Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1640. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16381639164016411642
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • adem'in bu kadroda pasif kalması kadar doğal bir durum yok. yani saha içinde iletişim halinde olacağı mevkilerdeki oyuncuları, oyuncuların güncel form durumlarını bir gözünüzün önünden geçirin. sağda quaresma gibi bir kara delik, verdiğin topu geri alma ihtimalin yok, önünde 5 kişi olsa o 5 kişinin arasına giriyor. önünde santrafor yok, solda babel'in vücudu beşiktaş formasıyla kafası beşiktaş'ta değil; babel bana artık beşiktaş'ın oyuncusuymuş gibi bile gelmiyor. arkası darmaduman olmuş vaziyette her maç başka orta saha ikilisi oynuyor.

    "kendisi çıksın bişeyler yapsın" demeyelim artık, bu mantaliteden çok çektik, bu mantalite quaresma gibi egoist futbolcuların takımda şişirilmiş istatistikler nedeniyle başarılı görülmesine sebep oldu. he bunu da yapabilir, bunu yapmasını sağlayacak en önemli özelliği duran top kabiliyeti, e onu da kullandırmıyorlar.

    açıkcası takım içinde futbolcu olarak kimse kendisi çıkıp bir şey yapsın, afedersiniz mok gibi oynadığımız maçta bir gol atsın da takımı kurtarsın, oyun unutulsun istemiyorum artık. kurtuluşun formulü bu değil, gerekirse başarısızlık devam etsin ama sonucunda doğru oyunu oynatacak hoca, oyuncular bulunmak zorunda kalınsın. bizi 1-1,5 yıldır talisca-quaresma çok kandırdı bu anlayışla.

    ben talisca'nın gitmesini hep istedim, hala takımda olsa hala gitsin isterim fakat talisca-quaresma ikisi birlikte gitsin istedim hep. talisca'nın yerine adem gibi bir oyuncunun gelmesini istedim fakat önüne adam akıllı santrafor alınmasını, atiba'nın yenilenmesini, quaresma yerine daha takımla bütünleşik birinin oynamasını istedim. böyle tek başına adem'i oynatmak hiçbir şey ifade etmez. aynı talisca-quaresma ortaklığının skor üretmesinin çok bir anlam ifade etmemesi gibi. geçen yıl şl grubunda rakiplerinin hiçbirinin bizim takımın bu kabiliyetine önlem almamasıydı bizi lider yapan, her takıma bug bulmuş gibi aynı golü attık. orta-kafa durumundan bahsediyorum, attığımız golleri bir hatırlayın. ligde ne oldu ? dördüncülük. şl bir başarıydı fakat seni şl'ye götürecek yol lig, ligde başarılı olamazsan bir sezonluk şl macerasının hiçbir anlamı yok. böyle plansız programsız, 1-2 oyuncu bazlı gelen yarı başarıların kısa vadeli tatmin dışında bir faydası olmaz.

    adem işte bu anlattığım durumun aksi bir oyuncu. ya etrafını pas kalitesi yüksek, oyun tarzı; kafasının çalışma şekli adem'e benzeyen oyunculardan kuracaksın, ya da adem'i hiç oynatmayacaksın; talisca gibi birini bulacaksın, quaresma ortalayacak o kafa vuraca, sen de "aa iyi oynuyorum" diyip kendini kandıracaksın bi süre daha.

    sadece 15-16'ya kitlenip kalmamak lazım. 16-17'de de uyum fazlaydı, tarihi geçmemiş ve kalitesi oyuncu sayısı fazlaydı. çünkü uyum halinde olabilecek ve bitik olmayan oyuncuların vardı. abou-babel, abou-oğuzhan, cenk-babel, cenk-oğuzhan, abou-talisca her birinin ortak geliştirdiği pozisyonlar ve atılan goller var. geride marcelo-tosic; sol bekte formda ve orta sahayı destekleyen bir adriano, ortada hala formda bir atiba, sağda şuankinden 2 yaş genç gökhan.

    bir kere santrafor hattına bakın cenk ve aboubakar. birisi 22 milyona gitti almak için minimum bir 17-18 milyon ödemen lazım, diğerini almak istesen minimum 30 milyon ödemen gerek ve her ikisi de 26-27 yaşında. şuan, şu zamandan geriye bakınca rüya gibi bana gomez'den çok cenk-abou ikilisi daha ilginç geliyor geriye bakınca. böyle piyasası olan iki adamın aynı anda santra**** olduğu bir dönemi bidaha zor yaşarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 22 Kasım 2018; 4:23:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer

    Tam da bunu atmak için girmiştim hahahahha takımda topçu mu var len. Şenol Güneş len.



    İsteyen açsın Aybaba ve Biliç zamanındaki yeteneksiz heriflerin nasıl tikitaka oynadığını izlesin. Şenol geliyor sadece ilk yıl tikitaka oynatıp (çünkü adamlar eskiden sistemi benimsemiş) 2.yildan itibaren takımın ağzına sicmaya başlıyor. Açın da biraz eskilerden futbol izleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkayzer


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/antisolak9/status/1062998814183841792?s=19



    Gerçeklerden kaçmayan floodu izlesin.



    Beşiktaş'ın üstün oyununun üstün skora dönüşmesinin tek sebebi, GOMEZ! S.G. falan değil. Beşiktaş flood boyu aynı oyunu oynuyor her zaman tikitaka ve her zaman keyifli futbol her zaman üstün oyun. SG. Şanslı onun gelişi Gomez'e denk geliyor ve Beşiktaş üstün oyununu taçlandırıyor. Ve S.G. 2.yilindan itibaren hâkimiyeti tamamen eline geçirip takımın ağzına sıçmaya başlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arizona Dream kullanıcısına yanıt
    Ama qü7 olmazsa rakip kaleye gidemiyoruzflkdfösşöşsdskm
  • Ne güzel Milli maç arası vardı da hafta sonu yenilmemiştik, şimdi yine yenileceğiz
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    Şenol Güneş: neeeey bütün pasları Sağ kanada Richardo'ya mı versin tamam tamam söylerim haaa aleyküm selam onun da sana selamı var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam zaten takımda istediğini yapıyordu şimdi iki katını yapacak. Bir yandan isabet olmuş kendi sonlarını daha çabuk getirirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş'ten Quaresma'ya: "Kalan 7 maçta zirveyi yakalamalı ve gruptan çıkmalıyız. Senin arkadaşlarına liderlik yapmanı ve takımı ateşleyen isim olmanı istiyorum." (Fanatik)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankaragücü maçına bilet alabilen var mı? misafir trübünü 1 tl yazıyor sanırım katakulli var
  • Rakip zemini baya kötüymüş Şenol'un bahanesi hazır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPOILER:


    "Zemin, oyunumuzu kötü etkiledi. Oyuna yön veremedik. Oyunun kontrolü tamamen bizdeyken goller yedik. Adem'den bekledigim katkıyı alamadım. Yenikent Stadinin atmosferinden olumsuz etkilendi. Kaybettiğimiz puanlar için üzgünüz."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Kasım 2018; 13:42:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A. Gücü maçına biletler tribüncü gruba satılmalıydı şimdi orda ailelere dernek üyelerine sorun olcak a. Gücü stadının konumunu bilenler olay çıkmama gibi ihtimali var mı sizce yönetim neden böyle bir şey yaptı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın hakemi Mete Kalkavan'mış. Durum zaten kötüydü, simdi katmerli kötü oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulüpler ne hale geldiler


  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Maçın hakemi Mete Kalkavan'mış. Durum zaten kötüydü, simdi katmerli kötü oldu.
    Gs konya maçına da hüseyin göçek verilmiş. Ft yoktan yere ağlamadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 22 Kasım 2018; 16:16:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökmen Özcan @gokmenozcan

    Babel'in yeni sözleşme pazarlıkları konusunda menajeri Winnie Haatrecht'le konuşup görüşmeleri bu hafta birkaç kez haberleştirdim.
    Son olarak; Babel'in istediği: 3.5 milyon € (3 yıllık) Beşiktaş'ın teklifi: 2.1 milyon € (2+1 yıllık)


    Beşiktaş Yönetimi, teklifi, 2.1 milyon Euro'dan biraz daha yukarıya çıkarmaya kapalı değil. Ancak Babel'in menajeri, Pepe'nin 5 milyon Euro'luk maaşını gerekçe gösterip 3.5'tan geri adım atmamakta kararlı

    Babel, 2.5 sezondur ortaya koyduğu performansla takımda şu anda zirvedeki isim olduğunu düşünüyor. Ancak takımın genel maaş denkleminde ilk 3'te yer almaması onun için bir sorun ve 3.5 milyon €'luk düzeltmenin yapılmasını talep ediyor.

    Murat Özen @Muratozen1903

    Yıllık maaşta imza parası da dahil


    - ---

    Pepe'nin aldigi maaşı sorun edinen bayağı bir oyuncu var gibi. Maas dengesini sağlamamiz sart.

    Once bu Babel'e güle güle demeliyiz. Digerlerine nasil olsa sira gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 22 Kasım 2018; 16:48:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizim takımda herkes serbest oynuyor zaten.


  • 
Sayfa: önceki 16381639164016411642
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.