Şimdi Ara

Belarus ile Türkiye arasında vizesiz geçiş müjdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Belarus Dışişleri Bakanı Vladimir Makey ziyarettinde alınan vizesiz geçişler kararının da önümüzdeki günlerde onaylanacağını bildirdi.



  • Dil kursu icin gittigim bir ulke 6 ayligina gitmistim 5 ay zor dayandim bu kadar olur. Gitmedigim sehir kalmadi minsk ten baska yeri hikaye . Mc donalds ta bolca biyikli kiz gorebilirsiniz, aman allahim :)

    Vize kalksa ne olur birkere gidersiniz bi daha da gitmezsiniz. Minskte her yeri araplar almis. Ve sandiginiz kadar da ucuz degil 100 liradan asagi otel yok sadece icki ve sigara ucuz .

    1 kere gittim bir daha mi belli olmaz hele bir vizeyi kaldirin dusunuruz ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xrepla -- 1 Kasım 2013; 20:37:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadas gecis icin demis.. aktarma gibi durumlarda sanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten ortada yapılmış bir anlaşma yok daha... Sözlü mutabakata varılmış... İş yazılıya gelene kadar daha çok vakit lazım...
  • hakangeziyor kullanıcısına yanıt
    Belarus ile vizelerin kaldırılmasında son aşamaya gelindiğini belirten Davutoğlu, "Mart ayında vize muafiyet anlaşması imzalamış ve Türk ve Belarus vatandaşlarının karşılıklı ziyaretlerindeki engelleri kaldırma iradesi göstermiştik. Onay süreci önümüzdeki haftalarda bitecek ve artık vizesiz seyahat edebileceğimiz ülkeler arasınada Belarus katılmış olacak." diye konuştu.


    Vize anlaşması zaten daha önceden imzalanmıştı...
  • Geçen ay Belarusa gitmek için vize konusunda her kafadan ayrı bir ses çıktığı için bu durumu netleştirmek adına konsoloklukla konuşmuştum.
    Konsolosluk Belarusa giriş yapabilmek için VİZE ALMAM GEREKTİĞİNİ söyleyip , vizelerin kaldırılması ile ilgili anlaşmanın her iki ülke tarafından imzalanan bir belgenin , belge imzalandıktan 30 gün sonra yürürlüğe gireceğini ve henüz bu belgenin imzalanmadığını söylemişti.

    Zaten vize için yok resimdi,sağlık sigortasydı,işyerinden alınacak belgelerdi,vize ücretiydi,sağlık sigortası ücretiydi baya sıkıcı ve zaman alan işlerle uğraşmak istemediğim için atlarım Ukraynaya giderim nolacak .
    .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.