Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saranghapanida Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.591
Cevap
196
Favori
1.244.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 25412542254325442545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Şenol Güneş ve Sergen Yalçın i aynı kefeye koyamayiz .S.G nin iki yıllık şampiyonluk kadrosunda kimler vardı ,SY.nin kadrosunda kimler vardi bakarsak gayet iyi anlarız..Sergen hoca,ANC denilen adama rağmen ve 14 kişilik kadroyla 2 kupa kaldırdı. Ben en az 55 yıllık Beşiktaş liyim ve Sergen hocanın uygun sartlarda tekrar takımın başına geçmesini isterim .Bunu isteyen Beşiktaş'ın basarili olmasını istemiyor demek hiç hoş ve yakışık alır laflar değil, birilerine böyle etiket vurursan yarın öbür gün sana da başka bir etiket vururlar..Genellemeler dayanaksız ve tehlikelidirler .Burada yazan herkes bir iki ne olduğu belirsiz troll hariç hepimiz Beşiktaş in başarısını isteriz.Bunu isterken farklı çözümler düşünmemiz kadar normal bir şey olamaz .Sergen Yalçın dan sonra şampiyon olmadığımızı da hatirlatirim ve bu gidişle yakın zamanda olacağımız da şüpheli gözüküyor maalesef

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Sergen Yalçın transfer yapabilir mi? Hayır ✅ Transfer yaptığı zaman yapılan transferlerden verim alınabildi mi Wellington N'sakala alındı (aldırdı) hayır alınamadı ✅ şampiyonlar Ligi'nde o dönem galibiyet alamayan tek takım Beşiktaş oldu puan alınamadı ✅ Sergen Yalçın 1 gol farkla şampiyon oldu diye başarılı hoca mı olacak? farzı misal ghezzal o penaltıyı kaçırdı ve şampiyonluk gitti yine aynı şeyler mi söylenecekti burada bu yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Bir puanla da 20 puan farkla da olsa aynı kupayı veriyorlar..Geçmiş yaşam olasılıklar üzerine kurgulanmaz,o olmasaydı bu olmasaydı, binlerce parametre var o yolda ...hepsi olumlu olumsuz eğildi büküldü bir hizaya geldi ve o sonucu oluşturdu .Olumsuz parametreler den biri sezon arası transfer yapılmaması ikincisi de sahtekar Abu nün son 10 maç oynamamasiydi .Bunlara rağmen sen foto finişe gelmişsin artık Ghezzal da bir zahmet atsın penaltıyı değil mi? Hoca transfer yapmaz, transferi yönetim yapar..Hoca en fazla önüne konan listeden öncelik belirler. Bazen de bir iki isim eski takımından getirebilirse getirir..Doğru Nskala fiyasko bir adamdı .Ama Welinton şu anda defans oynayanların hepsinden iyiydi bence..Sergen gelsin gelmesin benim şu anki sıkıntım o değil..Hala yanlış kararlar verme ihtimalini yüksek görüyorum..Yönetim iyi niyetli olabilir ama kabiliyet ve kapasite yönünden yetersiz..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yerli çetesini işe yaramaz yabancıları dağıtacak saçma sapan yabancı fetişi olan scout31 tayfayı dinlemeyecek Sergen'i getirip eline iyi kadro verecek başkanımız olsaydı keşke. Samet Aybaba bir kulübün futbol aklıysa o kulüp maksimum üçüncülük yarışı verecektir seneye de.

    Sergen hocayı itin bir tarafına sokan arkadaşlar bizi şampiyonluğa taşıyacak akıllarındaki teknik direktörü söylese keşke biz de bilgilensek. Bu yönetimin getirebileceği en iyi teknik direktör o. Yine saçma sapan oyunu bize uymayan bir yabancı ismi dikecekler kenara 10 haftada madara olup köyüne dönecek işte. Daha mantıklı bir çözüm yok deneme yanılma kısmını Santos ile harcadık belki Çağdaş İlhan falan denenebilirdi ama geçti artık. Ayrıca bu isimler büyük takım kaldıramaz şuanki halleriyle devre arası belki 2-3 ekleme isterlerdi ucuza satacak birilerini kazanırdık hem de ne yapabiliyorlar görürdük ona göre seneye şans verirdik Sergen örneğinde olduğu gibi.

    Musrati Muci'ye Santos için servet döküldü. Satsan kar etme olasılığın çok düşük hadi Muci bir şekilde parasını çıkarır ama Musrati bu haliyle 11 oynayamaz. Mevzu hata yapması değil sorumluluk almıyor herif sahada yürüyor. Önlibero bölgesine alel acele bu parayı ödemek akıl karı değildi her maç görüyoruz. Amartey ile idare ederdik en azından. O parayı verdiğim adamın şu performansı verme şansı olmamalı kimse kusura bakmasın. ANÇ falan yapsa şu transferi soyulduk diyorduk hepimiz şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Santos gittikten sonra Sarri, Lopetegui ve Lijnders'in adı geçti. Yerli hiçbir isim konuşulmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu sezondan gördük ki bu formayı giymek ve antrenörlük koltuğuna oturmak bu kadar kolay olmamalı.

  • Sergen Yalçın veya Şenol Güneş gelse, ikisini de destekleyecek ve karşı çıkacak büyük bir kesim olacak. Bence ikisi de olmamalı, camia üçüncü bir alternatifte kenetlenmeli. Şenol hoca daha dönem başında ayrıldı, gelirse faydalı olacağını düşünmüyorum. Belki Muçi vs. gibi oyuncuların potansiyelini iyice ortaya çıkarabilir. Sergen hocanın ise Antalya'daki gidişatı epey kötü, pek ışık vermiyor. Sanki bu dönem gelse ona da yazık olacak.


    Bu iki hocadan birini öven diğerini gömüyor, bu durumu da anlayabilmiş değilim.

    Sergen hoca da Şenol hoca da değerli, ikisi de tekrar gelecektir Beşiktaş'a. Şenol hoca bu dönem başında yönetim/idari konularda hatalarda bulundu ama unutulmasın son 20 yıldır en mutlu olduğumuz dönemi yaşadık onun döneminde, tabiki kadro kalitesi daha iyiydi ama Şenol hoca birçok oyuncuya dokundu, parlattı. Sergen hoca da, takım çok zor bir durumdayken Beşiktaş'ı şampiyon etmesini bildi, kupalar aldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 24 Nisan 2024; 4:37:6 >




  • WmLord kullanıcısına yanıt
    Seneye 11 yabancıdan kurulacaksa yabancı td mantıklı geliyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ali Ece güzel konuşuyor bu adam anlatıyor da anlayan yok yani 0-0 bir avantaj değil rezalet bizim için. Ligde bir cacık yapmamışsın elinde bir kupa kalmış, taraftar tamamen belki kupa olur diyor bunu bile burnumuzdan getirdiler. Sezon boyu 1 maç oynamamışsın şu maçlarda bari ortaya bir şey koyun. Hadi Ankaragücü’nü eledik de TS’ye karşı ne yapacağız?


    Öyle rezalet transferler oldu ki seneye kalsın denilebilecek 4 oyuncu var sadece. Musrati ilk yarıdaki haliyle o bile kalmamalı yani. 15 transfer lazım. Gönderilecekler de 15 civarı. Her gün birilerini yollayıp almak lazım valla korkunç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut, kenan, mert müldür felan bu adamlar milli takımlarda oynadılar🤦🤦🤦

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol yerine sergen Yalçıni isterim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş gerçekten büyük bir camia. 3 büyük kulüpten biri, bu ülkenin lokomotiflerinden. Belki Şampiyon olamamış olabilirsiniz, her kulüp böyle dönemlerden geçer. Ancak Şampiyon olamadığında dahi Şampiyonu ilan etmek ancak BJK'ın ulaşabileceği bir büyüklüktür. Vurduğunuz gol olsun kardeşler...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gsliler ne yağ çektiniz kardeşim, 1 maç için değer mi bu kadar, neyse sonra özünüze dönersiniz nasılsa.  



    Bu arada çok umutlu olmayın bence fener maçından bizim adımıza.  

  • FB maçı 1 gram umurumda değil ama derbi maçıdır atmosferi her zaman farklıdır. Yine de şu oyuna bakınca bu kadronun derbi atmosferine bile girebileceğini sanmıyorum. FB, elendiği maçın ilk 30 dakikası baya iyiydi o tempoda bize illa gol atıp oyunun tempoyu düşürürler. Bizimkilerin direneceğini sanmıyorum. Cenk Aboubakar ilk 11 görürsek veya yedekten girerse zaten her şey bitmiş demektir.


    FB maçını sallayın bizim maksimum kapasiteyi kupa finalinde göstermemiz lazım. Bu sezon hiç oynamadıkları gibi oynamaları lazım. Öbür türlü Konferans ligi geliri çok düşük.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarri kendisiyle ilgilenen kulüplerden "en az 50 milyon Euro transfer bütçesi istiyor"muş.
    Buna ek olarak Lazio'nun oyuncuları Alessio Romagnoli ve Mateo Guendouzi'yi almak istiyormuş. (Fotospor)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 24 Nisan 2024; 12:45:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt
    Kaynak güvenilmez ama 50 milyon ciddi bi meblağ.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Transfer böyle yapılır (6-7 milyon euroya kadro kurdum 93 milyon euroya çıktı hedef 300 milyon euro (200 milyon euro başarıdır) 3 yıl sonra bütçem 500 milyon euro) Beşiktaş kadrosu çöplük yuvası defansatn oyunu kuran veya hücumu düşünen 1 tane oyuncusu yok anadolu takımının defans oyuncusu hücum ediyor beşiktaş edemiyor nedeni beceriksizlik - kalitesizlik


    1 - Alejo Veliz (Yaş 19) - Forvet 4 milyon euro 

    2 - Kaiki Bruno (Yaş 20) - Sol Bek 700 bin euro 

    3 - Daniel Junior (Yaş 20) - Orta Saha 1,4 milyon euro 

    4 - Arif Aiman (Yaş 21) - Sağ Kanat 450 bin euro 

    5 - Mustafa Erhan Hekimoğlu (Yaş 16) - Forvet 50Bin Euro Altı

    6 - Adrian Leon Barisic (Yaş 21) - Stoper 2 milyon euro (daha da ucuza alınabilir)

    7 - Dal Varesanovic (Yaş 22) - Orta saha 1 milyon euro

    8 - Bernhard Zimmermann(Yaş 21) - Forvet + sağ/sol kanat 1 milyon euro

    9 - Liam Morrison (Yaş 20) - Stoper 300 bin euro

    10 - Claudio Echeverri (Yaş 17) - Orta saha 4 milyon euro

    11 - Thomas Kristensen (Yaş 22) - Stoper 4,5 milyon euro

    12 - Tobias Slotsager (Yaş 18) -Stoper - Sağ Bek 1,5 Milyon Euro

    13 - Oscar Schwartau(Yaş 17) - Forvet Arkası 1 Milyon Euro

    14 - Adam Daghim (Yaş 18) - Forvet - Sol Kanat - Sağ Kanat 2 Milyon Euro

    15 - Ian Subiabre (Yaş 17) - Sağ Kanat 1,2 milyon euro

    16 - Estevão Willian (Yaş 16) - Orta saha /Sağ kanat 10 milyon euro

    17 - Gabriel Mec (Yaş 16) - Orta saha 3 - 4 milyon euro



    Toplam harcanan 38 milyon euro

    Bütçe : 93,85 milyon euro

    Kalan para : 55,85 milyon euro




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 24 Nisan 2024; 12:55:43 >




  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Zaten EPL takımları ilgileniyor. Onlar için sorun değil. Biz onlardan sonra sıraya gireriz.
    Kaynak İtalyan basını aslında. Fotospor oradan alıntı yapmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 24 Nisan 2024; 13:43:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25412542254325442545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.