarı ınsan, sersem

    Zırh---> savunmalar+hp. Tas olarak--> Blok, Hız tası, dıgerı buyu bozmalar vardı bı boka yarıyorsa artık 2 tane. Hangısıyse o basılabılır.

    Kask---> 15 buyu 15 yarı. Op basına koy :)

    Kolye--> Cennet olmalı!!! Hp sav

    Ayakkabı--> Derı cızme, hp + sav mumkunse delıcı.

    Kalkan,--->. Blok, sersem, yarı,guc

    Abonoz Kupe---> Yarı, sav

    Bır tanede delıcısı P olan saman dogra gıtsın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :Dkardeşim cok saol ilgilendiğin için şimdi sersemi kalmadı bu işin :D Sersem yemiyolar adamlar pvp de efsun botunu acıyosun f5 ile efsunları getiriyosun ben 1e1 yapıyorum zaten o yüzden serseme gerek yok sana ben şık veriyim onlardan birini seç şimdi bedensel silah efsunu yarı krtk delici güç b.hızı mı yoksa yarı delici güç b.hızı zehir mi yoksa yarı krtk güç zehir b.hızımı yoksa yarı krtk delici güç zehir mi birde zihinsele 92 94 ne alayım hp hp mi hp saldırımı bi arkadaş savunma hızını cıkarıp hız koy dediydi cıkarayımmı savunma oranları max hp 3000 büyü hızı 20 kılıc bıcak savlar 15 saldırı değeri 50 saldırı hızı 10 kritik delici 10 hp absorbe 10 bide hocam öfkeyi m de bıraktım m de az hasar yiyoruz bu bi gerçek surayla atarkende öfkeyi ilk baştaki kırmızı öfke yapıyorum hocam birde bedensele combo açayımmı zihinselede combo acıyımmi sonra Ronin i bilirsin efsane zihinsel :) adamın envanterini gördümde mor yakut kolye takıyor zihinsel şimdi Beyaz altın kolye +22 büyü hızı birde +4 güç veriyor cevher ekliyorsun +7 veriyor Mor yakut ise +24 büyü hızı +56 hp üretimi veriyor cevher ekliyorsun +33 büyü hızı ve +78 hp üretimi veriyor. yani hangisi iyi zihinsele bedensele zaten cennet takıcam o belli. Birde şöyle birşey var zehirlendikten sonra hp üretimi duruyor. Birde hocam roninin envanterde Beyaz altın bilezik gördüm şimdi Beyaz altın bilezik saldırı hızı +7 ve max hp 1800 veriyor cevherler ile birlikte +10 saldırı hızı ve 2520 max hp cennet bilezik ise saldırı hızı +10 kritik +10 cevherler ile saldırı hızı +14 kritiğide +14 oluyor hangisini tercih ediyim zihinsele bedensele zaten cenn et bilezik takıyom. hocam birde zihinsele zehir yapıcam efsun botu ile kolay oluyor şimdi 20 bec yarı güç olcak 1 boş yer kalıyor oraya hangisi iyi olur kritik mi büyü hızı mı 2sinden birini seç. Hocam dikkat ederek hepsini cevaplarmısın önceki mesajda hepsini cevaplamamışında onlarıda buraya yazdım zaten yardımların için çok sağol :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Mithat -- 3 Mart 2016; 23:19:10 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.