Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saranghapanida Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52.511
Cevap
195
Favori
1.242.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 25432544254525462547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Utku'nun sözleşmesi bitiyor. Ersin'i de isteyen varsa verip sıra bekleyen gençleri görmek lazım. Eksiklikleri varsa düzgün ayaklı bir alternatif kaleci alınabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


  • https://www.instagram.com/reel/C5hNfM_NaC6/?igsh=bWl1cHhoMWliOGJj

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nuri Şahin diyorlar

  • Ciganito kullanıcısına yanıt

    Demek bir deneme yanılma daha yapılacak  

  • WmLord kullanıcısına yanıt

    Burada Mert fanıda çok ama onuda istemiyorum ben. o geldiğinden beri takım gün yüzü görmedi. Geçen sene 2. olabilecekken son maç konyadan 3 şut 3 gol yediğinden beri istemiyorum. sattığı maçlardan edit yapsalar uzun bir edit olur zaten. aklıma direkt 2 tane geliyor Adana ve Ts maçı...


    Ersin'in takımda kalmasını tercih ederim onun yerine. Kuralda değişmişken yabancı iyi bir kaleciye emanet edilmeli kale.

  • Herkesin gorusune saygiliyim ama Senol veya Sergen diyen adamlara niye bu kadar cemkiriliyor anlamiyorum. Son 10 yilda seni kim sampiyon yapmis? Kim batirmis?


    Aha 55 tane hoca geldi gitti yerli yabanci ne oldu?


    Simdi Senol aldirdi falan diyecekler, kardesim Senol hocayi 90 lardan beri bilen bilir asla su oyuncu gelsin su gitsin demez isim olarak, 20 yilda 2-3 ozel isim vermistir bunlardan birisi bizim stoper marceloydu. Bu durum boyle olmalidir olmamilidir o baska tartisma ama bu yani bunu futbol takip eden birinin bilmemesi garip.


    Ayrica adam 2.2 puan ortalamasiyla birakti, avrupada 3 tur gecti 6 galibiyet aldi bu olu takimla. Aha simdi Ankaragucu sana Bayern gibi savunma yaptiriyor 90 dakika.


    Takimin sorunu teknik taktik degil belli ki artik ici curumus diyor Samet gibi bir Besiktas efsanesi niye diyor bakmak lazim.

  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    İyi de bu kadar paragraf yazmışken son paragrafta takım çürümüş denilen takıma ses çıkarmayan kim? Yahu sezon başında Şenol hoca yok muydu bu takımda? Biz yanlış mı hatırlıyoruz?


    Adam kaçtı yahu. Yönetimi korudu üstüne rezil sonuçlar aldı ve kaçtı. Hayır sene başında Valerien Ismael yoktu o geçen seneydi eğer yanlış hatırlayan varsa düzeltelim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Şenol Güneş övmüşsün de bu kadroyu da o kurdurdu. Amartey ben seçtim dedi mesela. Yani haberdardı bir çok şeyden. Çıktı ANÇ ye destek oldu üstüne.
    Şimdi bu kadro da hiç mi payı yok? AG savunma yaptırıyorsa sene başında bu kadroyu kuranlardır bunun sebebi. 2-0 dan 3-2 maç verdi Şenol Güneş. Daha ötesi var mı? Yok. Şampiyon yaptı diye sürekli sırtımızda mı taşıyacağız anlamıyorum bunu? Kötüyse eleştireceğiz elbette. Zamanında yaptıkları in minnettarız da bunu diyetini ödeyip gel kurtar başar demek nereye kadar sürdürülebilir? Benim tepkim buna. Aynı isimler etrafında dönüp dolaşıp durmak hiçbir fayda sağlamaz. Yeni başarıya aç birisi şart.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nuri Şahin iş yapabilir ama Dortmund'a yeni gitmişken ve Pro lisansı yokken haberin doğruluğuna inanmak zor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Yahu Senol hoca vardi iste onu demek istedim. Adam transferde isim vermiyor hocam mevki ve oyuncu tarzi veriyor. Aldiklari adam da curuk. Olay bu.



    Senol hoca yeteneksiz ve kotu hocaysa o 2 sampiyonluk avrupada basarilar muthis futbollar neydi peki? Veya gecen sene icerde disarda 10 kisilerle vs Feneri Gs yi yenerken seri yaparken, kume duser takimla son anda 2.ligi kacirirken hepsi sans miydi simdi?


    Adamin bozuk kadroyla 1.5 ayda yaptigi yapamadigi sey icin herseyi gecmisi silelim mi?

  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Senol hoca isim vermez diyorum hala Amerteyi secti falan. Delikanlilik yapmistir yonetime sahip cikmistir yanlistir dogrudur ama kotu hoca degil.


    2-0 dan mac verdi diye kotu hoca mi? Tek macla iyi veya kotu hoca mi olunuyor o zaman Serdar Topraktepe kalsin 5 mac 3 galibiyet falan var super hoca.


    Zaten TR yi biliyoruz bu kadar maceradan sonra sene sonu ya Senol ya Sergen gelir.

  • inonu88 kullanıcısına yanıt

    Konuştuğumuz adam TR’nin en önemli 2 teknik direktöründen biri. Mevki veriyorsun sana önerilen isimler Amartey gibi zeka yoksunu veya Ox gibi kronik isimlerse çıkıp dersin ki bu şartlar altında çalışamam. Ne taraftara ne kulübe bunu yapamam. Millet zaten ANÇ istifa diye yeri göğü inletiyor. Bu yetmezmiş gibi yönetimi korudu. Şu enkazı kucağımıza bırakıp kaçtı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Mert yaşlandı artık. Reflekslerinin azaldığını, sık sık donup kaldığını herkes görüyordur. Ersin de bu ayaksızlığıyla bize uygun değil. Onu gönderip sıradaki gençlerimizi görelim.
    Geçen sezon her yaş kategorisinde milli takıma kaleci veriyorduk:

    Göktuğ Baytekin - 2004 - U19
    Emir Yaşar - 2006 - U17
    Mehmet Tuğra Yeşilyurt - 2007 - U16
    Ahmet Okutan - 2008 - U15
    Asil İncecik - 2009 - U14

    Bunlardan alternatif çıkaramıyorsak takviye almak lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tsli futbolcular çok agresif oynuyor, dan dun giriyor.

    Forvetleri yumruk attı, kırmızı gördü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Adam çıktı djuku amartey arasından amarteyi seçtim dedi. İsim vermese bile önüne gelenlerden almış. Onay vermek zorunda mıydı bunlara? Kötü hoca demiyorum lakin gitmiyor artık. Düzgün kurulu kadroda başarılı oluyor Şenol Güneş. Sıfırdan kadro kurup götüremiyor. Şu an buna mı ihtiyaç var sence? Şenol falan gelmez bu saatten sonra. Bunlar farazi şeyler. Lugano maçı sadece bi örnekti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

    Kusura bakma da altyapıdan çıkan her oyuncuya çöp muamelesi yapan sen mi diyorsun bunu? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Bana kalsa da altyapıdan bir çok oyuncuya şans verirdim. Bu arada Şenol hoca güzellemesi yapanlar, Şenol hoca Semih'e takım bu kadar kötü iken sadece 17 dk şans verdi! Söyleyeceklerim bu kadar NOKTA.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 24 Nisan 2024; 21:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuri Şahin iddiası gayriresmi olarak yalanlanmış. (Duhuliye)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • devir değişti. şenol-terim-denizli gibiler bir ekoldü ve artık onların dönemi bitti. gerçekler ilk başta acı gelir ama siz de alışacaksınız

  • Karagümrük resmen ayaksızlar ordusu, o kadar şut çektiler hepsi dağlara taşlara 

    Ama ikinci maçta karagümrük ts yi çıtır çıtır yer.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 24 Nisan 2024; 22:36:20 >
  • Kupayı Trabzon rahat alır. Onachu kaliteli pivot

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 25432544254525462547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.