Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1661. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16591660166116621663
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Karius'u savunuyordum ama yan toplarda iyi değil e onu kurtaran birebir özelliği vardı bugün sayılmayan gol ile 2 tane yedi. Golden sonra hırs yapması güzel bir şey ama yememesi daha güzel bir şey.


    Dakika 75'e kadar koşan pres yapan Güven ve Dakika 75'te girdiği halde 78'deki ara pasını yakalayamayan bir Larin. Kardeşim bu takıma 1 tane çita gibi koşan siyahi oyuncu gelmeyecek mi ? 3 dakikada mı yoruldun ? Yapsana presini.
  • Devre arası 4-5 transfer gerek.
    Güven böyle devam ederse yerine adam alınmayabilir. Love, Larin gönderilirse bir adam alınabilir.
    Babel devre arası gönderilmeli. Sözleşme yenilenmediği sürece belli oldu kafasını vermeyecek. Gönderilmeli ve yerine adam alınmalı. Umarım yıllık 3.2 milyon €'dan 3 yıllık sözleşme yapmak gibi bir hata yapılmaz bu adamla.
    Quaresma gitmeli ya da yedeğe çekilmeli sezon sonuna kadar.
    Dorukhan'ın yanına box to box siyahi, ciğersiz oyuncu lazım.
    Adriano yallah Çin'e. Caner yedeğe. Sol beke transfer gerek hem de en acil bölge burası.
    Pepe yolcu edilsin. Maaşı çok fazla ve gereksiz. Takım içinde maaşı da problem oluyor. Katkısı yok. Olmasa da olur. Medel onun yerine yama olur sezon sonuna kadar.
    Gökhan Gönül sezon sonuna kadar öyle yada böyle bir şekilde idare eder. Devre arası o bölgeye adam alınması biraz zor olur.
    Devre arası duruma göre en az 4, en fazla 5 transfer şart gibi.
    Aslında eldeki Babel, Quaresma, Pepe, Adriano, Love, Atiba gibi futbolculardan kurtulabilsek, yerlerine çok rahat adam alırız.
    Devre arası transfer dönemi çok kritik olacak.
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu




  • Oguzhan 2 haftada verdigi 2 pasla gol yememize sebep oldu. Beyazın çok oldugu yere top atacağıma lacivertin yogun oldugu yere top atti. 5 dakika bile oynamasi zarar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene ilk macimizi oynadık resmen. Yalnız şu takimi görmek için 10 tane sakat oyuncumuz olması gerekiyor.
    Bugun takımda olmayan sözüm ona abilerin ve bunlari kontrol altına alamayan hocanin/yönetimin takımı sabote ettiği ortada.
    Şu takimi ilk defa Kasım sonunda ve mecburiyetten seyrediyorsak yuh Beşiktaş imi bu hale getiren herkese.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    Hayatinda hangi takımı gördün devre arası 4 transfer yapan devre arası forvet sağ bek yeter devre arası transferleri genelde zor olur uyum problemi ve pahali olur ama kesinlikle forvet sağ bek gerek ne olursa olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım gençleştirmek lazım başka çıkış yolu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ali Ece: "Dorukhan ve Güven, Beşiktaş'ın daha hareketli daha dinamik buna karşın daha disiplinli oynamasını sağlıyorlar. Aldıkları 2 milyon euro maaşı beğenmeyen oyunculara 'Beğenmiyorsanız biz oynarız kardeşim' mesajını veriyorlar."

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Ljajic’le, gençlerle aynen devam. Kaybedeceksek gençlerle kaybedelim. +30 dede görmek istemiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dorukhan'ın yanına siyahi box to box, merkez orta saha;https://www.transfermarkt.com.tr/didier-ndong/profil/spieler/210081
    Hem boşta, hem de bizim için ideal tipte bir oyuncu. PL seviyesinde biraz sırıtıyordu ama bizde iş yapacak potansiyeli var hem de çok genç. İmza parası dahil yıllık 2 milyon €'ya alır getirirsin.
    Boşta stoper Djilobodji var. Beğendiğim bir futbolcu. Adı bir ara bizimle de geçmişti. Ama gerekli mi şuan emin değilim;https://www.transfermarkt.com.tr/papy-djilobodji/profil/spieler/136610
    Santrafor için Love ve Larin gönderilirse, Paul Onuachu'yu istiyorum. Midtjylland maçı izlemiş olanlar bu adamın yeni nesil Amokachi olduğunu bilirler:https://www.transfermarkt.com.tr/paul-onuachu/leistungsdaten/spieler/272855/plus/0?saison=2017
    Sağ kanat için Pachuca'nın Lozano'dan sonraki elması olan Victor Guzman mutlak birinci hedef olmalı. On numara asıl pozisyonu gözüküyor ancak kanatta da oynuyor. Ljajic tarzı hem kanat, hem 10 numara oyuncusu. Bizim için ilaç olur;https://www.transfermarkt.com.tr/victor-guzman/leistungsdaten/spieler/325598/plus/0?saison=2017
    Sol beke de iki bacağı olan birini alıp gelsinler Caner'den kötü oynama ihtimali yok.




  • BJK kullanıcısına yanıt
    haklisiniz hocam gol atibaya yazarda sl seviyesinde bir kalecinin o pozisyonda sol elini ve omzunu geriye donmesi sol elini lullanmamasi ilginc elleri ni acar karsilarsin rakibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mirtazo01

    Hayatinda hangi takımı gördün devre arası 4 transfer yapan devre arası forvet sağ bek yeter devre arası transferleri genelde zor olur uyum problemi ve pahali olur ama kesinlikle forvet sağ bek gerek ne olursa olsun
    Sezon sonu ilk 11'ine 9 transfer yapan takım da görmedim. Sezon sonu Ljajic ve Karius dışında belki Vida da dahil edilir buraya onun dışında bütün futbolcularla yollar ayrılacak ilk 11'deki. Güven ve Dorukhan'ı saymıyorum çünkü onlar şu anlık 11'deler. Sezon sonuna kadar durum değişirse bile ilk 11'e en az 7 transfer gelecek demektir. Hepsini sezon sonu yapmak ne derece mantıklı?
  • Oguzhanin gol atmasi hic iyi olmadi haftaya ilk 11 de baslar oyuna girdi yine ruh gibi gezip pas hatalari yapti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu








  • [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

  • Adem'in golünde Quaresma yine kolunu kaldırıp pas istemiş, ahahahahah çıldırıyorum...



  • Haftaya Galatasaray maçı için Galatasaray kadrosuna bakıyorum. Muhtemelen şu kadroyla çıkacaklar eğer Lokomotiv maçında kaza yaşanmazsa.
    Muslera
    Mariano-Maicon-Ozan-Nagotomo(Ömer Bayram)
    Fernando-Selçuk
    Feguli-Muğdat-Onyekuru
    Eren

    Şu kadroyu nolursa olsun en az üçlememiz lazım. Sarpsborg maçına kesinlikle önemli topçular götürülmemeli. Hem soğuk hava, hem yüksek rakım, hem de suni çim. Kötü bir şey olması için bütün şartlar bir arada. Yedeklerle çıkılmalı Sarpsborg maçına. Yenileceğimizi zannetmiyorum zira Sarpsborg gerçekten çok kötü bir takım ama ola ki yenilsek bile Avrupa Ligi oldukça gereksiz bizim gibi yaşlı bir takım için. Şampiyonlar Ligi daha önemli. En kötü ikinci olup ŞL'ye gitmek lazım. ŞENOL'a rağmen takımdaki Dorukhan, Güven, Ljajic falan bana güven veriyor. Umutlandırıyor. Belli olmaz bu işler. Belki kaza bela bir şeyler başarırız ligde bu sezon.

    Galatasaray'ı geçen sene içerdeki maç gibi rahat geçmemiz lazım. Hatta daha daha rahat geçmemiz lazım. Adamların bütün kadrosu sakat/cezalı. Yani çıkabilecekleri kadro aşağı-yukarı yazdığım gibi. Gerçekten berabere bile kalırsak büyük rezillik. Hatta bu fırsattan yararlanıp, keşke tarihi bir skor alabilsek. Galatasaray zaten şu an çok demoralize Fener maçından beri, iyice dağılırlar.

    NOT: Bu mesajı alıntılayıp, polemiğe girecek Galatasaraylı varsa zahmet etmesin. Cevap vermeyeceğim. Kendi bölümümde, forum kuralları dahilinde fikir beyan ediyorum, yorum yapıyorum. Ortalığı karıştırmaya gelmeyin. Her şeye nem kapan arkadaşlar gelip laf edecekler çünkü biliyorum. Peşin peşin söylüyorum zahmet etmeyin diye.




  • 
Sayfa: önceki 16591660166116621663
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.