Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15011502150315041505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben olsam bu hasan şaş'ın belgesini yırtarım. Eğitmenmisin kavgaya giden göbekli abimisin ne olduğun belli değil, çok aşıksan çık türbüne marş söyle kavgalara git döner bıçağını çıkar.
  • Ya bu forum neden günlerdir bu kadar yavaş? 1 sayfa geçişi yapayım diyorum diğer sayfaya 1 dakikada yükleniyor. Bi bende mi böyle ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri terime geçen senenin sonlarında oynadıkları alanyaspor maçının tekrarını izletsin. O zaman hakemlere karşı sevgi yumağıydın bi tacını vermediler diye ne çabuk unuttun sana yapılan kıyakları? Yemin ediyorum şu adamdaki kasıntılık jose mourinho, pep guardiola gibi adamlarda yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    Ya bu forum neden günlerdir bu kadar yavaş? 1 sayfa geçişi yapayım diyorum diğer sayfaya 1 dakikada yükleniyor. Bi bende mi böyle ya?
    Bende de böyle. İnternet hızından kaynaklı sanıyordum da diğer sitelerde sorun yok sadece forumda var. Sayfayı 1 dakikada yüklüyor resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa 2'yi yedi. Akşam bi şekilde 2 farklı yenersek lider oluyoz şaka maka :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • solda caner oynamazsa ve medel de ortasaha'da olmazsa, bence bunlari yeneriz. pektemek 2 gol daha yazar.
  • Kazanacaksın..o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başakşehir 4 gol yemiş sadece bizde sakatlıkdan dönen oyuncuları performansı büyük soru işareti beraberlik iyidir
  • Kasimpasa da puan kaybetti 2 farkli galibiyette lideriz. Bu demektir ki yenilmek icin butun sartlar olgunlasti. Son yillarda hedef maclarda takim hic bunun farkinda gibi oynamadi. İki hafta onceki göztepe maci en basitinden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Sana katılmamak elde değil Yarbayım... Bunda takımın yaş ortalamasının düşmesi, doymuşluk oranı yüksekliği, hedef belirleme eksikliği, teknik kadronun yeterli ve zamanında müdahalelerde geç kalması vb sebepler etkin.. Kulüp başkanının da hatası cabası...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: QralCess

    Bu mesaj silindi.
    24-25 yaş futbolcunun zirve donemleri oluyor genelde. O yasta olup bizim alabilecegimiz fiyattaki adamlardan hayir gelmez. Bizim kuluplerimiz ya parlamadan alacaklar oyuncuyu gencken yada kariyerinin sonlarinda. Biz senelerdir 'sadece' ikinciyi yaptigimiz icin suan bu haldeyiz. Seneye 19-23 yas arasi 2-3 tane gercekten yetenekli oyuncu almaliyiz. Sampiyonlar liginde sezonluk basari olmamali hedef. Gecen sezon o kadar basariliydik sampiyonlar liginde ama ligde iki sezondur ne haldeyiz. Dogru kadro planlamasi ile genclesirken kaliteyi yuksek tutmak da mumkun. Quaresmanin yedegi olarak lens'i alinca sadece kagit uzerinde iyi kadron olur. Bayern munih aptal mi ki Lewandowskinin yedegi sandro wagner? Daha iyisini almaya paralari mi yok? Var ama oyuncularin takimdaki rolleri daha net sekilde belli oluyor bu sekilde. Bizim de artik forma rekabeti adi altinda ayni mevkiye birbirine yakin kalitede oyuncular almaktan vazgecmemiz lazim. Atibanin yedegiydi medel gecen sezon ama daha fazla para aliyordu. Boyle sacma sapan bir ton iş sayarim. İnsaatcilara kulup teslim edersen boyle olur ama iste. Cenk her gecen sezon kendini gelistirirken, hoca onu ne kadar begendigini her firsatta dile getirirken negredoyu degil de cenk'in arkasina genc birini (22 yasina kadar mls'den cikamamis larin'i saymiyorum elbette, gercekten potansiyelli olan birinden bahsediyorum) almayi dusunecek futbol aklindan yoksunuz biz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Medipol Başakşehir'e karşı oynadığımız son 10 karşılaşmadan 3 galibiyet aldık. (2M - 5B)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alvin55

    Kazanacaksın..o kadar.
    Geçen sene kazanacaktın kazansan geçen sene hep dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz.
  • Adriano ve medel'in olması önemli, bence adamlar belli pres yapacak topu o noktadan çıkarmalıyız. Gerçi sol defansımıza baskı kurup top kullanımı daha kötü olan sağ tarafı kullanma mecburiyetinde bırakabilirler bizi. Medeli gezici oynatmak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 3 Kasım 2018; 17:14:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K E N


    O zamanlar farklıydı stadsız gidiliyordu maçlara bize her yer inönü gibiydi.Ama şuan yok öyle birşey.Ne oyun kaldı ne oyuncu.
  • fark yemezsek iyi. 2-0 falan yenileceğimizi düşünüyorum. oynadığımız futbolle ve bu hocayla başağı yenmek hayal kimse kusura bakmasın.
  • Forma nasıl da yakışıyor bu adama ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhisar son 15dk kalmış 1-1 yenerse FB son 3e giriyor :D
  • Bugün çıkıp şu maçı alalımda rüzgarı da arkamıza alalım artık şuan bunun tam zamanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15011502150315041505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.