Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2547. sayfa)

5 sn
54.295
Cevap
196
Favori
1.273.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 25452546254725482549
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bence artık çoğu kişi sorunun bu hain oyuncu grubunda olduğunu gördü. yönetim de bu ön kabulle hareket etmeli.


    yine her ayrılıkta olduğu gibi taraftarda şenol güneş ve sergen yalçın sesleri ortaya çıktı. umarım buna boyun eğilmez. ki bu güne kadar da eğmediler.


    taraftar ortalığa isim atan twitter muhabirlerinin amacını çabuk unuttu. şu an her şenol güneş ve sergen yalçın tweet'i yüzlerce etkileşim alıyor, iyi kötü.


    santos'un getirilişindeki felsefe ne kadar doğruyduysa (totalde başarılı olamasa da karar ve alınış şekli doğruydu), aynı doğru felsefe ile nispeten genç ve savaşçı bir hoca getirilmesi taraftarıyım.


    ama bu seneye şampiyonluğun olmayacağını ve taraftarın buna göre beklenti ayarlaması gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. ki asla bu beklenti ayarlanamayacak. bu hain oyuncu grubunu temizlemek kolay iş değil. doğru transferlerle yavaştan suyun rengi açılsa da içerideki kirleri temizlemedikçe bulanıklık devam edecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vince15Carter -- 25 Nisan 2024; 13:50:4 >




  • tartekin kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi. Gerçek olmamasını umut ediyoruz
  • Salihte Cenkte gönderilmeli.Altyapıdan birkaç cocuk oynasın onlar yapamasın kaybedelim üzülmem

    Özellikle Cenkin dönemi artık kapandı.Bu zamana kadar yaptıkları için teşekkür edilip yollar ayrılmalı

    Salih zaten loser

  • Fenerbahçenin kadro
    Beşiktaşın teknik ekip, antrenör ve yönetim avantajı var
    Bakalım kim galip çıkacak
  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

    fener çok ağır favori gösterilmiş iddia da. tabi derbi havası belli olmaz ama. büyük ihtimal siz galip gelirsiniz. Beşiktaş ta nasıl teknik ekip üstünlüğü var. idareten götürüyor teknik kadro.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 25 Nisan 2024; 15:56:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ciganito

    x (formerly twitter)
    Ertan Süzgün (@ertansuzgun) on X
    https://twitter.com/ertansuzgun/status/1783444798096965847

    Takimi bırakırım net





  • 3 gol 5 asist yapmışmış. Tirana'ya, Bakü'ye yaptığı asisti, Eyüpspor'a attığı golü de yazmış. Ortacizgi'nin algıcıları.

  • Scorpion28 kullanıcısına yanıt

    Teknik ekip ve antrenör derken? Bir şey yok bizde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 25 Nisan 2024; 17:50:23 >
  • Rarels kullanıcısına yanıt

    Kötü birinin yönetmesindense kimse yönetmese daha iyi olur diye düşünüp yazmış olabilir &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 

  • tartekin kullanıcısına yanıt

    abi be ne sergeni ne şenolu ne lucesi gözünü seveyim sen bari yapma,yahu neden herkes özellikle sergenle,şenolun basarılı olduğu sezonları anlatıyor biraz da takımı rezil ettiği,hata üstüne hata yaptığı sezonları konusalım yahu sıfır puan aldı (0) şampiyonlar liginde sporting,dotmind,ajax gurup bu burdan 1 puan çıkmazmıydı şaşırıyorum bu adamların hala ve hala bu takımla isimlerinin gecmesine.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacKartal78 -- 25 Nisan 2024; 18:22:26 >
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt
    Kízmaya gerek yok,sen de kendi çözümünü üret. Sergen hocadan sonra takımın durumu ortada..Kaç kişi ile hangi koşullarda ANC ye rağmen kaç kupa kaldırdığını tekrar tekrar yazdik. Asagida bir arkadaş yazmış nedir bu anlamsız Sergen düşmanlığı? ANC nin taraftar baskısı ile ancak 45 gün sonra imzaya gittiği, surekli köstek olduğu, õlmuş bitmiş adamları transfer ettiği sezonda efendi gibi bütün suçu üzerine alarak ayrılan bir adamdır Sergen Yalçın..Ben olsam ANC nin ipliğini pazara çıkarır , Beşiktaş düşmanı olduğunu iyice vurgulayip giderdim yapmadı..Bazı saftaroz,anlama özürlü taraftar da Sergen çözüm bulamıyorum dedi gitti diyor hala. Önce bir Avrupa ya gidelim de sonra sifir puan mi bir puan mi alacagiz ona bakalım..Kaldı ki ben Sergen hoca %100 başarılı olur diye de yazmadım,benim çıkış senaryom bu dedim .Hala olayın ciddiyetini anlamamış büyük bir çoğunluk var ,tekrar yazıyorum Beşiktaş kötü bir türbülansa girdi önce ANC ve Şenol ,sonra da Samet ve Santos takimin herşeyini sifirladilar.Hasan Arat da radikal değişiklikler yapabilecek bir isim değil .Yönetimin toparlayabilmesi için benim senaryom budur dedim.Yoksa bir hata daha yapmaya çok meyyal bu yönetim.Cunku futbol aklı Samet Aybaba ..Tekrar yanlış hoca seçiminde Hasan Arat in kendisi de kalamaz yönetimde ama kaos daha da büyür Şenol Güneş için yazmak istemem sevenleri vardır .Ama gelirse ben TV den bile maç izlemem var olduğu surece




  • Rarels kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok ,bir sezonda futbol tarihindeki en kalabalık teknik ekip bizde, 5 hoca 20 yardımcı,10 kondisyoner vs😁
  • Ricardo Quaresma kullanıcısına yanıt

    Valla Gençler Ortalama ve Vasat Oynayınca da Herkes Bunlar Olmaz Diye Konuşuyor. Öyle Denildiği Gibi Olmuyor.

    Bir Kaç Genç Bence Oynamalı. Oynadıkça Alışacaklar, Tempo Tutacaklar, Seviyelerini Yükseltecekler. Büyük Takımlarda Genç Oynarsa Mutlaka Avrupa Transfer Yolu Açılır. Hele Bi de Avrupa Maçı, Milli Maç Olursa İyi İş Çıkarırlar. Oynamazsak Satmamızda Zor Tabi.

    Ben Şampiyonluktan Ziyade Sürekii Oyuncu Satabilelim İsterim. Avrupa da Takımlarımız İlerledikçe Zaten Şampiyonlar Ligi 3 Takıma Çıkar.

  • Salih Konusunda da Bence Uygun Ücretle Kalabilir. Ücretiyle Bu Sene Takıma Yük Olmadı Zaten.
    Takım Bu Sene Komple Kötüydü. Yaz Kampı İyi Olmadı. Devamı Berbat.
    İyi Bir Yaz Kampı ve Takım ile Salih İyi Bir Yedek Olabilir. 3 Kulvarda Mutlaka İhtiyaç Gelecektir. Yeni Yabancı Kuralı ile Değişiklikler de İhtiyaç Olacak Zamanlar Olacak.
  • Sergenin kısıtlı takımda yaptığı başarı kadar, sonraki sezon kadrosu ile aldığı başarısızlık da bir o kadar referans çoğu kişi için bence.

    Şampiyonlar ligindeki kayıplar, lig kayıpları ve çok geçmeden de ayrılması. Ben kararsızım bu konuda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi richee_srwt -- 25 Nisan 2024; 20:9:28 >
  • tüh ya nasıl gsli nuri gelir bjkye



    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]


    &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 25 Nisan 2024; 20:11:48 >




  • hopali08 kullanıcısına yanıt

    Aman sakın öyle şeyler yazma, yedekte bizim Hakan Çalhanoğlu, Salih Özcan olmalı ki ancak tatmin olsun bazıları &#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] 

  • richee_srwt R kullanıcısına yanıt

    Heh be kardesim tam olarak anlatmak istedigim bu herkes basarilardan bahsediyor evet kadrosu kısıtlıydı evet cok sevindik ama orada bile gs maci bir 10 dk fazla olsaydi simdi kisıtli kadro diyenlerin hepsi sövüyordu veya fener sivasi yenseydi görürdüm burada ama kıstli kadrosu vardi diyenleri kistli kadroyla 8 puan yapti ama son macta 8 puan eritti tek golle sampiyon olduk kimse isin bu tarafina bakmiyor kimse aldirdigi kazmalari soylemiyor adamda futbolcu havuzu sıfır (0) adam ghezzalı telefondan izledim dedi ya tam komedi Beşiktaşın lyonla oynadığı maçları izlememismi sergen hoca hemde ceyrek final macları sanki her sene çeyrek final oynuyoruz ghezzal bu maçlarda oymadımı benmi yanlıs hatirliyorum arkadaşlar sanki telefondan izleyince büyük bir kesif yapmıs gibi herkez övüyor enteresan ya,peki sonraki sene kadrosu kısıtlımıydı? gercek Besiktaslılar ayda yılda bir katildığımız sampiyonlar liginde sıfır(0) cekince iciniz sızlamadımı bir önceki turnuvada,turnuvanın en dikkat çeken ekibiydik halbuki peki ligde el insaf 12 macın 11 ini kaybetmisiz liderle puan farkin 18 olmus adamin kendisi cözüm bulamıyorum demis ama bunu söyleyen değil elestirenler saftaroz anlama özürlü oluyor burda,bu seneden farklımıydı sergen bıraktığında sadece o senenin farkı en son senol geldi aşı yarım sezon tuttu sonrasi yine hüsran ee daha ne kadar bu kısır döngüleri yaşayacağız. Ama işin en garip tarafi yapilanma isteyenlerin plan program isteyenlerin takımı,hayatı günlük yaşayan calismayı sevmeyen sergen e emanet etmek istemeleri tam bir ironi.





  • Yahu biriniz de bir isim onerin tartisalim a haklisiniz veya o olmaz falan diyelim. Varsa yoksa isim oneren insanlara cemkiriyorsunuz. Tamam abi sen benim adayimi begenme buyur isim yaz tartisalim Allah Allah ya.

  • inonu88 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası hak veriyorum bu konuda. Hani bana kalsa daha önce bir kaç sefer yazdım, denenmiş şeyleri denemeye gerek yok. Bu konuda hoca adaylarımı da belirttim. Yabancı hoca daha baskın bende.

    Knutsen ismini bir kaç kez yazdım. Ama en çok zorlanması gereken isim kesinlikle Flick. Xavi'nin Barça'da kalacağını açıklaması bu açıdan avantaj oldu. Santos gelmeden önce de Glasner ismini çok istemiştim, adam şimdi Crystal Palace gibi takıma bile hücum anlamında çok şey kattı. En önemli kriter artık hücum futbolunu benimsemiş bir hoca olması.

    Yerli konusunda Sergen ve Şenol hocayı çok seven var. Kendi fikirleridir birşey diyemem. Ancak yerli olacaksa da yeni bir kandan yanayım. Nuri Şahin ismi mantıklı. Çağdaş hoca ya da Nuri Şahin ikisine de okeyim yerli olduğu anda. Biraz fazla uzattım ama bu vesileyle hoca konusunda fikri olan arkadaşlar yazar belki. Fikirleri görmek güzel olur. İnsanlara saldırarak elimize birşey geçmez.




  • 
Sayfa: önceki 25452546254725482549
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.