Şimdi Ara

Benim kredi notum neden dusuk yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese.


    Ben kamu görevlisiyim, 7100 lira maaşım var. Eşim kamu bankasında görevli aylık ortalama 3500 kusur maaşı var. Sadece bonus kartım var onun limiti 25000 lira. 7000 lira borç var. Bugüne kadar hiç geç ve asgarisini ödemedim. Diger kartlarımın hepsinin borcunun tamamını ödeyip kapattım. Otomatik odemede benim ve esimin telefonu var.


    60000 lira garantide kredim var onu otomatik ödüyor, Denizbank’ta 5000₺ telefon taksidi var ona para yatırdım otomatik ödüyor.


    Şimdi mevcut kredimi başka bankaya taşıyıp araç almak istiyorum, ama kredi puanım çok dusuk 1149.


    Neden dusuk onu anlamadım kredi başvurum red geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kredimin aylık ödemesi 1500₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • borçlarını hep zamanında ödeyen ama çok borcu olanların puanı galiba.
    benim sizden daha çok borcum var maaşımda biraz daha yüksek. ama kredi konusunda hiç zorluk yaşamadım.Borcumun yarısıda devlet bankasına. Bunu gören özel bankalarda aşağı kalmak istemiyor.Israrla kredi kullandırıyorlar.Diyeceksiniz neden kredi kullanıyorsunuz. Sebebi eskiden gelen acı tecrübeleryani hesabınızdaki paranın bir gecede yarısını kaybetmesi gibi. Eğer şimdi böyle bir şey olsa maaşım euro cinsinden olsuğundan kredi borcum otomatikman azalır.
  • Sık sık kredi başvurusuda puanı etkilemekte....Kredi bitmeden yeni kredi düsünmeyin....Arabann masrafları var....
  • Üzerindeki borçların toplamı kredi almana yetmiyor banka için belli bir miktarın maaşından sana kalması lazım(çekeceğin krediye göre değişir)
    7000tl maaşın var aylık ödemen 5 bin tl mesela aylık ödemesi 1000 tl üstü olan bi krediyi banka sana vermeyecektir ödeyemeyeceğini düşündüğü için kredi notun için birşey söyleyemem ama kredi çekme sistemi bu şekilde elinde kalan paraya falan bakarlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kredilerinizin zamanında ödenip ödenmediğine bakın. Bazen 1 gün geçip öyle alsada geçikme olabiliyor. Ufak kredi çekip sonra hepsini kapamak gibi bir düşünceleri oluyor insanların. Kredileri erken kapamakta az da olsa puan düşürür. Kredi kartını borç bakiyelerini tam ve zamanında ödeyin. Çok fazla başvuru yapıp sonuçlanmaması da ciddi puan düşürüyor. Maaşınızın durumu kredi notunu etkilemez. Sadece kredi başvurusunda ödeme gücü anlamında tahsis aşamasında yardımcı olur.
  • Kredi limitini doldurmuşsundur onları ödedikçe düşer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ziraat bankasına borcum vardı ödeyip kapattım o açıkmış. hallettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.