Şimdi Ara

[Beşiktaş 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1930. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58.446
Cevap
66
Favori
1.355.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19281929193019311932
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ljajic'e topu bıraktı diye alkış aldığı gün aslında hem hocayı hem de Quaresma'yı göndermeleri gerekiyordu.



    Haber doğruysa tek denilebilecek şey şu olur : Zararın neresinden dönersen kârdır.



    Tabii gönderirken de usûlüne uygun göndermek gerekir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu istatistik olayını çok seviyorsun ya bana şunu da paylaşır mısın ?

    Quaresma'nın bize ilk geldiği günden itibaren çalım atamayıp top kaptırınca kaç maçta sarı kart yediğini kaç maçta kırmızı yiyip bizi yalnız bıraktığını da paylaşır mısın ?
  • Önemli olan kırmadan ayrılması ve para kazandırarak gitmesi.Ne olursa olsun teşekkür etmek lazım.Çok yetenekli bir oyuncu Quaresma .Ronaldo'dan bile.Ama oyun zekası düşük.Ayrıca son yıllarında şut tehditleri de azalmıştı.Onun yeteneğinde biri nasıl etkisiz şutlar atıyordu şaşıp kalıyordum 3 yıldır.

    Oyuncular gider teknik adamlar gider başkanlar gider.Biz devam ederiz.

    Geçmişte giden ve keşke gitmese dediğim oyuncu olarak vardır mutlaka ama teknik adam olarak 2 isim sayarım biri Rasim Kara diğeri Briegel.Başka kimse için üzülmemiştim.
  • Yalnız eğer transferler gelmez ve gecikirse 2.yarıya çok eksik ve sakat bir kadro ile başlamış olacağız.Burası büyük sıkıntı.Yani zaten senin takım kadronda sıkıntılar var bir de as rotasyondan 4 isim gönderiyorsan bunun da bir bedeli olacaktır.Benim tahminim asıl olarak seneye olacak takıma hamleler yapılıyor ona göre bir planlama düşünülüyor.Yani sene sonunda yapılacağına şimdiden yapılsın süreç çabuk olsun düşüncesindeler.
    Bakalım gelecek oyuncular kimler olacak ?
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Bana çok garip geldi bu olay, Şenol bey bu kadar arkasında durduğu bir adamı bir kalemde silmez muhtemelen yönetimle ilgili bir şey var.
  • Q7 nin 5 aylık alacağı varmış tamam şenol güneş formsuz da kimsenin para alamadığı takımda da başarı olmaz kolay kolay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QUARESMA VE TOLGAY ARSLAN İLE BİRLİKTE 6 FUTBOLCU KAMP KADROSUNDA YOK

    Teknik direktör Şenol Güneş ile sözleşme uzatmaya hazırlanan Beşiktaş yönetimi, tecrübeli hocanın kararları doğrultusunda 6 futbolcunun Antalya kampına götürülmemesini de onayladı. Şenol Güneş kamp öncesi yönetim ile yaptığı toplantıda satış listesinde olan ve transfer görüşmelerinde bulunacak hiçbir futbolcunun kampta olmamasını isteyince yönetimin satış listesine koyduğu isimler kampa dahil edilmedi. Bu futbolcuların arasında Ricardo Quaresma ve Tolgay Arslan'ın da olması dikkat çekiyor. 5 aylık alacağını tahsil edemediği için kulübe ihtar çeken Ricardo Quaresma, yeni yapılanma doğrultusunda satış listesine konularak kamp kadrosundan çıkarıldı. Uzun bir süredir kadro dışı olan fakat yönetim tarafından affedilen Tolgay Arslan da teknik direktör Şenol Güneş tarafından kamp kadrosuna dahil edilmedi. Tolgay Arslan'ın affedilmesine rağmen bazı kulüplerle temas halinde olması ve kendisi ile ilgilenen kulüplerinin ciddi girişimlerde bulunmasından dolayı satış süreci sonuçlanıncaya kadar takıma alınmayacağı öğrenildi. Beşiktaş'ta satış listesinde olduğu için kamp kadrosuna dahil edilmeyen diğer dört isim ise Tolga Zengin, Vagner Love, Cyle Larin ve Gökhan Töre oldu.

    BURAK YILMAZ İÇİN GÜN SAYILIYOR...STOPER VE SAĞ BEK TRANSFERİ SIRADA
    Ligin ilk yarısındaki hayal kırıklığının ardından geniş kapsamlı bir transfer harekatına giren Beşiktaş, ilk olarak kanayan yara haline gelen santrfor transferine odaklandı. Geçen sezondan bu yana Şenol Güneş'in ısrarla istediği Burak Yılmaz transferi bu sefer bitmeye çok yakın. Transfer komitesi başkanı Umut Güner'in imza aşamasına getirdiği Burak transferi, Trabzonspor ile aradaki pürüzlerin giderilmesi halinde resmi olarak açıklanacak. Santrfor transferinin ardından stoper takviyesi de yapacak olan siyah beyazlılar Vida'nın satılması halinde bu sayıyı 2'ye çıkaracak. Sağ bek transferi ise yine yaz transfer döneminde olduğu gibi şartların uygun olması halinde gerçekleştirilecek. Beşiktaş'ta 4 futbolcu ile yolların ayrılması da daha önce kesinleşmişti. Tolga Zengin, Gökhan Töre, Cyle Larin ve Vagner Love ile yolları ayırmak isteyen yönetim bu oyunculara gelecek resmi teklifleri bekliyor. Bu dört isme Quaresma'nın eklenmesi ve Tolgay Arslan için de ciddi tekliflerin olması takımdan ayrılacak futbolcu sayısını 6'ya çıkarmış durumda.

    Bu oyuncuların yanı sıra gönderilmek istenmese de Vida ve Medel gibi futbolculara gelen tekliflerin değerlendirilmesi de Şenol Güneş'in onayına bırakılmış durumda.

    Hürriyet Spor




  • İtiraf edeyim, Q7 kararına şaşırdım. Lakin Q7 artık bizde misyonunu tamamladı. Keşke daha güzel bir şekilde ayrılsaydık. Ama halen iddialı olabileceğimiz bir sezon varken, erkenden neşteri vurmak iyidir diye düşünüyorum.

    Direksiyon tamamen Şenol hocada, gidişata göre de Şenol Hocanın kaderi belli olacak.
  • Gökhan Töre için dramatik bir son oldu. 2.ligden talipler varmış.

    Larin ve Love'u yollayıp Burak Yılmaz gelecekse bana göre bir fark olmayacak. Forvet hattında sıkıntı çekmeye devam ederiz.
  • Burak Yılmaz ne ya Pektemek'in bir üst versyonu, Burak azda olsa bizim takımda iş yapar, karambolde ve hava toplarında fırsatçı bir santrafor ama bizim takıma sağdan soldan zımbalayan şutor bir santrafor lazım, Burak'la olmaz bu iş.
  • Gökhan Töre niye bu kadar düştü beyler? Bir ara golü yoktu yurtdışında bize geldi gol atmaya oynamaya başladı. Ne olduda böyle kötü oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aboubakar+Andy Najar+Mbemba hayırlı olsun

    Bi de iki yönlü güçlü orta saha aldık mı tamamdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

    Gökhan Töre niye bu kadar düştü beyler? Bir ara golü yoktu yurtdışında bize geldi gol atmaya oynamaya başladı. Ne olduda böyle kötü oldu
    Üst üste gelen ağır sakatlıklardan etkilendi.
  • İşler değişebilir, kesin değilmiş.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: junis

    Burak Yılmaz ne ya Pektemek'in bir üst versyonu, Burak azda olsa bizim takımda iş yapar, karambolde ve hava toplarında fırsatçı bir santrafor ama bizim takıma sağdan soldan zımbalayan şutor bir santrafor lazım, Burak'la olmaz bu iş.

    siz burak ı izlediğinize emin misiniz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • q7 ve Larin antalya kampına dahil edilmiş..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 kişi yolcu
    Tolgay kadro dışı para ediyor almanyaya gider 3-4m a genç lejyoner gelir.
    Q7 den artık kurtulmamız lazım kanata adam lazım
    Tolga sözleşmesi bitecek Onur gelirse iyi olur yoksa kaleci arayacaz.
    Love zaten bitik yürüyecek hali yok bastonla geziyor
    Töre aynı şekilde yürüyecek hali yok müzmin sakat
    Larin yetersiz para ederken satabilirsen sat yoksa kirala

    orkan geri gelecek mi acaba.
    adrino ve babelle sözleşme yenilemek istiyorlar

    medel,lens ve vida para için satılmalı
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    Kadro dışı kararı kesinse hocayı istifaya zorlamak için böyle bir adım atılmış olabilir. Oyuncum yok diye haftalardır yönetimi eleştiren bir hoca sonuçta.

    O sözleşme uzatma teklifi bana hiç samimi gelmedi. Hele hele oy birliği vurgusu yalandan ibaret. Başta Metin Albayrak karşı Şenol Güneş'e.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin değil demiştim, hocayla görüşme sonrası karar değişmiş beklendiği gibi. Quaresmaspor yüzünden Beşiktaş'ı tutmaktan vazgeçenler geri dönebilir.


    Ricardo Quaresma ve Cyle Larin'in Antalya kampına götürülmesine karar verildi. (TRT Spor)

  • 
Sayfa: önceki 19281929193019311932
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.