Şimdi Ara

Beko 684630EB Buzdolabı ses seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.
    Arkadaşlar ürünü alalı 1 hafta oldu. İlk geldiği çalıştırıldığı an içinin soğuması için sesi fazla çıkıyordu 6 7 saate o durun düzeldi. Sonra zamanla yine sesler çıktı yine gitti. Ama bi kac gündür sürekli ses var yani sürekli çalışma halinde, sesi 21 senelik buzdolabindan daha fazla çıkıyor.
    Buzdolabı hakkında bilgisi olan veya servislerde çalışan birisi varsa yardımcı olabilir mi?
    Hava kanallarında da sürekli damla halinde su veya donmuş mini tabakalar oluyor çözülünce su damlası oluyor.

    (yardımcı olacak biri olursa ses için video atarım daha anlaşılır olur)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Dolabınız büyük ihtimal inverter motorlu ve bayramdan dolayı büyük miktarda yükleme yapıldı. Bundan dolayı buzdolabı en yüksek güçte soğutma yapmaya çalışarak konulan malzemeleri soğutmaya/dondurmaya çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim yanıtınız için ama zannetmiyorum geceden hatta rahat bi 40 saattir aynı şekilde çalışıyor ki dün bu saatte de herhangi bie yüklememiz olmadı.

    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DjgVU_vPiLOI%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGMWkqvkFIhkA8aeDS5-OIdVsfuFIERP1BHysk1OIqbI7MgFy

    Dün gece çekmiştim rahatsız olunca. Denediğim db uygulamaları ile 45-40 db aralığı sesi vardı ki bu ön taraftan arka kısıma gittikçe 50ye çıkabilir.
    Bahsettiğim havalandırma delikleri de şu şekilde ; Beko 684630EB Buzdolabı ses seviyesi Beko 684630EB Buzdolabı ses seviyesi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • crazykartal C kullanıcısına yanıt
    Havalandırma kanallarındaki buz damlaları buzdolabının normal çalışma şekli. Bu dolap çift devreli soğutmaya sahip bir dolap. Alt kısımdaki dondurucu kısmı nofrost üst taraftaki soğutucu kısmı buzdolabı içindeki nemi koruyan statik soğutmaya sahip. Havalandırma deliklerinden gördüğünüz yer aslında dümdüz bir soğuk tabaka. Buzdolabınız soğutucu kısmın en üstünde yer alan fan ile üst taraftan çektiği havayı bu soğuk yüzey üzerinden geçirerek hava deliklerinden de tekrar raflara göndererek soğutma yapmakta. Yani bu gördüğünüz buz damlaları bir sorun değil. Yalnız buzdolabının fişini çekerek müdahale etmemeniz gerekir, bu şekilde müdahele edildiğinde buzdolabı ayarlanan dereceye ulaşabilmek için hep yüksek güçte çalışacaktır. Siz bir süre müdahale etmeyin dolabın normale döndüğünü göreceksiniz. Yüksek hava sıcaklığı ve dolap kapılarının sık açılıp kapatılması da buzdolabının tam güçte çalışarak yüksek ses yapmasına sebep olur. Yalnız bu sese alışmanız gerek inverter motora sahip neredeyse tüm markaların buzdolaplarında bu şikayet var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • batu25 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ediyorum :) Şuan -18 ve 4 derecede çalışıyor, annem 4 derece soğutmuyor diyince 2 ye getirmiştim o kanallar daha da buzlaşmıştı. 2 veya 4 te çalışmasında bir sorun olur mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • crazykartal C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. 2 dereceye ayarlayabilirsiniz herhangi bir sorun oluşturmaz, dediğim gibi o kanallardaki buzlanmaya takılmayın, normal çalışma şekli bu şekilde. Dolabınızı güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    tekrardan teşekkür ediyorum. İyi günler 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batu25 kullanıcısına yanıt
    hocam peki sessiz olan buzdolabı yok mudur artık? çoğu dolap dediğiniz şekilde çalışıyor diye biliyorum yani ayrı ayrı soğutuyor. hepsi gürültülü müdür? bir de diyelim +4 dereceye ayarladık ancak herhangi bir nedenden soğutmuyor atıyorum +10 derecenin altına inmiyor, bu durumda uyarı veriyor mu dolaplar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.