Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
114
Favori
1.019.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15391540154115421543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edelion kullanıcısına yanıt

    Ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu.Ben diyorum 2-0 öne geçmişsin takımın dağınık açık veriyor hata yapıyor.


    İhtiyacın ne 3 puan e sen skoru koru atiba dün oynayabilirdi bile başta 2-0 dan sonra amacın skoru korumandı.Dün saçma sapan maç oynandı.


    Desenki durumda geri düşsen anlarım 1-0 2-0 ama dediğin saçma anlıyor musun dediğin saçma.Maç 3-3 bitmiş maçta 2-0 öne geçmişsin üstüne geriye düşmüşsün bana kilit milit deme yani 0-0 bitmedi maç sonuçta yada direk geriye düşüp 90 dakka çabalama durumunda kalmadın.


    Hatalı gol yenmedi hatalı goller yendi.1 gol yenir hadi en kötü 2 oldu diyelim ama saçma sapan 3 gol yenmez.Hele rakibin sadece kaleyi bulan 3 şutu varken.

  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam siz haklısınız, ben futboldan anlamıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KonsolMania kullanıcısına yanıt

    Dün birde eminim ki bu bizim başımızdaki Td bazı transfer isteklerinde bulundu esnaf yok dedi.Buda gitti al yok mu deyip böyle saçma sapan bir oyun şekli sürdü.Hemen transfer girişimlerinden belli.Başındaki kokuşmuş esnaf bozuntusu ile şampiyonluk beklemek öyle görünüyor ki zor.Sergen zorlamasa o şampiyonlukta gelmezdi.

  • Edelion kullanıcısına yanıt

    Futboldan anlamamak değil seninki ben yinede iyimserim yani olabilir demek.Bu kafada aha dortmund taraftarı var sezon boyunca döneme damga vuran bellingham son maç kritik maçta oynamadı takım batırdı ne diye yaptılar bunu paragöz ya satmak için aman sakatlanmasın diye.Mutlu olmuşlardır.Taraftarıda aptal sürüsü bunu bile bile gidiyor daha.


    Neyse ben böyle şeyleri sevmem.Nostalji kokan kafalarıda tribüne de o en son maç daha bir şey yokken "aldırma aldırma" diyenler yüzünden gitmedim.Şuna maçada Almanya'dan kalkıp gelmeyi düşünüyordum.İyiki vazgeçmişim.Dortmund rezaletinden sonra buda çekilmezdi.


    Ben diyorum ki beklentim yoktu zaten derbiyi aldık lig bitti adana paşa salla gitsin.Ama gördükki o maçlarda da çatır çatır oynandı e madem oynadın son maç bu nedir arkadaş.Kabul edilebilir değil şu durum.Hiç oynama direk bırak daha iyi.Dalga konususun zaten.Başındaki esnaf bozuntusuda ötüyor boş boş.E ne oldu şimdi.Sırf sen koltuğunu yaptığın saçmalıklarla ısıtmaya devam et diye rezil mi olsun takımın taraftarı.Ne denir buna.


    Tepkinizi koyun bu olay kabul edilebilir değil.Yoksa daha çok böyle rezil sezonlar yaşarsınız.alınan galibiyette bile bir sıkıntı varsa gündem olsun üstüne gidilsin.Bak o hatalar öyle bir silsile haline gelir ki olmadık yerde patlar ki öyle oluyor.





  • KonsolMania kullanıcısına yanıt

    Omar konusunda katılmıyorum adam tek başına savunma yapıyor gibi hissediyorum izlerken neyini sevmiyorsunuz adamın anlamadım?

  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

    Hocam dün stadyumda canlı izledim. Fiziği vs iyi ama çok savruk. Topu oyuna sokma yeteneği yok gibi birşey. Her an hata yapmaya müsait bir stoper. Bence çok iyi bir yedek olur. Saiss gibi stoper varken omar yedeği olur. Ne yapıp edip Saiss i ikna ederek elde tutmaları lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 8 Haziran 2023; 15:49:26 >
  • Saiss gidiyor. Vida ile anlaşmak lazım. Vida - Amertey tandemi colley de yedek stoper olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 8 Haziran 2023; 15:52:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Josef de Souza: "Arkadaşım Atiba, ben Beşiktaş'a seninle birlikte mücadele etmek için geldim. Yanında olmak ve senden bir şeyler öğrenmek harikaydı. İnsanlara örnek olmana devam etmeni dilerim. Efsane 🦅"

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KonsolMania kullanıcısına yanıt

    Wellingtondan sonra bize Ramos gibi geliyodur hocam😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vida mı? Allah korusun. Sakarın önde gideni... hele hele maaşı gecikirse eyvah eyvah.

  • Kardeşim bizim taraftar vasatı sever adam toplam 5 maçın 2 sini iyi 3 ünü ortalama üstü oynadı diye aman kaçırmayalım modundalar halbuki Şenol hocayla devam edeceksen sistemine zerre uymuyor bu adam ama bizim taraftar böyle vasat sever millet bir kalemde messinin,ronaldonun,iniestanın,xavi nin üstünü çizer avrupada bilmem kimin çocuğu onun amcası bunun vefası diye bakmazlar romantizm yoktur realite vardır çünkü bir futbolcu hizmet ettiyse vefa için hizmet etmez para için hizmet eder gs nin takdir ettiğim tek huyu budur asla vasat ı sevmezler gözünün yaşına bakmazlar biz aman Beşiktaşın çocuğu yazıktır bırakmayalım,bunu satsak bundan iyisini mi alıcaz yok şöyle yok böyle diye diye 15 senedir necip izleriz 4 sene welington izleriz bizim taraftar için 2 maç ortalama üstü oynasın tmm bir ara buralarda Sergen ciler çoktu adam şampiyon yaptı ya ucl de 0 puan la rezil ettiği akıllarına gelmez,12 maçın 11 ini kaybettiği akıllarına gelmez sene başı yaptığı naz akıllarına gelmez 30 milyon tl akıllarına gelmez ama adama biz vefasızlık yapmış oluruz .





  • Vasat sevici olduğumuz düşüncesine sonuna kadar katılıyorum. Sadece taraftar değil; camianın abileri, amcaları, dedeleri dediğimiz kişiler de vasat sevici. Muhalefet desen hiç yok.


    gs kulübü, başarısız oldu diye elmas'ı aynı yılın sonunda gönderdi. Kötü oyuncuları da anında gönderiyorlar. Kulüp dediğin böyle olacak. Başarısız olanın, yetersiz olanın gözünün yaşına bakmayacak.


    Bayern son maç zar zor şampiyonluk geldi diye iki yetkiliyi maç biter bitmez gönderdi. Ki biri Oliver Kahn, diğeri Salihamidzic. Bizde olsa aman camianın çocuğu, Beşiktaş'ın evladı diye sırtını okşarlardı. Kazancı'nın sırtını okşadıkları gibi.


    Hangi bölgede oynadığı belirsiz olan, iki adım öteye kendini geliştiremeyen Necip, 2008-2009 sezonundan beri kadroda. Dahası var mı?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 8 Haziran 2023; 18:9:28 >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt
    Sizin ayrıcalık dediğiniz dönemde Galatasaray Real Madrid'i yenip Avrupa'nın bir numaralı kulübü oldu. Kendinizi çok büyük görmeyin. Galatasaray Real Madrid'e o zaman kök söktürdü tonla kupa soktu kulübe. O dönem gömlek gömlek ustunuzdeydi o takım.
    Su günkü kadronuz Galatasaray dan daha mı iyi daha çok mu hakettiniz bu seneyi Galatasaray dan. Abubakar ile icardi arasında 2 gömlek kalite farkı var.
    Sen git ligden çekilen iki kulüpten 1 puan al sonra haksızlık diye ortalığı birbirine kat AYRICALIK iste. Galatasaray'ın Kayserisporun Fenerbahçe'nin günahı neyd sen yenilmissin berabere kalmışsın. Bu kulüpleri yenecektin de elllerini mi tuttuk ayağını mı tuttuk.
    Böyle ligden çekilme durumunda ligde daha önce uygulanan uygulama kalan maçlarında rakibe puan verme. Federasyon zaten aynı şeyi uyguluyor farklı birşey yapmıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 Numara kullanıcısına yanıt

    Gs dan ornk vermeseydin. Simdi gs sevici diyecekler..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vasat olduğu yetmiyormus gibi bır de bu paraya bundan iyisi mi var mantığı var. Sanki adam iki kuruşa oynuyor. 1.8 milyona anlaşmaya çalışıyoruz şu adamla. Bu sene bı buçuk aliyomus adam. Sanki çok iyi oynadı da maaşını yükseltip teklif yapıyoruz. Bu arada takımda en yüksek maaş alanlardan biri. Senede 50 trilyon para kaldiriyor. Bütçemiz az diyoz bizde. Vay be zenginligimize bak. Hani fakirdik?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt

    kardeşim fakir olan zihniyetimiz maalesef.

  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt

    Bunlari konusan cok az kisi var...kulup dedigin pro olur..bizimki duygusal yonetiyorlar..salihe neyin zammi yapiliyor..zamaninda abu zam istedi vermediler maclara cikmadi samp gidiyordu.. performansi ust duzeydeydi..dorukhan trdeki en iyi yerlilerden biriydi istedigini vermeyip gonderdiler..performansi bence cok iyiydi..salih ne yaptida zam veriliyor..kendi talep etmeden birde..iste burda senin dedigin cok efendi saygili cok kibar cocuk laflari devreye giriyor..futbolcuya performansina gore mi karakterine gore mi deger biciliyor dunyada? Bu kafayi birakmak lazim.yoksa yillarca oguzhan necip yasin sulun ersin salih izleriz..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerefli ikinciliklerden şerefli üçüncülüklere düştük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo di capi -- 8 Haziran 2023; 19:55:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • clyme kullanıcısına yanıt

    bu acı size yeter  sahanızda da zar zor 2 1 yendiniz bizim takım takım bile değildi neyin havası bu  hadi git şampiyonluk sevincini yaşa takılma artık averajla kaybettiğin şampiyonluğa 

  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

    Cenk tosun yazısını görünce cevap verme gereği duymadım arkadaşa boş ver 

  • 
Sayfa: önceki 15391540154115421543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.