Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1539. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
113
Favori
1.019.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Biktirdilar artik 4 senedir..eksik yerlere oyuncu alacaklarina verim aldiklarini bile ellerinde tutamiyorlar..bi tarafi yamalasan diger taraf acikta kaliyo..bu kafayla zor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rosier de berbat oynuyor defansi sifir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte kalecinin önemi 45+ da mert o golu yemese devre arasına 2 0 onde girilicek belki maç çok farklı olucak işte bir hata maçı nereye getiriyo

    ama mertte genel olarak bi siteksizlik vardı sanki kafası başka yerde gibiydi kendini maça pek veremedi gibi hissettim

  • Belki de daha iyi oldu yönetim kadronun ne kadar yetersiz oldugunu farkeder belki de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdıklarımı dikkatli okuyun, maç izlemiyorsunuz demedim, izlerken analiz edin, sadece izlemeyin dedim. Ayrıca sene başından beri şunu söylüyorum bu adam hızlı düşünüyor ve yanındakiler ayak uyduramıyor. Fener derbisinden 1 saat önce sizin yorumunuzu okumuştum redmond ile ilgili, yanıt verecektim vazgeçtim. Evet, sene başından beri buraya yazmasamda savunuyordum. Düşük ücretlerle verimli kanat gelir tabi ki ama %30 şans ile falan denk gelir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tmm hocam tamam. 1.8 milyona bundan daha iyisi gelemez. Takımı bunun üzerine kurmak lazım. Arkasını da salihle amirle destekleriz. Ters kanadına umut meras önüne muleka kaleye Ersin defansa da wellingtonu koyariz. Atibayla da bı sene daha uzattık mi neciple çok iyi ikili olurlar seneye şampiyonluğa oynarız. Hadi iyi günler size


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk_o kullanıcısına yanıt

    valerin ismail

    maç 11

    galibiyet 5

    beraberlik 4

    malubiyet 2

    puan: 19


    Şenol güneş 2015-2016

    Maç 11

    galibiyet 8

    beraberlik 2

    malubiyet 1

    puan: 26



    Şenol güneş 2016-2017

    Maç 11

    galibiyet 8

    beraberlik 3

    malubiyet 0

    puan: 27


    Şenol güneş 2017-2018

    Maç 11

    galibiyet 6

    beraberlik 3

    malubiyet 2

    puan: 21


    senol guneş en kotu doneminde bile ismailden daha fazla puan toplamış gordugun gibi şenol hoca olsaydı emin ol 1 puan fark değil yine en az 4 5 puan fark olurdu diye dusunuyorum

    2015 16 sezonunda 79

    2016 17 sezonunda 77

    puanla şampiyon olmuş

    okan hocada 88 puan topladı az bir puan değil şahsen şenol hoca baştada gelse okadar puan toplayabilirmiydi bilemiyorum sergen yalçında 84 puanla şampiyon olmuştu şenol hocaya gore çok çok iyi puan toplamıştı ve elindeki kadroya gore daha başaralı gibi.

    yani senin dediğine bakarsak 1 puan farkla arada 3 sıra var şimdi 10 puan farkla arada 3 sıra var sani 10 puan geriden gelip 1 puan farkla şampiyon olmuş havası vermene gerek yok





  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Dikkat edersen sadece istatistik paylaştım yorum yapmadım.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı izleyemedim ama şimdi özeti izledim, hakemler gerilimi düşük son maçta bile ne hatalar yapıyor yav. Gedson'a yapılan müdahale %100 penaltı. Daha ne olması gerekiyor penaltı için? BJK'nin 2. golden önce de net bir faul var. Oğulcan'ın kırmızıyı gördüren 2. sarı da çok ağır karar. Mert'in de ilk 2 golde %100 hatası var. Konya'yı maça ortak etmiş resmen tek başına.

  • Türk_o kullanıcısına yanıt
    Hocam Şenol Güneş geldiğinde bizim fazladan 1 maçımız vardı zaten ondan 2 hafta sonra da sizin sahaya deplasmana geldik. Ek olarak Şenol Güneş kendi kurduğu kadronun üzerine gelmedi, başkasının kadrosundan bir şeyler çıkartmaya çalıştı. Sezon başı kamp döneminde gelip, kadroyu şekillendirse şu an Farklı şeyler konuşuyor olurduk. Bu mesajı eleştiri amaçlı algılamayın tamamen bilgilendirme amaçlı yazdım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşte bu bir oraya bir buraya kafasında hakemler bitmedikçe hiçbir şey olmaz bu ligin kalitesinden. Gedson'a penaltı vermiş olsa mesela Umut'un yaptığına faul diyebilirdi. Bence 2.sarı doğru çünkü topa hamle yaparken çevreyi kontrol etmek zorundasın. Bu tarz şeylere penaltı da çalınıyor gayet normal. Top kafa seviyesi denilebilecek yerde. Anlık bir olay ama istemeyerek gibi açıklamalar sarı kartı engellemez.


    Yani yeryüzündeki tek bir Beşiktaşlı yoktur ki ölüm kalım maçında BJK rahat futbol izletir diyen. Ben şaşırmadım. Bu saatten sonra tek hedef elemeleri geçmek. Premier lig takımı gelmediği sürece veya ne bileyim Juventus tarzı umutluyum.


    Şu takıma sezon başında 10 numara alınsaydı bambaşka şeyleri konuşuyor olacaktık. Redmond bile 10 numara geçince oyunumuz değişti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onlar hakem hatası değil kasıtlı yapılıyor var hakemi yok muydu hiç mi biri görmedi gedsonun pozisyonu, dün konyanın oynadığı toptan zaten bişeyler döndüğü belli.lig arası maç olsa maçın seyri böyle olmazdı.


    herşeye rağmen futbolda bu da var, ilk 2 goldeki rahatlık 3-2 geriye düşünce olmuyor işin içine stres ve diğer faktörler girince bu oynadığın topa yansıyor.takım beraberliği yakaladıktan sonra dibine kadar bu yaşandı.hakemler de her zamanki gibi bu olsun diye kına yakmaya hazırdı.gs ankaragücü maçında da ankaragücünün penaltı gibi bir pozisyonu vardı 2-1 ken onu da es geçtiler.

    Lig son maça kalıcak kızışsın diye ankaragücü gs maçı berabere veya gs yenilecek diyenler vardı, öyle ayarladılar diyorlardı, gs bu işi çok tan bitirmişti hiç bırakır mı o işi oraya.futbol olarak ihtiyaçları olmasa da bana göre bi kaza yaşamamak için o işi halletmişler.asıl filim fenerin 3. olmaması için döndü.





  • Eleman gs güzellemesi yapıyor. Bizim taraftar bu kafayla zor. Genellemiyorum ancak doğrucu Davutluk bu değil. Rakibinden birisi senin takımının en iyi döneminde bile şu yorumları yapmaz. 14 maç kazanırken sorun yoktu bi maç yenildiler nasıl ortayı ayağa kaldırdılar görmüyor musunuz da nasıl hakkıyla aldı diyebiliyorsun? Baya futbol uleması bu arkadaş.

    Edit: bizim durumun kötü olduğunu biliyoruz. Başkasını överek bunu anlatırsan hayranlıktır bu. Beşiktaşlılık bu değil bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 8 Haziran 2023; 11:48:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Tek başariniz övüneceginiz şey böyle galibiyetler. Bizde sizi yendik ne oldu? Biz şampiyon olduk siz 3. Oldunuz, iyi ki Şenol vardi sizi yendigimizde sonra Valeriana atardiniz sucu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ne yaptinda samp hak ettigini dusunuyorsun elemannn ? Sen once 17-18 futbolcusu eksik antalya yi kendi evinde yen ondan sonra millete dogrucu davut de..sen ve senin gibiler oldugu surece bu takimdan bi cacik olmaz..sen once kendi yapamadiklarina bak..sonra diger takimlara tas at..cikip yenseydin konyayi gs mi attirdi konyanin gollerini..dogruyu yanlisla yanlisi dogruyla ogrenebilirsin..ne yapalim senin gibi cikip baska takimlara mi salliyalim? Hakem hatasi her takima yapiliyor az veya cok..sen kazanman gereken hangi macta hakem hatasi yasadin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 8 Haziran 2023; 12:19:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BJK kullanıcısına yanıt

    Harbiden karaktersiz bir adammış ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol çok ince çizgi. Mert ilk golü yemese maç büyük ihtimal farka gidecekti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Ben hakemlere kızmıyorum, öyle bir futbol ortamı var ki %100 doğru kararlara bile isyan eden bir taraftar ve kulüpler topluluğu mevcut. Eyyama kalkışmamak namümkün şu ortamda. Hakemler gördüğünü çalmak için değil, maçı idare etmek hedef tahtasında mümkün olduğunca az olmak için çıkıyor sahaya çünkü.

  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Bu nasil sığ bir bakiş acisi, bir kaç iyi kelime söyledi diye hayran etti adami. Kanka 1990 larda böyle dar görüslü bakiş acisi yoktu siz nerden türediniz nasil bu kafayla 2023 de yaşiyorsunuz hayret doğrusu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15371538153915401541
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.