Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1859. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18571858185918601861
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şenol Güneş döneminde Başakşehir, Konyaspor, Fenerbahçe ve Kasımpaşa deplasmanlarında galibiyetimiz yok.


    Yarın Kasımpaşa karşısında umarım bir ilki gerçekleştirip galibiyet alırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Aralık 2018; 15:05:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuranın kirası nasıl 30 bin lira olabilir yav.

    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    okuturuz okutmasına da yerine gelecek adam olmazsa o zaman bizi okurlar sonra.

    Yönetim gönderecekleri adamların ardından 2 senedir olduğu gibi nasılsa hoca oynatır parlatır yaw mantığı ile adam alırsa işimiz iyice yaş

    Alıntıları Göster
    En büyük problemimiz bu değil mi zaten ? Bu zamana kadar giden hangi oyuncunun yeri doldu ki ? İyi oyuncuları geçtim, Frei vs gibi vasat adamların bile yerlerine o vasatlıkta adam koyamadık. Larin, Love vs gibi ultra çöpler ilave ettik takıma. Medel giderse de farklı biri durum olmayacaktır. Yönetimin istikrar sağladığı tek nokta. Giden adamın yerine ondan daha kötü adam getirmek.




  • Başakşehir enteresan bir tez konusu olabilir. Çok büyük bir süpriz olmazsa bu sene şampiyon olacaklar. Siyasi bağlantıları, maddi kaynakları vs. bir kenara bırakırsak dikkate değer bir başarısı var.

    Biliyorsunuz Başakşehir 2013-2014 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediye olarak mücadele veriyordu. 2006 sezon başından 2011'de Milli Takım teknik direktörü olana kadar A. Avcı tarafından yönetildi. Orta üst sıralara oynayan bir takımdı. 2009-2010'da 6. bitirdi, 2010-2011'de 12.

    A. Avcı milli takımın başına geçtiğinde 2011-2012 sezonunu Arif Erdem ile 6. sırada tamamladılar. 2012-2013 sezon başında Carvahal takımın başına geldi, 12 maç sonra kovuldu ve sezonu Bülent Korkmaz ile tamamladılar ve o sene 16. olarak küme düştüler. Sonraki yıl (2013-2014) Cihat Arslan takımı 1. ligde lider yaparak tekrar süper lige çıkardı.

    2014-2015 sezonunda A. Avcı yeniden takımın başına geçti ve o günden bu yana sırasıyla ligi 4., 4., 2., 3. bitirdiler.

    Başakşehir'in diğer takımlardan farkı Kasımpaşa gibi bir "şirket" olması, üç büyükler gibi bir dernek değil. Bizdeki gibi seçim olmuyor, takımın bir sahibi var. Dolayısıyla karar alma mekanizmaları çok farklı. Adam kendi şirketini nasıl yönetiyorsa öyle yönetebiliyor. Para kendi cebinden çıktığı için sosyal medyada "çıldırt bizi başkan" gazına gelmiyor.

    İşin idari yanı bir yana, Başakşehir bir "sistem" takımı. Futbolcuların oyun tarzlarına göre bir görev tanımlarından ziyade pozisyonların görev tanımları mevcut. Yani sağ açık Lens olursa yardırsın gitsin, Q7 olursa çizgiden orta kessin değil - bizde sağ açık oynayacak kişinin yapacakları şunlardır şeklinde. Saha içerisindeki pozisyon almaları sürekli çalışıyorlar. Kimin nerede duracağı, ne yapacağı belli. Medel deli gibi topun peşinde koşsun, boşaltığı alandan golü yiyelim olmuyor. Tüm Avrupa'da Liverpool ile birlikte en az gol yiyen iki takımdan biri. Teknik olarak analizlerini yapabiliriz - atak sonlandırmada ne kadar seçici davrandıkları, topu kaptırdıklarında nasıl hemen taktik faul yaparak pozisyon alacak zaman kazandıkları vs.

    Ben futbolda sisteme çok inanan birisi olarak bir not düşeyim son olarak. Y. Malatya 2016-2017 sezonunda 1. ligi ikinci bitererek süper lige çıktı. 2017-2018 başında Ertuğrul Sağlam ile 4 maça çıktıktan sonra Erol Bulut'u getirdiler ve ligi 10. sırada bitirdiler. Şu anda da lig ikincisi durumundalar. Erol Bulut ise Malatya'ya gelmeden önce 3 sene boyunca A. Avcı'nın yardımcısıydı. Sistem hocasının ve öğrencisinin üç büyüklerin anlı şanlı "çıkın topunuzu oynayın" teknik direktörlerini geçerek ligin birinci ve ikinci sıralarını paylaşmaları da bir şeyler anlatıyordur umarım kulüp yöneticilerine.




  • Aynen.Bütün sorunların çıkış noktası burası.
  • whitebaby kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Ya çok yüksek maaş vermeyeceksin ya da zamanında yatıracaksın. Bu dengeyi önceden çok iyi ayarlıyorduk son yıllarda kaçırdık dengeyi.
  • Ödemede sıkıntı yok. Ben de ödemeyeceksin demiyorum zaten maaşları kardeşim. Ama parası zamanında yatmıyor diye takımı şampiyonluktan sonra etmek doğru değildir. Bu zamana kadar kimsenin parası kalmamış bu takımda, onların da parası kalmaz. Emin olun Pepe'nin de kalmazdı bir şekilde ödenirdi. Hak eder veya etmez, Fernandes de kadro dışı kaldı ama parasını paşa paşa ödedik. Herkesin de ödenir. Ama zamanında yatmıyor diye takımı şampiyonluktan etmeye, taraftarları yani bizi kahretmeye kimsenin hakkı yok ismi ne olursa olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roberto Baggio

    En büyük problemimiz bu değil mi zaten ? Bu zamana kadar giden hangi oyuncunun yeri doldu ki ? İyi oyuncuları geçtim, Frei vs gibi vasat adamların bile yerlerine o vasatlıkta adam koyamadık. Larin, Love vs gibi ultra çöpler ilave ettik takıma. Medel giderse de farklı biri durum olmayacaktır. Yönetimin istikrar sağladığı tek nokta. Giden adamın yerine ondan daha kötü adam getirmek.

    Alıntıları Göster
    larin komisyon transferi. love maalesef elimizde patladı.

    ama 7m teklif varsa medel gönderilir yav.




  • bu arada bizle bir ara ismi geçen ama wolsburga giden ntep'in değeri 2.5m inmiş.
  • Burak Yılmaz, Beşiktaş ile bu sabah 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız oyuncunun siyah-beyazlılardan kuru 5,5 sabit olmak üzere yıllık 2.7 milyon euro net para kazanacağı öğrenildi. Ayrıca Beşiktaş'ın, Burak Yılmaz'a belli bir miktar imza parası da vereceği gelen bilgiler arasında.

    Burak Yılmaz'ın devre arası transfer döneminde resmen açıklanması bekleniyor...

    Akşam Özel

    https://www.aksam.com.tr/spor/burak-yilmaz-besiktas-ile-2-2b1-yillik-sozlesme-imzaladi/haber-805773



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Aralık 2018; 16:47:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş benim nazarımda uzun süredir bitmiş durumdaydı. Bu Burak Yılmaz haberi doğru çıkarsa bu yönetim de benim için yok hükmündedir.

    Bu transfer TSL'nin gelmiş geçmiş en kör göze parmak komisyon transferi olarak kendisine müstesna bir yer edinecektir.
  • Akşam'daki özel haberi güncellemişler. İmza parası da varmış.


    Haber1903 Özel haber girmişti zaten. Yönetim anlaşmış, sadece TS ile olan sorununu çözmesini bekliyorlarmış. Hoca da çok ısrarcıymış.

    [Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 21 Aralık 2018; 16:50:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haberlerin doğru olduğunu düşünmüyorum.
    2 yıl önce ve geçen sene almayan yönetim şu anda alırsa ateşi yakmış olur.Haberler doğru değildir.

    Burak önceden gelseydi eh işte tamam derdik falan ama şu anda şu takıma şu anki bedeli ile gelmesi demek abow yani.Son bir kurşun var gibi görüyorlarsa bu işi o kurşunu boşa değil direk kendilerine atmış olurlar .

    Burak 10 gol atar belki ama daha büyük zararlar verir. 3-5 maç Burak Şenol Güneş ile yeniden doğdu haberleri görürüz bir bahar havası gelir ama sonrası karanlık.Senin uzun plan yapman lazım senin kadron yok senin takımının yapısı bozuk ne Burak Yılmaz'ı derler adama.Burak gelecek ara pas atılacak..Başka yok ...

    Şu olursa olur bak , devre arasında ve seneye doğru düzgün bir takım kurulma adımları atılır.Bir as forvet takıma gelir.İleriyi ortayı geriyi toparlarsın buraya 3 net adam alırsın rotasyonlarını da ayarlarsın hoca ile de güven tazeler, anlaşırsın yönetimi temizlersin sonra yedek forvet yedek kanat forvet olarak Burak Yılmaz'ı ortalama bir maliyete alırsın..Ancak ve ancak bu şekilde olur.




  • Kasimpasa'dan puan alacagimizi sanmiyorum devreyi kapatiriz boyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş Burak'ı ısrarla istiyormuş. Kendisi 5 ay sonra yolcu, neyini istiyor Burak'ın? Devre arası Burak'ı alacağımıza Şenol bey'i göndersek edeceğimiz karın haddi hesabı yok. Guti sezon sonuna kadar ulaştırır, nasıl olsa maaşını veriyoruz.

    Burak transferini neresinden tutacağız anlamak mümkün değil. Diyelim ki 25 yaşında zımba gibi sağlıklı olsun. Burak topu önüne isteyen koşucu bir forvet. Pivot santrafor değil. Bizi rakip sahaya yerleştirebilecek sırtı dönük oyun oynayamaz. Daha çok top kaptırıp daha çok kontra atak yedirir. Vagner Love'ı görmüyorur muyuz her maç, nasıl sırtı dönük perişan ediyor bizi.

    Ayrıca adam 33 yaşında. Çok sakatlanır, sakatlıktan geç döner. Kaldıramıyor işte bu oyuncular tempoyu. Yıllardır yaşlı takımdan şikayet etmiyor muyuz?

    Sonra kendisi "adam gibi adamlar" çetesinin üyesi. Her yerinden negatiflik fışkırıyor. Takımın havasını da bozacak afra tafraları ile meşhur. Saha içinde hakemle, rakiple dalaşır. Takımın modunu aşağı çeker. Trabzon bununla Onur denen negatifleri attı, kuş gibi rahatlayıp zirveye oynuyor ne güzel.

    Teknik, idari, mental, soyunma odası neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Böyle bir transferin mantığı yok. Hadi Şenol bey futboldan anlamaz, yönetimin bu zırvalığa onay vermesini aklım almıyor.

    Oğuzhan bir ıslıklanıyorsa bu adamın on ıslıklanması lazım. Şenol bey de yönetim de yerin dibine sokulmalı ki bunlardan sonra gelenler ayaklarını denk alsın, böyle zehirli oyuncuları Beşiktaş'a yamamaya çalışmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 21 Aralık 2018; 17:27:28 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Kasimpasa'dan puan alacagimizi sanmiyorum devreyi kapatiriz boyle.
    Babel yeni sözleşme için ciğerini bırakır o sahaya, 3 puana kesin gözüyle bakıyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    Akşam'daki özel haberi güncellemişler. İmza parası da varmış.


    Haber1903 Özel haber girmişti zaten. Yönetim anlaşmış, sadece TS ile olan sorununu çözmesini bekliyorlarmış. Hoca da çok ısrarcıymış.

    İnanmak istemiyorum ve inanmıyorum bu haberlere, yıllardır başımıza bela etmeye çalışıyolar bu emek hırsızını ama bu yalan haberleri ile kalacaklar gene böyle bir hata yapmaz yönetim herşeyi geçtim bu darboğazda yapmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark Saga

    İnanmak istemiyorum ve inanmıyorum bu haberlere, yıllardır başımıza bela etmeye çalışıyolar bu emek hırsızını ama bu yalan haberleri ile kalacaklar gene böyle bir hata yapmaz yönetim herşeyi geçtim bu darboğazda yapmaz.

    Alıntıları Göster
    Haber1903'e inan bence doğru haberleri veriyor Murat Özen. Adem anlaşmasını veren oydu ilk, her maçtan 3 saat önce doğru kadroya kadar yazıyor.
  • Yarın Babel Lens oynarsa kazanırız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vida devre arasında 10-15, Medel ise 7-12 arasında satılacağını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18571858185918601861
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.